View Full Version : prace
Kolczyk_20
11-18-2009, 20:36
Ktoś mnie tu na forum poprosił o pokazanie kilku prac swoich,więc wstawiam.Wiele z nich jest nie skończonych z powodu braku czasu.Oceńcie sami.
bardzo ciekawe prace i do tego fajna tematyka ;) jestem bardzo ciekawy jak to bedzie wygladalo po skonczeniu. Bardzo mi sie podobaja prace
Kolczyk_20
11-18-2009, 21:16
Jak skonczę to wstawię :) W tej tematyce czuję się najlepiej ;)
no spoko tylko mogles skonczyc i wtedy wstawic bo za duzo to sie nie oobiles i taka rada jak cos zaczynasz to koncz i wtedy zaczynaj cos nowego bo widac zezaczynasz pare naraz zorbisz szkic toszke cieniai juz nowy pomysl pozdro :)
no spoko tylko mogles skonczyc i wtedy wstawic bo za duzo to sie nie oobiles i taka rada jak cos zaczynasz to koncz i wtedy zaczynaj cos nowego bo widac zezaczynasz pare naraz zorbisz szkic toszke cieniai juz nowy pomysl pozdro :)
hali gafa jak nic ;D to jest kobieta :D a co do prac to naprawde ma niezle, a i do tego konczenia to ja czasem tez tak mam ze zaczynam i nie koncze :p ale trzeba przyznac ze laska dobra jest
Kolczyk_20
11-18-2009, 21:41
Tatuaże jak zaczynam to kończę.Z rysunkami z reguły tak mam,ze zaczynam i zanim skończę to mam inny pomysł,który przelewam na papier by nie umknął mojej pamięci.Rysuję najczęściej w pracy i nie zawsze jest czas by to skończyć :p W czasie jakimś dłuższym gdy nie mam weny poprawiam to co mam nie skończone.
P-S-Jestem KOBIETĄ :D
Fajne rysunki!
Takie miękkie. Podobają mi się, chociaż nie gustuję w takiej tematyce ale widać, że masz pewną rękę i doświadczenie w rysowaniu.
Kolczyk_20
11-18-2009, 21:44
hali gafa jak nic ;D to jest kobieta :D a co do prac to naprawde ma niezle, a i do tego konczenia to ja czasem tez tak mam ze zaczynam i nie koncze :p ale trzeba przyznac ze laska dobra jest
Dziękuję :) Miło usłyszeć czasem jakąś pochwałę :)
Prac mam tylko tyle,bo większość wisi gdzieś w szkołach(zawsze na chama mnie wpychali w każdy konkurs plastyczny jaki był :/ ) albo są oddane tam gdzie uczęszczałam na zajęcia plastyczne na,które mama mnie zapisywała na siłę :/
Prac mam tylko tyle,bo większość wisi gdzieś w szkołach(zawsze na chama mnie wpychali w każdy konkurs plastyczny jaki był :/ ) albo są oddane tam gdzie uczęszczałam na zajęcia plastyczne na,które mama mnie zapisywała na siłę :/
Alez nie ma za co ;) za darmo nie chwale bo nie mam takiego zwyczaju ;)
Kolczyk_20
11-18-2009, 21:49
W takim razie czuję się wyróżniona :)
Mnie też kazano się uczyć gry na fortepianie ale bylam zbyt uparta i wiesz co, teraz żałuję, ze nie chciałam.
To tak jak ja, zresztą ja mało kogo tutaj chwalę taka ze mnie wredna zołza.
Kolczyk_20
11-18-2009, 21:56
Może i wredni jesteście,ale pewnie dla tego mam poczucie,ze jak już chwalicie to nie jest mydlenie oczu komuś,tylko jest to pochwała za to,ze robi się cos naprawdę dobrze.Moja mama mnie zmuszała na siłę i nie żałuję,ze przestałam chodzić.doprowadziła tym tylko do tego,że przez pare lat miałam wstręt do ołówka,a kolorów do teraz znieść nie mogę.Moja mama i św,pamieci ojciec pięknie ryowali,a ja to dostałam w spadku :) Troche poduczyli mnie na zajęciach,a do reszty doszłam sama.To co widzicie to tylko tego efekt :)
Może i wredni jesteście,ale pewnie dla tego mam poczucie,ze jak już chwalicie to nie jest mydlenie oczu komuś,tylko jest to pochwała za to,ze robi się cos naprawdę dobrze.Moja mama mnie zmuszała na siłę i nie żałuję,ze przestałam chodzić.doprowadziła tym tylko do tego,że przez pare lat miałam wstręt do ołówka,a kolorów do teraz znieść nie mogę.Moja mama i św,pamieci ojciec pięknie ryowali,a ja to dostałam w spadku :) Troche poduczyli mnie na zajęciach,a do reszty doszłam sama.To co widzicie to tylko tego efekt :)
Zastanawiałam się kiedyś czy talent może być dziedziczny? Mój dziadek grał na pianinie, ja talentu muzycznego nie mam. Teść jest plastykiem - rzeźbiarzem, a męża nie ciagnie w tym kierunku i nawet prostej linii nie narysuje.
