View Full Version : plamy na ciuchach
1proszek1
03-05-2010, 20:46
siemka.
nie wiem czy to dobry dział, ale sam nie wiem do czego to wsadzić. Jak coś to przepraszam i przenieście do lepszego działu.
Mianowicie mam problem taki, że po zrobieniu tatto nakleili mi folie no i do domu. mialem ją po czasie zdjąć a ona sie lekko na dole przywineła no i moja ulubiana koszulka ma plamy od tuszu i krwi. Krew udało mi się sprać ręcznie. No ale tusz jak był tak jest. Jak na razie koszulka się moczy.
Wiecie może jak sie pozbyć plam?
wiem, że to nie bedzie latwe.
1grzesiu1
03-05-2010, 21:42
. Jak na razie koszulka się moczy.
Wiecie może jak sie pozbyć plam?
wiem, że to nie bedzie latwe.
kurwa jego mac :) NIEWIERZE W TO :D
kolejny post ktory powalil mnie na kolana :)
nasowa sie jedno pytanie kto pisze takie bzdury ? co nie ktorzy sa strasznie niedojebani
pozdro milego weekendu
1grzesiu1
03-05-2010, 21:44
to jest hit forum plus ostatnio ta dupa co trzymala naklejke tatuaz w biurku :)
Spal koszulkę w piecu a plamy same zejdą hi hi hi :D:D
:confused:
nie wiem z czego sie nabijacie ;] ... ja chyba też bym zapytała o takie coś gdyby mi sie przytrafiło... ;] bo sama nie mam pojęcia czym można to sprać.. jeśli wogóle można ;]
jedyne co mnie rozjebało to nick kolesia i że akurat taki temat założył hahaha :D
1proszek1
03-06-2010, 08:52
nie ma to jak pomocna dłoń prawdziwych patriotycznych polaków ;]
nie wiem kurwa z czego jest ten tusz i czy schodzi... taaak bardzo śmieszne pytanie ;]
1grzesiu1
03-06-2010, 09:41
smieszne co to forum proszku omo?? napisz do zygmunta hajzera on bedzie wiedzial:)
Użyj odplamiacza np Vanish, jezeli koszulka jest kolorowa nie powinien ci jej odbarwić. I na przyszłość pamiętaj aby nie zakładać ulubionych ciuchów kiedy idziesz się tatuować.
wujek116
03-06-2010, 16:36
Nie mam żadnych pytań :D
ale tak jak już pisałem wcześniej w odpowiedzi dla dziewczyny z tatuażem z szuflady ..:D
podziękujmy tym ludziom że istnieją bo przynajmniej się nie nudzimy .:D
mamusi by się spytał a nie dupę zawraca poplamioną koszulką
1proszek1
03-07-2010, 00:05
a no widzisz mondralinski tak sie sklada ze nie moge gdyz siedze sam za granica. ;] nie wiem co dziwnego jest w tym pytaniu ;]
panowie profesionalisci wszystko wiedzacy mniej byscie sie chyba zmeczyli gdybyscie odpowiedzieli ;]
dzieki za pomoc na fajnym forum ze zjebanymi ludzmi pozdro
teraz mozecie po mnie cisnac pod ta odpowiedzia. wisi mnie to bo i tak tu nie zajze juz
elo
1grzesiu1
03-07-2010, 00:34
dobrze ze nie zajrzysz bo nie masz nic ciekawego do powiedzenia
a co do prania ubran to sam nie wiem jak sie pierze jak cos nie chce zejsc to oddaje do pralni chem jak nie zejdzie to wyrzucam.
tak jak napisal kolega wyzej trzeba bylo sie spytac mamy, zony cioci lub jakiejs dupy a nie ludzi na forum tatuazu. albo kupic dobry proszek
gdybys zaplamil koszulke tuszem z dlugopisu napisal bys na forum literackim? albo trawa na forum ogrodniczym??? farba lub lakierem na forum budowlanym?? :D
nie wkurwiaj sie tylko pomysl
a no widzisz mondralinski tak sie sklada ze nie moge gdyz siedze sam za granica. ;] nie wiem co dziwnego jest w tym pytaniu ;]
elo
A telefony nie istnieją bo internet widzę, ze masz.
Po co z gówna robić problem? Zadałeś pytanie z gatunku idiotycznych i dostałeś takie a nie inne odpowiedzi.
Nie rozumiem was panowie, jak można nie wiedzieć w jaki sposób wywabić plamę na ciuchach? Przecież takie rzeczy każdy z was powinien znać. I tutaj mozna zauważyć jakim błędem wychowawczym jest dzielenie obowiązków na babskie i męskie. To ja, cholera, przykładowo nawet gniazdko potrafię naprawić (chociaż prądu się boję) czy koło w samochodzie zmienić a wy koszulki nie potraficie wyprać z plam? Wstyd.
Idź do marketu na dział z chemią, poszukaj proszków i tam znajdziesz odplamiacze, tylko zanim weźmiesz przeczytaj co napisano na odwrocie. Jak się zastosujesz do wskazówek to powinieneś odnieśc sukces w walce z plamą.
1grzesiu1
03-07-2010, 10:20
jezu iwonka :) niektorzy chlopcy np. ja i wielu innych potrafia sobie uprac ciuchy :) a jesli chodzi o podzial na zajecia meskie i damskie to juz inna sprawa ale masz duzo racji ;)
pozdro
Też miałem ten problem z koszulką sprać się wszystko sprało to zależy od tuszu jakim cie dziabał gorzej jak byś alantanem opaćkał koszulkę bo to się nie spiera pozdro
xxbastianxx
03-18-2010, 13:43
a no alantanem uyebałem jedną koszulkę i nie zeszło to masz rację...
co do tuszu to nie wiem... no ale idąc na tatto ubrać ulubioną koszulkę to mi się od razu kojarzy jakiś burak który wszędzie musi "piękniusio" wyglądać.
jedziesz na tattoo -> załóż najlepiej starszą, ciemną, w miarę przewiewną koszulę a nie obcisłe różowe polo.
Pozdro.