PDA

View Full Version : Pomoc z wzorem...

darkangel
01-12-2009, 08:14
Witam wszystkich,
Planuję sobie coś dorobić tak aby całe plecy były wytatuowane, jednak nie wiem co sobie dorobić zastanawiałem sie nad jakimś tygrysem ale ciężko znaleść pasujący do tego wzór, ew. zdjęcie...
Oto link do tattoo (dojdą jeszcze łuski, kłęby dymu i trochę cieni) :

http://www.nawyspie.home.pl/nemesis/k2.jpeg

Pzdr

dropsikk
01-12-2009, 12:18
stary nie wiem gdzie ty chcesz tutaj luski dodac:) tatuaz to nie szkic na papierze ze sobie gumka wytrzesz i pozmieniasz:) gokoncz go na poczatek a pozniej mysl o dodatkach bo jak narazie to widze wiele miejsc ktore bym tak powiem upiekszyl

darkangel
01-12-2009, 12:56
stary nie wiem gdzie ty chcesz tutaj luski dodac:) tatuaz to nie szkic na papierze ze sobie gumka wytrzesz i pozmieniasz:) gokoncz go na poczatek a pozniej mysl o dodatkach bo jak narazie to widze wiele miejsc ktore bym tak powiem upiekszyl

ten tatuaz jeszcze nie jest skonczony, glowa nie jest dokonczona i brakuje lusek ;) jeszcze 2 sesje, zreszta zobaczysz jak bedzie skonczony. chodzi mi o to co na dole dodac...zeby zrobic cale plecy.
pzdr

dropsikk
01-12-2009, 17:04
hmmm no to pomysl nad jakas ciekawa chinszczyzna jest wiele ciekawych motywow :) zrob smoka w kolorze i wtedy bedzie bardzo latwo wkomponowac rozne ciekawe motywy:) co dokladnie to juz zalezy od ciebie

darkangel
01-12-2009, 17:36
wlasnie chodzi o to zeby byl tylko czarny wycieniowany, mysallem nad jakimis samurajami pod spodem ale jakos nie potrfie nic ciekawego wymyslec, ewentualni moze jakis zamek w stylu chinskim... nie mam pomyslu dlatego pisze na tym forum ;)