PDA

View Full Version : Pierwszy tatuaż - pytania.

romanticide
06-03-2009, 14:29
Witam.
Wczoraj zrobiłam sobie pierwszy tatuaż, jednak niepokoją mnie dwie rzeczy. Może i jestem przewrażliwiona, ale prosiłabym Was o pomoc.
1. http://i40.tinypic.com/nx2lh5.jpg o to moja biedronka. Od razu jak przyszłam do domu, zauważyłam, że koło jej łapek są takie nieładne, nierówne cienie (nie wiem, czy dobrze to opisałam). Słyszałam, że tatuaż "kształtuje się" nawet przez miesiąc, czy więc te nieregularne cienie zmienią swój kształt?
2. Dzisiaj, po przemyciu i delikatnym osuszeniu ręcznikiem zauważyłam, że zostają na nim małe, czerwone ślady (od samego tatuażu). Czy jest no normalne?

Liczę na Waszą pomoc.
Pozdrawiam.

Sadchild
06-03-2009, 15:45
Hej Ladybug ;)

1. Nie za bardzo widze o co chodzi z cieniem - mowisz o tym po prawej? Widze cos czarnego ale nie wiem co to? chyba cien - wyglada ok - chociaz przy lewej dolnej lapce ma jakas kropke, nie wiem co to? moze na kamyczku sobie lapke postawila :)

2. normalne - nie przejmuj sie tym.

P.S Pamietaj o smarowaniu Bepanthenem albo Altanem Plus (masc) i nie wystawiaj biedronki na slonce :)

pozdrawiam.

romanticide
06-03-2009, 17:29
dziękuję za odpowiednie powitanie. :P

i co do tych cieni, do chodzi mi o te na górze. Szczególnie o te, między pierwszą a drugą łapką. ;) Wydają mi się one teraz jakieś takie... niesymetryczne. Czy to się może jeszcze ukształtować?

i dziękuję za pomoc. stosuję tę maść, tak jak mi w studio polecono :)
pozdrawiam.

xxkeiraxx
06-03-2009, 21:42
Mi wydaje sie byc wszystko ok po za ta kropka na lapce co to jest? To mial byc cien czy jak ?

Sadchild
06-04-2009, 09:20
Cienie raczej ksztaltu nie zmienia w najblizszym czasie, dopiero po latach sie moge rozmyc.
Szczerze mowiac ja tam nie widze nic co by dziwnie wygladalo, za wyjatkiem tej malej kropki za prawa dolna lapka - chociaz i ona nie przeszkadza, tak jak mowie, pewnie biedronka w cos/na cos wlazla ;). Jak oddalisz zdjecie, wszystko wyglada spoko - wiesz, takie mega zblizenia zawsze pokaza wiele niedociagniec na ktore nomalnie nie zwrocisz uwagi. Nie mysl o tym, ciesz sie razem z biedronka fajnym tatuazem :)

1grzesiu1
06-05-2009, 17:30
trzeba bylo sobie zrobic stonke bylo by bardziej oryginalnie:)

pozdro

Super Paweł
07-29-2009, 09:54
Nu, sam tatuaż wygląda w porządku, ale biedronka (jak i inne owady)
ma odnóża a nie "łapki" :)