PDA

View Full Version : plecy- kregoslup+auto+motor

spawn_x
10-23-2008, 20:44
witam,

co sadzicie o tatuazu ktory bedzie wygladal podobnie do tego na zdjeciu?

http://tnij.org/b0li

dodam, ze zmiany beda polegac tylko na tym jak bd wygladal motor :) bo co do fury to

jestem pewny ale motor to jeszcze kwestia dopracowania (raczej chopper).

Jak sadzicie ile moga zawolac za wydziarganie takiego czegos?

pontonss
10-23-2008, 22:05
800-1000 tak jak patrze

Shtojer
10-23-2008, 23:08
Oj sporo wiecej :P kolo 2/2,5 patyka :P

pontonss
10-23-2008, 23:13
Ale ten kręgosłup jest częścią wzoru czy ma pokazywać ustyowanie tych dwóch elementów?

1grzesiu1
10-24-2008, 06:55
mi sie nie podoba pozdrawiam

pontonss
10-24-2008, 08:01
Edycja nie zadziałała i mogę ci powiedzieć żebyś się zastanowił kolego czy chcesz mieć na plecach samochód i motor jeszcze z tym kregosłupem tworzy to kompozycje pokroju jamnika i jeża

spawn_x
10-24-2008, 16:52
to co wrzucilem to tylko "wzor"... nie chce zeby to wygladalo dokladnie tak jak na zdjeciu :) chce miec tylko fragment kregoslupa po lewej samochod a po prawej motor...

i TAK! chce miec na plecach samochod i motor... :)
pozdro!

Wojtas
10-25-2008, 16:58
HO HO HO Kazdy ma swoj gust i dziarga sobie to co mu sie podoba i tyle. wykonane fachowa reka moze byc rewelacja ja bym tam cos jeszcze wstawil ale to juz moja sugestia:D

YvonneS
10-26-2008, 11:37
Dokładnie, mi się to nie podoba, ale o gustach nie powinno się dyskutować.

Poszukaj tylko dobrego tatuażysty, żeby ci nie spieprzył.

dropsikk
11-03-2008, 00:50
mi sie zupelnie nie podoba jeszcze rozumiem samochod i motor ale kregoslop do tego ? no ale jak kolega wyzej napisal o gustach nie ma co dyskutowac a nawet nie mozna bo kazdy ma swoj tok myslenia i nikt oprocz niego nie rozkmini o co chodzi:D

OLdzi89
11-04-2008, 06:39
samochód i motor można zgrać, by tworzyły ładną kompozycję, ale kręgosłup faktycznie wygląda na totalnie wyrany z kontekstu:eek:

spawn_x
11-04-2008, 16:21
hmm... a co proponujecie zamiast tego? bo chcialbym to w jakis sposob oddzielic od siebie... moze jakis prosty tribal?

YvonneS
11-04-2008, 17:09
A czy nie lepiej byłoby dać samochód na plecach a motor na klacie, tzn z przodu lub odwrotnie?
Wówczas nie musiałbyś niczym ich rozdzielać.

1grzesiu1
11-04-2008, 17:35
a po co rozdzielac?? zrób se na jednej lopatce motor a drugiej fure albo na klacie :) chociaz ja bym wybral inny motyw na tattoo:) pozdrawiam

pontonss
11-05-2008, 07:42
no stary nie rób tego kręgosłupa bo szczerze jakbym chłopa z czymś takim na plaży zdybał to bym się zlał z rechotu w spodnie z ziomkami

YvonneS
11-05-2008, 10:10
no stary nie rób tego kręgosłupa bo szczerze jakbym chłopa z czymś takim na plaży zdybał to bym się zlał z rechotu w spodnie z ziomkami

No a mnie się z tego wszystkiego najbardziej ten kręgosłup podoba :p
Ale sam, bez dodatków. ;)

pontonss
11-05-2008, 11:45
ale mi chodzi o całośćartystycznej kompozycji motor , samochód i kręgosłup dorzuciłbym jeszcze kombajn BIZON a u góry Archanioła, sory że się śmieje ale wytrzymać nie mogę

YvonneS
11-05-2008, 11:55
ale mi chodzi o całośćartystycznej kompozycji motor , samochód i kręgosłup dorzuciłbym jeszcze kombajn BIZON a u góry Archanioła, sory że się śmieje ale wytrzymać nie mogę

Heheh, w takiej "wersji" to żadna artystyczna kompozycja a szybciej kicz.

Chociaż nie jest aż tak tragicznie, widywałam o wiele "gorsze" rzeczy, wyrwane z kontekstu, idiotyczne, smieszne, bezsensowne wzory, które nie zdobiły a oszpecały osobę która je miała. To jest naprawdę indywidulany wybór, nie wolno komuś narzucać własnej wizji czegoś tam, mozna zasugerować, podpowiedzieć. Tak jak w tym wypadku - kolega jest fanem motoryzacji, chce mieć auto i motor to niech sobie robi, tylko w taki sposób aby całość wyglądała w miarę ładnie. Motor i samochód pasują do siebie, kręgosłup już nie, albo jedno albo drugie.

spawn_x
11-05-2008, 21:17
dzieki YvonneS,
ja nikomu nie narzucam co ma lubiec. napisalem tutaj zeby sie troche zorientowac jakie sa poglady innych...
motoryzacje kocham i taki tatuaz bardzo by mi odpowiadal.
Kregoslup po dluzszym namysle nie pasuje zbytnio... tylko ze nie chce zeby motor wyjezdzal z samochodu i odwrotnie.
Zalacznik mniej wiecej obrazuje moja koncepcje. Maszyny sa tylko przykladowe, zeby sie nikt nie czepial.

YvonneS
11-05-2008, 21:31
Skoro już się zdecydowałeś to najlepszym rozwiazaniem będzie wizyta w studio tatuażu z projektem. Sądzę, ze najszybciej tatuażysta ci podopowie jak on by to widział.
Może zastanów się i na początek zrób sam motor lub samochód, wówczas będzie ci łatwiej wyobrazic sobie kolejny element.

pontonss
11-05-2008, 22:49
no te dwa elementy bez kręgosłupa całkiem spoko, możesz np je połączyć takim jakby rozmytym cieniem wskazującym na dużą prędkość

Red
11-24-2008, 15:17
ajjjjjjjjjj.......jesli "kregoslup" bedzie na kregoslupie to bedzie bolalo...
:)