PDA

View Full Version : poszukuję studia - sanok

niedzielan360
12-14-2008, 23:17
Poszukuję namiarów na studia tatuażu w Sanoku (podkarpacie) :) proszę o pomoc

Wojtas
12-14-2008, 23:26
Namiarow?? chodzi ci o adres czy konkretnie o kogos kto tam sie dziaral?? ja bynajmniej nie znam osoby z tych okolic pozdrooo

dziarus
12-15-2008, 09:42
W Jaśle jest a bynajmniej był gość podobno przeniusł się do Krosna,widziałem jego prace i były ok.W Rzeszowie jest studio ale ponoć bieda.
Podkarpacie to biała plama jeśli chodzi o coś na poziomie ,jeśli byś coś znalazł to daj znać.

Mortycja
12-21-2009, 16:42
Jest w Sanoku studio od września, na ulicy Orzeszkowej 3. Robiłam tam tatuaż i jestem zadowolona. Zrobił dokładnie tak jak chciałam.

Pinhead
12-21-2009, 17:08
To sie czesc najpierw mowi a pozniej pokazuje:)

dziarus
12-21-2009, 19:16
taaaaaa i co z tego jak gości dopiero zaczyna i co najwyżej tribale może robić.
kucze mieszkanie na wsi ma swoje minusy wszędzie daleko a sanok to żut beretem
http://www.oaza.sanok.pl/

Pinhead
12-21-2009, 23:43
No to piekna ta galerie maja:) Co prawda naprawde ogromna ale mowi sama za siebie. Tym bardziej bym chcial zebys pokazala co ci tam stworzyli.

Mortycja
12-22-2009, 12:22
Najpierw cześć:)
najlepiej jest krytykować prawda? Dam sobie rękę uciąć, że nie byłeś tam i nie rozmawiałeś z gościem, ale do krytyki pierwszy. Skoro studio otworzyło się niedawno to jaka ma być galeria. Wiem, że zrobili już dużo więcej tatuaży bo widziałam na miejscu. Napisane jest, że galeria w budowie tak? Poza tym piszcie co chcecie, polecam, bo warto. Ceny w porównaniu z innymi studiami mają konkurencyjne. Pozdrawiam Was serdecznie:)

Pinhead
12-22-2009, 14:33
Ok nie unos sie. Bardzo bym chcial zobaczyc co masz namalowane. Taki zwyczaj ze kazdy sie chwali co ma. A twoj tatuaz ciekawi mnie tym bardziej bo jakby nie patrzyl galeria jest bardzo kiepska. Jezeli twoj okaze sie ladny to tym bardziej zrobisz reklame tego studia. Swoja opinie powinno sie poprzec jakimis faktami a jak narazie to fakty sa takie jak na zalaczonym obrazku:) Czyli tragedia. Jezeli sie myle to wyprowadz mnie z bledu.

Pinhead
04-20-2010, 23:02
Tak jakos przypadkiem znowu trafilem na ten temat.
. Poza tym piszcie co chcecie, polecam, bo warto. Ceny w porównaniu z innymi studiami mają konkurencyjne.
No i chuj ze konkurencyjne jak patrzec sie nie da na te "dziela"
. Napisane jest, że galeria w budowie tak?
Jezeli bys jeszcze raz dziewczynko odwiedzila nas to prosze powiedz mi w czym to studio jest niby dobre. Doszlo kilka nowych "tatuazy" na stronie tego "studia" od tamtego czasu i tlakie tlumaczenie troche mija sie z celem bo w dalszym ciagu jest poprostu dramat.

PalKory
06-18-2011, 12:40
No to biedę macie w tym Sanoku.

haliboy
06-18-2011, 17:10
bardzo slabiutkie to ja juz lepiej dziaram

1grzesiu1
06-19-2011, 12:24
szczerze mialem usunac ten post bardzo slabe

Ladon
06-19-2011, 13:37
szczerze mialem usunac ten post bardzo slabe

Zostaw :D opinia jednopostowca i tak nie jest brana pod uwagę :D za to zostaje przestroga: za jakie gówno ludzie potrafią brać pieniądze. Jak to jest najlepsze studio w sanoku to wszystkim chcącym się tatuować w tym mieście/wsi proponuję uciekać stamtąd jak najszybciej :D

Edi_88_88
06-20-2011, 09:01
He tez tak uwazam!!!! ,jak co to do Tarnowa ledwie pare kilometrow :D