View Full Version : plecy- kregoslup+auto+motor
witam,
co sadzicie o tatuazu ktory bedzie wygladal podobnie do tego na zdjeciu?
http://tnij.org/b0li
dodam, ze zmiany beda polegac tylko na tym jak bd wygladal motor :) bo co do fury to
jestem pewny ale motor to jeszcze kwestia dopracowania (raczej chopper).
Jak sadzicie ile moga zawolac za wydziarganie takiego czegos?
pontonss
10-23-2008, 22:05
800-1000 tak jak patrze
Oj sporo wiecej :P kolo 2/2,5 patyka :P
pontonss
10-23-2008, 23:13
Ale ten kręgosłup jest częścią wzoru czy ma pokazywać ustyowanie tych dwóch elementów?
1grzesiu1
10-24-2008, 06:55
mi sie nie podoba pozdrawiam
pontonss
10-24-2008, 08:01
Edycja nie zadziałała i mogę ci powiedzieć żebyś się zastanowił kolego czy chcesz mieć na plecach samochód i motor jeszcze z tym kregosłupem tworzy to kompozycje pokroju jamnika i jeża
to co wrzucilem to tylko "wzor"... nie chce zeby to wygladalo dokladnie tak jak na zdjeciu :) chce miec tylko fragment kregoslupa po lewej samochod a po prawej motor...
i TAK! chce miec na plecach samochod i motor... :)
pozdro!
HO HO HO Kazdy ma swoj gust i dziarga sobie to co mu sie podoba i tyle. wykonane fachowa reka moze byc rewelacja ja bym tam cos jeszcze wstawil ale to juz moja sugestia:D
Dokładnie, mi się to nie podoba, ale o gustach nie powinno się dyskutować.
Poszukaj tylko dobrego tatuażysty, żeby ci nie spieprzył.
dropsikk
11-03-2008, 00:50
mi sie zupelnie nie podoba jeszcze rozumiem samochod i motor ale kregoslop do tego ? no ale jak kolega wyzej napisal o gustach nie ma co dyskutowac a nawet nie mozna bo kazdy ma swoj tok myslenia i nikt oprocz niego nie rozkmini o co chodzi:D
samochód i motor można zgrać, by tworzyły ładną kompozycję, ale kręgosłup faktycznie wygląda na totalnie wyrany z kontekstu:eek:
hmm... a co proponujecie zamiast tego? bo chcialbym to w jakis sposob oddzielic od siebie... moze jakis prosty tribal?
A czy nie lepiej byłoby dać samochód na plecach a motor na klacie, tzn z przodu lub odwrotnie?
Wówczas nie musiałbyś niczym ich rozdzielać.
1grzesiu1
11-04-2008, 17:35
a po co rozdzielac?? zrób se na jednej lopatce motor a drugiej fure albo na klacie :) chociaz ja bym wybral inny motyw na tattoo:) pozdrawiam
pontonss
11-05-2008, 07:42
no stary nie rób tego kręgosłupa bo szczerze jakbym chłopa z czymś takim na plaży zdybał to bym się zlał z rechotu w spodnie z ziomkami
no stary nie rób tego kręgosłupa bo szczerze jakbym chłopa z czymś takim na plaży zdybał to bym się zlał z rechotu w spodnie z ziomkami
No a mnie się z tego wszystkiego najbardziej ten kręgosłup podoba :p
Ale sam, bez dodatków. ;)
pontonss
11-05-2008, 11:45
ale mi chodzi o całośćartystycznej kompozycji motor , samochód i kręgosłup dorzuciłbym jeszcze kombajn BIZON a u góry Archanioła, sory że się śmieje ale wytrzymać nie mogę
ale mi chodzi o całośćartystycznej kompozycji motor , samochód i kręgosłup dorzuciłbym jeszcze kombajn BIZON a u góry Archanioła, sory że się śmieje ale wytrzymać nie mogę
Heheh, w takiej "wersji" to żadna artystyczna kompozycja a szybciej kicz.
Chociaż nie jest aż tak tragicznie, widywałam o wiele "gorsze" rzeczy, wyrwane z kontekstu, idiotyczne, smieszne, bezsensowne wzory, które nie zdobiły a oszpecały osobę która je miała. To jest naprawdę indywidulany wybór, nie wolno komuś narzucać własnej wizji czegoś tam, mozna zasugerować, podpowiedzieć. Tak jak w tym wypadku - kolega jest fanem motoryzacji, chce mieć auto i motor to niech sobie robi, tylko w taki sposób aby całość wyglądała w miarę ładnie. Motor i samochód pasują do siebie, kręgosłup już nie, albo jedno albo drugie.
dzieki YvonneS,
ja nikomu nie narzucam co ma lubiec. napisalem tutaj zeby sie troche zorientowac jakie sa poglady innych...
motoryzacje kocham i taki tatuaz bardzo by mi odpowiadal.
Kregoslup po dluzszym namysle nie pasuje zbytnio... tylko ze nie chce zeby motor wyjezdzal z samochodu i odwrotnie.
Zalacznik mniej wiecej obrazuje moja koncepcje. Maszyny sa tylko przykladowe, zeby sie nikt nie czepial.
Skoro już się zdecydowałeś to najlepszym rozwiazaniem będzie wizyta w studio tatuażu z projektem. Sądzę, ze najszybciej tatuażysta ci podopowie jak on by to widział.
Może zastanów się i na początek zrób sam motor lub samochód, wówczas będzie ci łatwiej wyobrazic sobie kolejny element.
pontonss
11-05-2008, 22:49
no te dwa elementy bez kręgosłupa całkiem spoko, możesz np je połączyć takim jakby rozmytym cieniem wskazującym na dużą prędkość
ajjjjjjjjjj.......jesli "kregoslup" bedzie na kregoslupie to bedzie bolalo...
:)