PDA

View Full Version : Pomocy z Tatuażem :)

Zombi
09-05-2008, 17:51
Witam!
Chciałem zrobić sobie ten tatuaż:
http://img357.imageshack.us/my.php?image=africandreamtattoorw7.jpg
Ale niestety nie podoba mi się ten delfin wiec go usunąłem i wygląda to teraz mniej wiecej tak:
http://img144.imageshack.us/my.php?image=africandreamtattoo2tn7.png
I mam pytanko co by tam wkomponować, myślałem nad czymś afrykańskim i dorobienia obramówki w kształcie afrykańskiego kontynentu :) Jeśli macie jakies pomysły lub troche czasu to moglibyście mi pomóc :)
Z góry dzieki!

dawidEf
09-05-2008, 18:48
czy to przypadkiem nie jest juz w ksztalcie afryki? czy moze mi sie wydaje? ja bym to walnol na cala lape tzn od lokcia do ramienia, a lewa czesc tego tattoo pociagnol bym w kierunku lopatki. mozna by ewentualnie jakies delikatne cienie dookola dac i powinno byc ok. jak dla mnie taka opcja by pasowala. pozdrowko!

Zombi
09-05-2008, 18:50
Tak, to juz jest w kształcie Afryki ale jednak chce kontury bo zerobiłem to na papierze i jest spoko :) no chyba pociągne też te linie :) Ale mam mały bark, w ogole szczupły jestem i tobie to na górze na boku w strone piersi :)

YvonneS
09-08-2008, 10:41
To raczej jest motyw polinezyjski, stąd ten delfin, więc coś z tych klimatów by tu pasowało.
W ogóle to skąd pomysł na przerabianie takiego wzoru na "afrykański"?

pontonss
09-25-2008, 15:09
przecież to rekin a nie delfin:) hehe tak pozatym

1grzesiu1
09-25-2008, 17:10
dziwny wzorek a le spoko:) poszukaj sobie cos w stylu maori moze ci sie spodoba
pozdro

YvonneS
09-25-2008, 19:23
przecież to rekin a nie delfin:) hehe tak pozatym

Rekin czy delfin, no duża ryba po prostu. hehe

dawidEf
09-25-2008, 20:05
ja bym powiedzial ze to orka;] to duze kolko na glowie za tym przemawia

pontonss
09-25-2008, 22:21
heh skoro dyskutujemy:) to zarówno orka jak i delfin maja symetryczną płetwe poziomą ( ogonową ) a rekin ma niesymetryczna ( góra dłuższa od dołu ) pionową hehe ( jestem zootechnikiem ) :)

OLdzi89
10-03-2008, 21:08
hehe nie wiem czy o taką fachową odpowiedź chodziło Zombiemu ;) mnie się wydaje, że jakby w miejsce tej ryby/ ssaka (lepiej bym dla własnego zdrowia psychicznego nie wnikała, bo się zamotam :p ) wtrynić co innego to wzór może stracić na klimacie. Chociaż może jaszczurka by się tam jakoś wpasowała?