jasiuk88
01-03-2009, 00:05
Witam jestem tutaj nowy ale mam pytanie (przejrzalem cale forum i sa podobne tematy ale odpowiedzi nie zadawalaja bo mam powazniejszy problem). Minowicie robilem swoj tatuaz ok 3 tygodni temu, przez tydzien przed snem owijalem folia (wiem ze moglem odparzyc ale nie odparzylem) smarowalem mascia Bepanthen do dzisiejszego dnia (lepiej dluzej niz za krotko), naskorek zszedl i tutaz wyglada jak na avatarze. Ale teraz moje pytanie: Mianowicie na mojej uczelni bardzo czesto mam basen jakies 4 razy w tygodniu po 45 minut za kazdym razem i ta woda jest bardzo chlorowana (w sumie jest to chlor z dodatkiem wody :) ) i boje sie ze tutauaz mimo ze pozornie sie zagoil (chociaz tak naprawde to za 3 tygodnie bedzie calkowicie zagojony) moze lekko stracic kolor albo jakies inne problemy. Akurat cieni nie mam to sie nie boje ale jezeli ma mi to zaszkodzic to wstyrzymam sie z basenem ale powinniem juz zaczac na niego chodzic bo i tak troche opuszczalem zaraz po zrobienie tatuazu. Bede bardzo wdzieczny za pomoc, pozdrawiam.