PDA

View Full Version : Pierwszy tatuaż- czyli masa pytań ;P

Franek
02-01-2009, 11:22
Może były już podobne pytania, a może nie.. piszę je jeszcze raz, ponieważ są one dostosowane do mnie, mam nadzieję, że nikt nie będzie się denerwować. No to zaczynamy:

1. Skóra- jako, że mam 18ście lat, to ciągle dojrzewam, czyli rosnę, czy np. gdy zrobię sobie tatuaż na plecach i trochę urosnę to czy on mi się rozciągnie? Również chciałbym się dowiedzieć się o ramię. Ramię mam dosyć chude, ale gość z PO ma w sumie rękę podobną do mnie i tatuaże u niego prezentują się naprawdę fajnie tylko czy jeśli biceps mi się nie powiększy, to czy tatuaż mi się nie rozmaże, rozciągnie?

Miała być masa pytań ale narazie to jest dla mnie najważniejsze, dlatego też poczekam, aż osoby, które się znają na tym odpowiedzą mi a potem będę kolejne pytania:D

1grzesiu1
02-01-2009, 11:37
jest od hu... podobnych tematow nawet nietrzeba specjalnie szukac np
http://www.tatuaze.biz/forum/showthread.php/par-pyta-pocz-849.html

kto to jest gosc z PO???

pozdro:)

Franek
02-01-2009, 11:40
Nauczyciel z przysposobienia obronnego i biologii;d

dziarus
02-01-2009, 14:51
Z tym rozmyciem i rozciągnięciem tau to będziesz miał ogromny problem tak koło 70,80 lat więc się zastanów.;)
Do tego czasu raczej problemów tego typu niebędzie

Franek
02-01-2009, 17:28
Za 70, 80 to będę wspominał swoją młodość, zwłaszcza patrząc na tatu;)

1grzesiu1
02-01-2009, 22:43
mlody jestem ale nie pamietam chociaz wydaje mi sie ze odkad skonczylem 18-19 lat to juz raczej utrzymuje ta sama wage itp nawet w bicepsie juz chyba nie rosnie no chyba ze cwiczysz:)
chyba gorzej jak bys sie wydziaral w wieku 10 lat majac 120cm a w wieku 18 majac 180cm tatuaz z ramienia mialbys na plecach:) ale nie wiem czy tak jest ciekawe:)

pozdro