PDA

View Full Version : pierwsza praca

04-13-2009, 17:22
oto zdjecie mojej pierwszej pracy.ocencie

orygami
04-14-2009, 07:46
Z daleka wygląda spoko. Wypełnienia dokładne, trochę cieniowanie nierówne ale nie powiem nic konkretnego dlatego że nie widać za dokładnie. Ale na pierwszy rzut oka jak mówiłem spoko.:)

04-14-2009, 20:23
dzieki za dobre zdanie.sam tez myslalem ze cienie nie sa dobre poniewaz nie sa plynne ale mysle ze to dlatego bo nie uzylem zadnych odcieni szarych tylko czarny.no a pozatym to wiadomo ze brak doswiadczenia

orygami
04-15-2009, 12:52
Jak się wygoi będzie dokładniej widać jeśli miałeś jakieś niedociągnięcia. Teraz w miejscach cieni jeszcze jest zaczerwienienie (foto) Można do cieniowanie nie rozcieńczać tuszu ale trzeba mieć do tego duużo wprawy.

piotrkam
05-24-2009, 06:51
A moim zdaniem wypas :] Komplementy....

pontonss
05-27-2009, 22:11
Jeżeli to twoja pierwsza dziara to jestem pod zajebistym wrażeniem

gangbang
06-02-2009, 22:21
mi tam sie podoba fanie zrobione i cieniowanie wlasnie wyglada ciekawie(przynajmniej na zdjeciu)troche jak bys go zrobil w stylu"malowaniego obrazu" jednakze przyjacielu cos mi sie nie chce wierzyc ze to twoja pierwsza praca.za dobrze wiesz jak skora reaguje na poszcvzegulne pigmenty i rozciaganie cieni.poza tym niektore cienie wygladaja mi na grey wash czyli jak bys wiedzial co z czym sie je.
moge sie mylic ale mysle ze inni tez tak moga myslec.jednak jesli sie myle to jak otworze studio i bedziesz jeszcze dostepny to bede prubowal cie zwerbowac bo masz potencjal.pozdrawiam:cool:

Shtojer
06-04-2009, 09:18
Ladnie ladnie, po wygojeniu polowa cieni powinna sie zregulowac i bedzie wszystko cacy :) Jedynie co mnie w oczka szczelilo to lewa strona nosa, ale masz bardzo dobry start :) Nic jak zyczyc samych sukcesow

juni25or
06-08-2009, 12:38
no fajnie tylko mam watpliwosci co do tego ze to twoj pierwszy ale skoro tak piszesz to tak musi byc ja tez zamiescilem swoje dzielo ale mam jeszcze problemy z cieniem jak masz jakas wprawe to prosze o jakas podpowiedz z gory dzieki

Madines
06-08-2009, 16:32
Zgadzam się, jest Ok. Dziaraj dalej... :)