PDA

View Full Version : Pomocy :( strasznie sie martwie

cala007
06-19-2009, 15:51
Siemanko mialem robiony tatuaz w poniedzialek dokladnie 5 dni temu na drugi dzien po tatulowaniu zaczela zolkniec skora delikatnie z dnia na dzien to sie pogarsza :( nie wiem co robic siniak juz wychodzi po za tatuaz na jakies 3-4 cm ;/ tatuaz byl robiony na zewnetrznej stronie przedramienia a idzie juz na wewnetrza i to jest czerwono zolte;/ prosze pomusci czy to zwykly siniak czy tez robi sie jakies zapalenie czy huk wie co .... moi znajomi tez mieli robione tatuaze na przedramieniach ale zaden nie mial czegos takiego ;/ tu jest zdjecie >>http://www.sendspace.pl/file/xAWxGTBu/

pontonss
06-19-2009, 16:01
Łapa ci gnije natychmiast do lekarza!, a jadzi sie?

cala007
06-19-2009, 16:06
co sie robi "jadzi" ?

Madines
06-19-2009, 16:18
To siniak, zejdzie, nie panikuj

cala007
06-19-2009, 16:24
wez tu nie panikuj;/ jak jeden mowi ze lapa mi gnije i wogole;/ wez zobacz fotke i odpisz plz bo z dnia na dzien bardziej zolknieje tak jak by to siniak juz powoli zchodzil slyszalem ze na przedramieniach jest taka miekka skora i czasami tak bywa ze wychodza siniaki ale wole was sie o rade spytac

xxkeiraxx
06-19-2009, 16:39
Zdjecie kiepskiej jakosci ale spokojnie to zwykly sinior (widzialam gorsze po tat) :-)
Kolega pontonss sobie jaja robi z tym gniciem :-)

cala007
06-19-2009, 16:47
nie no poprostu sie wystraszylem bo mialem robiony ni jeden tatuaz i zadnych siniakow nie bylo opuchlizna przez pare dni i to wsio ;/ ale na zywo jest prawie tak jak na zdjeciu zolte i miejscami czerwonofioletowe tak jak by byl to sinolek zwykly ale wolalem sie zapytac

orygami
06-19-2009, 19:58
Martwić się na zapas nie powinieneś, siniak zejdzie. Kolor żółty wyraźnie na siniak wskazuje - szybciej się goić będzie teraz... niech spokojność i opanowanie z tobą będzie.. :)

pontonss
06-20-2009, 20:04
Jak odpisywałem to fotki nie było zrozumiałem że sie powiekszają jakieś podrażnienia a to by było źle, a tak wogóle to żeś sobie strzelił dzieło jak przez moja mała siostre dziabane