View Full Version : Potrzebny wzór
Siemanko
Mam mały problem, z głupoty wydziarałem sobie imię dziewczyny, teraz mnie rzuciła i mam problem. Muszę pokryć litery na łydce, ma ktoś może jakiś wypełniony wzór na łydke? najlepiej jakiś tribal, symbol.
Wiem że zaraz ktoś mnie zbluzga za głupote no ale do pozostałych użytkowników zwracam się z prośbą o wzór.
pozdrawiam
1grzesiu1
11-16-2008, 10:27
idz do studia i ci koles bez problemu znajdzie albo znajdz se dziewczyne o takim samym imieniu chyba prosciej:) pozdrawiam
Poszukaj popatrz to nie kosztuje a napewno znajdziesz jakis wzorek ktory ci sie spodoba.....
1grzesiu1
11-16-2008, 21:50
jo a tak na dobra sprawe to chyba najwieksza glupota wyjebac se imie dziewczyny :) nigdy bym tak nie zrobil chyba ze byla by to zona ale tez watpie nie mam takiej zajawki zeby se bzdury dziarac na sobie pozdrawiam
hee imie dziewczyny nie byloby zle pod warunkie ze byloby na rece czy jakims innym "podluznym" miejscu... wtedy po kazdej zmianie dziewczyny mozna by dopisywac nowe imie skreslajac poprzednie czy hmm odhaczajac ;) wtedy wygladaloby to jak hehehe lista panienek z ktorymi byles czy cos :D ale i tak zgadzam sie z przedmowca : glupota
Echh, nie jesteśmy po to aby oceniać motywy, chciał, zrobił, żałuje.;)
Na łydce ładnie wyglądają tribale lub jakieś maoryskie wzory, można też pomyśleć nad czymś w japońskim stylu, może to być smok lub jakiś inny wzór, zależy co ci się podoba. Najszybciej dopasują ci w salonie. Wydaje mi się, ze powinno być ok.
hehe, spodziewałem się więcej komentarzy właśnie niż konkretnych odpowiedzi.
Muszę znaleść jakiś tribal który przejdzie przez to zakrywając, niestety wszystkie jakieś przerywane są albo w jakimś miejscu poprostu nie kryją.
Myślałem że może ktoś ma jakieś pomysły, bo wiadomo najpierw przeszukałem internet
Uważam ,ze nie znajdziesz takiego wzoru który by idealnie pasował i zakrywał to, co chcesz zakryć, dlatego lepiej idź do tatuażysty, on ci coś dobierze.
1grzesiu1
11-17-2008, 17:55
hee imie dziewczyny nie byloby zle pod warunkie ze byloby na rece czy jakims innym "podluznym" miejscu... wtedy po kazdej zmianie dziewczyny mozna by dopisywac nowe imie skreslajac poprzednie czy hmm odhaczajac ;) wtedy wygladaloby to jak hehehe lista panienek z ktorymi byles czy cos :D ale i tak zgadzam sie z przedmowca : glupota
przypuszczam ze niektorym szybko by miejsca braklo na te imiona:)
pozdrawiam
dropsikk
11-17-2008, 23:45
a ja mam inicjaly dziewcyzny i nie mam zamiaru tego w przyszlosci pokrywac bo to pierwsza dziewczyna ktora kocham i o tym wiem:) czekam na bluzgi :P
Robiłem kolesiowi imię jego laski dla świętego spokoju bo suszył mi głowę i miałem juz go dość jak skończyłem to powiedziałem -jeszcze do mnie przyjdziesz żebym ci to zakrył no i dwa lata minęły i zakrywałem od tej pory jak ktoś chce imię laski to go spławiam zgadzam się tylko na imiona dzieci.
Faller wrzuć fote i podaj wymiary może się cos znajdzie.
Robiłem kolesiowi imię jego laski dla świętego spokoju bo suszył mi głowę i miałem juz go dość jak skończyłem to powiedziałem -jeszcze do mnie przyjdziesz żebym ci to zakrył no i dwa lata minęły i zakrywałem od tej pory jak ktoś chce imię laski to go spławiam zgadzam się tylko na imiona dzieci.
To samo powiedział mi ziomek który mi to robił : )
Niestety straciłem z nim kontakt jak narazie bo zmienił numer telefonu i nie moge go spotkać jakoś.
Wymiary chyba wystarczą bo nie mam dostępu do aparatu.
3,5 cm szerokości ma litera, liter jest 6 pionowo na dlugosci 22 cm.
dzięki z góry
1grzesiu1
11-19-2008, 06:41
nie chodzilo o fotke i wymiary dziewczyny??:)
pozdrawiam
:):) o tatuaż mi chodziło:):)
Trochę koloru na figurach i w tle i może by coś z tego było.