PDA

View Full Version : Poprawiać czy usuwać :(

ddrpl
07-17-2010, 22:53
Witam. Miesiąc temu byłem sobie zrobić tatuaż u jednego Pana. Wszystko ładnie, pięknie a na końcu niezadowolenie i do dzisiaj nie daje mi to spokoju i męczarnia psychiczna - zastanawiam się nad usunięciem bądz rozbudowaniem tatuażu. Zaznaczyłem na zdjęciu o co dokładnie chodzi , tył (triceps) w przeciwieństwie do bicepsu jest strasznie na dole dosłownie krzywizna, kreski pokazują to jak chciałbym wyprostować tatuaż i nie wiem czy nie lepiej go usunąć. Jestem totalnie załamany, miało być tak pięknie :/ wszystko gra cały przód jest ok, a on mi będzie wmawiał że tak zrobił specialnie bo wg niego jest ok i idzie dziara z mięśniem, w zasadzie to jak napne rękę do lustra jest prosto, druga strona też prosto, ale jak ręka jest wyluzowana to jest masakrycznie krzywy ten tatuaż proszę o pomoc

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...08dc75e2c.html

Wojtas
07-17-2010, 23:25
Nie działa link!!!

pajak914
07-18-2010, 10:11
Popraw link

lehua768
08-10-2010, 02:57
Witam. Miesiąc temu byłem sobie zrobić tatuaż u jednego Pana. Wszystko ładnie, pięknie a na końcu niezadowolenie i do dzisiaj nie daje mi to spokoju i męczarnia psychiczna - zastanawiam się nad usunięciem bądz rozbudowaniem tatuażu. Zaznaczyłem na zdjęciu o co dokładnie chodzi , tył (triceps) w przeciwieństwie do bicepsu jest strasznie na dole dosłownie krzywizna, kreski pokazują to jak chciałbym wyprostować tatuaż i nie wiem czy nie lepiej go usunąć. Jestem totalnie załamany, miało być tak pięknie :/ wszystko gra cały przód jest ok, a on mi będzie wmawiał że tak zrobił specialnie bo wg niego jest ok i idzie dziara z mięśniem, w zasadzie to jak napne rękę do lustra jest prosto, druga strona też prosto, ale jak ręka jest wyluzowana to jest masakrycznie krzywy ten tatuaż proszę o pomoc .