View Full Version : Pomocy!:(
Witam Was Wszystkich:)2 dni temu zrobiłam sobie 1szy tatuaż, wzorek świetny jak go widziałam wcześniej,tatuaż też fajny aczkolwiek jest duuużo ciemniejszy niż miał być i nie tego się spodziewałam.Może dla innych to głupie,bo w sumie tatuaż ma być czarny i dobrze gdy kolor jest intensywny,ale mój tatuaż jest w widocznym miejscu;) i nie chce aby był aż tak intensywny! Mam pytanie czy ten kolor jest taaaaki czarny bo tatuaż jest "świeży" czy on zawsze taki będzie?Czy można jakoś rozjaśnić tatuaż????z góry dzięki,pozdrawiam:*
Jezeli to byl profesjonalny tatuator to bedziesz mial caly czas intensywne, a zeby rozjasnic mozesz po wygojeniu mozesz jeszcze raz przejechac caly tatuaz bialym tuszem i go bardzo rozjasni :)
No profesjonalista to robił:) przed chwilą go oglądałam i jednak fajnie wygląda taki czarny:D rzadko się takie widzi:) tylko kształt jeszcze dam to przeróbki.. a z tym białym tuszem to bez jaj prosze tylko poważne odpowiedzi;)
nie wiem czego się spodziewałaś... jak wyblaknie w inny sposób to efekt może nie należeć do najwspanialszych
A czemu odebralas to jako zart ? Odpowiadam calkiem powaznie... Nakładając biały tusz na czarny to go rozjasnisz i uzyskasz kolor ciemny szary lub jasny czarny :) minus jest ten że biały sie wkłuwa głębiej niz inne kolorki i to jest bolesniejsze
Hmm.. wiesz ja się nie znam tak dobrze, ale nie sądze aby po nałożeniu białego tuszu na czarny gotowy już tatuaż wyglądało to dobrze.Nie wiem,może się myle:confused: wiesz może gdzie można znaleść przykłady tatuażu z białym tuszem??
mysle ze powinnas zaczekac az twoja nowa dziarka sie wygoi i wtedy zdecydowac co dalej. Nowy tatuaz zawsze bedzie wygladal intensywniej dopiero po calkowitym wygojeniu obiektywnie bedzie mozna ocenic ostateczny efekt.