Wydaje mi się, ze z tym talentem to jest tak, ze cos się po prostu lubi, ktoś nam coś pokazuje, czegoś uczy i nagle sami odkrywamy, ze to jest to co daje satysfakcję.
pitrek681
11-18-2009, 22:53
oj suchy wydaje mi się te gdybym był nastka w mini inaczej patrzyl na moje prace to tak odbiegajac od tematu ;)ps ale prace trzeba przyznać na poziomie
Kolczyk_20
11-18-2009, 23:13
Nie jestem ani nastką,bo mam 22 lata,ani nie chodzę w mini :p Co do talentu to może i jest jak mówisz,ale coś w tym jest,że w podstawówce już wszyscy zwracali uwagę na moja kreskę i cienie.Szkoda,że już nie mam swoich prac z tamtych czasów,bo z pewnością nie były to prace na poziomie dziecka z podstawówki.Od tamtej pory mama mnie pchała na każde szkółki i zajecia plastyczne:/ Wiem tylko,że mimio,ze doskonaliło moje rysowanie wiele osób,to styl,kreskę i cienie mam dokładnie jak mój ojciec.
pitrek681
11-19-2009, 08:11
prace naprawdę mi się podobają ale drażni mnie fakt ze nie dokończone :o a tej w bramce nr 3 naprawdę by się przydał jakiś happy end :)
oj suchy wydaje mi się te gdybym był nastka w mini inaczej patrzyl na moje prace to tak odbiegajac od tematu ;)ps ale prace trzeba przyznać na poziomie
nie chodzi pitrek oto ze to laska jest:p i nie mam co sie slinic bo nawet nie wiem jak wyglada, tylko popatrz na jej cienie i kreske jakie miekkie a zarazem stanowcze sa a na innych
nie chodzi pitrek oto ze to laska jest:p i nie mam co sie slinic bo nawet nie wiem jak wyglada, tylko popatrz na jej cienie i kreske jakie miekkie a zarazem stanowcze sa a na innych
Dokładnie, widać, ze wie co robi i robi to naprawdę dobrze. Społeczność tatuażystów jest w dalszym ciagu zdominowana przez facetów, pomimo, ze wiele kobiet pracuje w tym zawodzie i są one niejednokrotnie są o niebo lepsze od mężczyzn. Tutaj taka młoda osoba płci żeńskiej przyszła na forum i was skasowała paroma rysunkami. Kobiety górą!
pitrek681
11-19-2009, 11:12
suchy pozwól ze ocenie jak panna dokończy co rozpoczęła :D Iwonko ja wcale nikogo nie dyskryminuje i nie wiadomo czemu panny nie chcą sie z tym ujawniać bo znam ci ja więcej takich przypadków jeśli to kogoś satysfakcjonuje to chylę czapkę z głowy przed takim talentem
Z kolei ja muszę dodać, że bardzo interesujące podejście do tematu. Ten 4 rysunek to chyba okładka jakiegoś albumu, prawda?;)
suchy pozwól ze ocenie jak panna dokończy co rozpoczęła :D Iwonko ja wcale nikogo nie dyskryminuje i nie wiadomo czemu panny nie chcą sie z tym ujawniać bo znam ci ja więcej takich przypadków jeśli to kogoś satysfakcjonuje to chylę czapkę z głowy przed takim talentem
Wiesz, sam talent nie wystarczy bo tak naprawdę to praktyka czyni mistrza.
