View Full Version : Praca maszyny
Witam. Czy w trakcie pracy maszynki kotwica powinna udeżać o rdzeń przedniej cewki wydając charakterystyczne brzęczenie czy raczej jest to nie wskazane?
nie moze tak byc odkrec torche srobe kontaktowa lub zmniejsz napiecie albo jedno i drugie
Tu jest własnie problem bo jak odkręcę srube to maszynka ledwie chodzi i to samo jest jak zmniejszę napięcie
to moze sprezyne tylnia ( ta ktora trzyma kotwice) wygnij troszke do gory , musisz poabinowac kazdy ustawia maszynke pod siebie nie ma uniwersalnej recepty :)
... weź rozkręć maszynę i złóż ją pod ustawienia na siebie, a jak nawet nie wiesz jak wyglądać powinna praca maszynki to bój Ty się Boga.....
Panowie przecież nikt nie rodzi się z maszynką w dłoni. Tu gdzie mieszkam jest jeden polski salon tatuażu, ale oni nawet tuszy nie chcą sprzedać a co dopiero doradzić o ustawieniach maszyny. Maszynkę składałem sam z częsci z Workhousa i chińskiej ramy. Pewnie cos źle złożyłem. Nie mam jak zadzwonić do Workhousa bo w godzinach kiedy oni pracują ja też pracuję. Będę musiał chyba wysłać maila może cos doradzą. Na razie cwiczę na swinkach.