View Full Version : Po smarowaniu, po schodzeniu skory... Co dalej?
Witam.
Tat2 mam juz trzeci tydzien, od kilku dni juz nie smaruje zadna mascia. Tylko przemywam i smaruje 2-3 razy dziennie WAZELINA. Powiedzcie mi czy dobrze robie?
A jesli nie, to co polecacie? Niektorzy cos wspominali, zeby zostawic i juz niczym nie smarowac.
Moze mi ktos odpowiedziec? :)
Ludzie czy wy czytac nie umiecie?????????
Już wszystko. wystarczy zwykły balsam lub krem nawilżający a następnym razem sprawdź forum zanim dodasz nowy temat.
No ok, wystarczy, ale teraz napisz ile razy dziennie, uprzednio myjac?, itd.
Edit:Czy schodzenie takich drobnych, malych i przedewszystkim bialych, bez zadnego barwnika, platkow skorki to luszczenie?
Zwykła pielęgnacja skóry 2-3 razy dziennie aż całkowicie dojdzie do siebie i tak to ci się skóra łuszczy smaruj po prostu.
A moge smarowac to zwykla Wazelina?
Wazelina odpada niema żadnych substancji odżywczych a tylko zatrzymuje wodę w skórze
Dzis dostalem krem nawilzajacy Nivea, nie natluszczajacy a nawilzajacy. Czy taki sie nadaje? I w jakich odstepach czasu go smarowac?
ile ty masz lat??:eek: pytania z kosmosu jak ci napisali balsam lub krem nawilżający to stosuj sie do tego co piszą
tak nivea będzie dobra:p:D
Najlepsza buhahahahhaha:D:D:D
haahahahaha.... W huj smieszne.
xxkeiraxx
05-20-2009, 22:03
hehehe cos czuje ze ta jego dziarka bedzie wyjatkowo przepieszczona :D
hehehee no wiesz kazali "dbac" :D
hehe zabawny temat:D urzywaj balsamu do ciala nawilzajacego z jakimis witaminami i wyciagami roslinnymi... no wiesz takiego jak w tv reklamuja ;) smaruj raz dziennie po kapieli do konca zycia;)