a powiedz mi pitrek jaki ty masz wzornik oceniania ? mialem juz o tym dawno napisac tylko mi sie zapomnialo , powiem ci ze do jej prac to nie trzeba czekac az skonczy bo od razu widac ze sa zajebiste
no tak tak good shit tylko jak bedzie zaczynac i konczyc to lepiej na tym wyjdzie niz na samym szkicowaniu roznych prac zreszta nie bede naciskal rob jak tam wolisz to tylko rada pozdro :)
no tak tak good shit tylko jak bedzie zaczynac i konczyc to lepiej na tym wyjdzie niz na samym szkicowaniu roznych prac zreszta nie bede naciskal rob jak tam wolisz to tylko rada pozdro :)
no tak ale moim zdaniem to nie jest osoba ktora sie dopiero uczy prosto kreske rysowac tylko jej prace sa na wysokim poziomie, ja tez dosc czesto nie mam czasu konczyc wzystkie prace ktore zaczalem czasem mam jakis pomysl w glowie biore kartke olowek i jade, nie kazdy jest mlody ma nascie lat czas na wszystko i zadnych obowiazkow poza szkola czasem po prostu nie ma czasu na rysowanie
no tak ale moim zdaniem to nie jest osoba ktora sie dopiero uczy prosto kreske rysowac tylko jej prace sa na wysokim poziomie, ja tez dosc czesto nie mam czasu konczyc wzystkie prace ktore zaczalem czasem mam jakis pomysl w glowie biore kartke olowek i jade, nie kazdy jest mlody ma nascie lat czas na wszystko i zadnych obowiazkow poza szkola czasem po prostu nie ma czasu na rysowanie
no maszx racje przynaje ale wiesz ja nie chialem tu dla nikogo zle :)
Kolczyk_20
11-19-2009, 14:41
Z kolei ja muszę dodać, że bardzo interesujące podejście do tematu. Ten 4 rysunek to chyba okładka jakiegoś albumu, prawda?;)
Nie,to nie jest żadna okładka.Być może kiedyś widziałam coś podobnego i utkwiło mi w głowie,ale nie rysowałam niczego na wzór czegoś innego.Co do podpowiedzi kolegi o kończeniu to juz mówiłam,że zazwyczaj kończę,ale nie zawsze jest na to czas.Tym bardziej,że to tylko szkice na papierze.Tak jak mówiłam mam w nawyku już wyrobione,że tatuaże kończę :p Dziękuję za miłe słówka :)
pitrek681
11-19-2009, 17:59
a powiedz mi pitrek jaki ty masz wzornik oceniania ? mialem juz o tym dawno napisac tylko mi sie zapomnialo , powiem ci ze do jej prac to nie trzeba czekac az skonczy bo od razu widac ze sa zajebiste
znaczy prace dobre ale o niebo lepsze by były jakby je dokończyć co do wzornika oceniania ważny mi się zdaje temat technika i możne poziom trudności owszem widać pewna kreskę ale puki nie zobaczę gotowego projektu nie tylko jednej pracy nie będę mogl powiedziec nic wiecej wiec takowa prośba z mojej strony do autorki prac poświeć się dla kolegi i wrzuć jakieś gotowe prace pozdro:D
znaczy prace dobre ale o niebo lepsze by były jakby je dokończyć co do wzornika oceniania ważny mi się zdaje temat technika i możne poziom trudności owszem widać pewna kreskę ale puki nie zobaczę gotowego projektu nie tylko jednej pracy nie będę mogl powiedziec nic wiecej wiec takowa prośba z mojej strony do autorki prac poświeć się dla kolegi i wrzuć jakieś gotowe prace pozdro:D
tylko po wzorach widac ze jak ci wrzuci gotowe to ci w piety pujdzie
pitrek681
11-20-2009, 07:30
tylko po wzorach widac ze jak ci wrzuci gotowe to ci w piety pujdzie
za to jaka satysfakcja:D
co tez tam wkleję jakieś niedokończone prace i powiesz ze jest git a widziałeś resztę nie nie wiem jak sobie radzi do końca dziewczyna z czym ma dylemat tego nie stwierdzisz po niedokończonym szkicu może się mylę jeśli tak to mnie popraw:p
jeśli chodzi o te piety niech pojdze przynajmniej będę miał co podpatrzeć:rolleyes:
za to jaka satysfakcja:D
co tez tam wkleję jakieś niedokończone prace i powiesz ze jest git a widziałeś resztę nie nie wiem jak sobie radzi do końca dziewczyna z czym ma dylemat tego nie stwierdzisz po niedokończonym szkicu może się mylę jeśli tak to mnie popraw:p
jeśli chodzi o te piety niech pojdze przynajmniej będę miał co podpatrzeć:rolleyes:
i mylisz sie i masz racje, bo u niej jak juz wyzej pisalem prace sa na wysokim poziomie i to od razu widac ze jest prosta kreska ladny cien, dobre proporcje wiec powiedz co ty chcesz jej mowic ze jest nie tak ?
Czyżby przez niektórych zazdrość przemawiała?
Nie,to nie jest żadna okładka.Być może kiedyś widziałam coś podobnego i utkwiło mi w głowie,ale nie rysowałam niczego na wzór czegoś innego.Co do podpowiedzi kolegi o kończeniu to juz mówiłam,że zazwyczaj kończę,ale nie zawsze jest na to czas.Tym bardziej,że to tylko szkice na papierze.Tak jak mówiłam mam w nawyku już wyrobione,że tatuaże kończę :p Dziękuję za miłe słówka :)
Zdecydowanie jest to z okładki jakiegoś albumu, nie pamiętam jakiego, ale swego czasu przerobiłem aniołka na diablątko:D dla klienta;)
Bardzo mi sie twoje prace podobaja tylko szkoda ze niedokonczone
fajne pracki, fajna tematyka ale....... no cóż by ocenić trza dokończyć bo można fajnie zacząć a spartolić pod sam koniec:) mi w tym etapie to raczej pasuje na projekty do zrobienia pracy:) ale ogólnie to wielki pozytyw:)
Kolczyk_20
11-29-2009, 03:06
Dzięki za docenienie :) Dokończę obiecuję :)