PDA

View Full Version : Potrzebuje rady apropo mojej dziary ;]

Biela100
11-17-2008, 17:07
Zrobilem sobie taki tatuaż i prosiłbym o podpowiedzi co tutaj jeszcze dodac czy przerobic bo czegos mi tutaj brakuje ;)
Prosze o szczere wypowiedzi :)

YvonneS
11-17-2008, 17:11
Mnie brakuje kolorów, ale ja jestem fanką japońskich tatuaży :D i podobają mi się smoki w kolorze.

Biela100
11-17-2008, 17:12
Mi chodzi o to czego brakuje jako elementu czy cos takiego ;P Np czy jeszcze jeden znaczek chinski pod tym honorem czy com ;]

YvonneS
11-17-2008, 17:15
Powiem ci szczerze, ze nie mam pojęcia, nie zrozum mnie źle ale jakoś to do mnie nie przemawia w takiej formie.
Zostaw to tak jak jest, skoro ci pasuje. Za dużo kanji też nie będzie ładnie wyglądało.
Ewentualnie możesz dać jeszcze coś od strony ogona.

1grzesiu1
11-17-2008, 17:59
ja bym zrobil cover na twoim miejscu i wydziaral se cos konkretnego :)
pozdrawiam

Shtojer
11-17-2008, 21:04
Z takimi wzorami naprawde ciezko kombinowac zeby cos dodawac, aby sie nie zlalo w jednosc...

Wojtas
11-17-2008, 21:44
Moze jakies tribalki dookola ale to tylko moja mala sugestia pzdr

dropsikk
11-17-2008, 23:38
boze czy ci ludzie robia sobie dziarki dla kogos cyz dla siebie? jak mozna decydowac o tatuazu przez internet i sluchac sie ludzi ktorych sie nie zna i kazdy ma inne zajawki....kolego tatuaz jest dla Ciebie i ty musisz o nim decydowac czy cos dodac czy usunac czy pokryc czy tez moze nie wiem chlasta sobie na nim zrobic...twoje rozmyslenia bo twoje cialo pozniej mozesz tego zalowac i bedziesz obwinial kogos ze cie nakrecil chwilowo.....sory ze tak naskoczylem alej ak ktos nie czuje tatuazu to nie powinien sie dziabac.....pzdr

martika
11-18-2008, 20:31
drogi dropsiku po to jest forum żeby się wymienić radami, sugestiami doświadczeniami i chyba czasem warto spytać o rade bo to nic nie kosztuje
jeśli chodzi o pyt to może warto odświezyc po prostu (a mi sie osobiscie podoba pomysł Yvonnes..ale kwestia gustu) pozdro

dropsikk
11-18-2008, 23:21
no obra ale przeczytaj jeszcze raz dokladnie mojego posta i sporoboj go zrozumiec o co dokladnie w nim chodzi bo ja np nigdy sie nie pytalem nikogo co dodac itd zawsze sam rozkminialem nowe wzorki i tak bede robil do konca mojego zycia ... nie wiem moze kogos to kreci zeby sobie wydziabac cos co ktos mu powiem ale spoko jak dla mnie dyskusja zamknieta opczywiscie jesli chodzi o mojego wczesniejszego posta...polecajcie sobie rozne szkice zycze milej zabawy ja spadam z tego tematu:) pozdrawiam serdecznie i zycze powodzenia w rozmysleniach

YvonneS
11-19-2008, 11:06
heh, spokojnie, nie ma się o co sprzeczać.
Zadawanie pytań nie jest czymś złym, po to istnieją rózne fora.
Gratuluję Ci wyobraźni ale pamiętaj, ze nie wszyscy są podobni do ciebie a to, że szukają odpowiedzi nie oznacza ze brakuje im pomysłów, szybciej chcą poznać opinie innych.
Takie wzory naprawdę nie jest łatwo rozbudować, to nie gwiazdki czy tribale, chcąc zachować oryginalny wygląd i go nie zepsuć.
Jak pisałam nie przepadam za takimi wzorami i tutaj już nic bym nie dodawała. W ogole chyba pierwotna wersja była bez kanji i tak mógł zostawić.

W niektórych kulturach, np. maoryskiej, wzory tatuaży dla kogoś wybierała starszyzna. Każdy mógł nosić tatuaże jednak pewne symbole, wzory, np. wodza mógł nosić tylko przywódca. Tatuaże musiały odzwierciedlać status i pozycję społeczną
i były wizytówką osoby która je nosiła.

BoskaAga
11-23-2008, 12:59
ja bym to zakryła. Osobiście nie podobaja mi sie takie wzory u facetów, jets troche babski i skromny .... ale to tylko moje zdanie.

1grzesiu1
11-23-2008, 13:32
dokladnie zgadzam sie z toba w 100% dziara powinna byc duza :) to jest podstawa a nie jakies male huj wie co jak widze kolesia wazacego z 90 kg ktory ma tatuaz 5cm na 5cm to mnie to smieszy:)

Lion-of-judah
11-23-2008, 15:14
osobiście mi sie bardzo nie podoba: banalny mały wzór... ja tylko uznaje jakieś cieniowane, bardziej skomplikowane, ewentualnie kolorowe wzory. Sam wszystkim odradzam tatuowania czegoś takiego a tribali już nikomu nie tatuuje (nudzę się przy ich robieniu :p)

proponuje jakiegoś dobrze przemyślanego Covera (tylko nie na tribala!! xD )

życzę szczęścia :)

YvonneS
11-23-2008, 16:04
osobiście mi sie bardzo nie podoba: banalny mały wzór... ja tylko uznaje jakieś cieniowane, bardziej skomplikowane, ewentualnie kolorowe wzory. Sam wszystkim odradzam tatuowania czegoś takiego a tribali już nikomu nie tatuuje (nudzę się przy ich robieniu :p)

proponuje jakiegoś dobrze przemyślanego Covera (tylko nie na tribala!! xD )

życzę szczęścia :)

Nie obraź się ale takie podejście jest mało profesjonalne.
Lekarz również mógłby powiedzieć przykładowo, że nie przyjmuje więcej niż kilku pacjentów bo się nudzi podczas badania albo jest zmęczony, itp.
Ten tatuaż nie jest ładny ale skoro jemu się podoba to czy warto kogoś na siłę przekonywać do zmiany?
Oczywiście każdy ma inny gust a artysta w szczególności powinien to uszanować.

1grzesiu1
11-23-2008, 16:48
Oczywiście każdy ma inny gust a artysta w szczególności powinien to uszanować.

artysta czy jak to tam nazwac :) jesli jest wporzadku to powinien cos doradzic powiedziec ze ten wzor jest lipny albo ze nie wydziara ci imienia dziewczyny czy poprostu zebys sie lepiej zastanowil nad wzorem

YvonneS
11-23-2008, 16:54
Pewnie, ale co innego sugestie a co innego odmówienie zrobienia czegoś tam bo jest nudne czy oklepane.