View Full Version : Ocena Mojego Nowego Tatuazu.
Witam.Tatuaz zrobilem wczoraj wiec jeszcze niejest zagojony.Za miesiac bedzie lepiej wygladal.Robilem go w studiu Art Line Crew w Rybniku.
http://wilq122.wrzuta.pl/obraz/1K6n4QfIG3F/tattoo
http://wilq122.wrzuta.pl/obraz/2Ank1zVBZVh/tattoo2
Prosze o ocene.
no wreszcie coś porządnie zrobione gratulacje .
Dobry wybor studia to po pierwsze po 2 dobra robota po 3 gratuluje rowniez i po 4 pytanie odemnie jaka cena bo wiekszosc ludzi tutaj pyta o takie cuda ...
Cena 700-900zł i ok.6-7h dziarania ale sie opłacało :)
Bardzo porzadnie wykonany. Gratuluje.
A co do ceny to nie rozumiem ile wkoncu zaplaciles.
ja dalem 900zł bo mi sie w huj podoba.Normalnie policzył 800.
To jeszcze naflasznik dales?
wiesz dalem wiecej bo mnie sie podoba.A jak przyjde nastepnym razem do niego to bedzie wiedzial ze mi sie jego prace podobaja i ogolnie bedzie patrzyl inaczej na mnie jak bedzie mnie dziaral i robil projekty.
owieczka33
09-14-2010, 10:39
Nie przepadam za biomechanika, ale ten jest fajnie wykonany.:)
Fajny, chociaż podobnie jak Owieczka nie przepadam za takimi motywami.
angelarudy5
09-14-2010, 19:13
Ja się już w ogole nie znam ale wg mnie bardzo ladnie i dokladnie wykonany , wrazenia estetyczne są mega : 0 gratulacje i oby tak dalej : )
Powiedz mi jeszcze Wilq u kogo z artline to robiles? I ogolnie jak tam teraz z terminami?
Ja robiłem u Kosy a z terminami to tak 2 tygodnie.Ja czekałem 3 ale dlatego bo tak sobie ustalilem. Bardzo polecam bo jego dziary i projekty robią wrażenie.
Tylko 2 tyg? Oj no to mnie teraz zaskoczyles. Myslalem, ze zdecydowanie wiecej bo renome tez juz facet sobie troszke wyrobil.
Ja w zasadzie mam termin u Tofiego ale to odlegly termin wiec moze by cos jeszcze wczesniej zrobil zanim trafie do tofiego:rolleyes:
Aha jeszce jedno on robil ci tez projekt czy przyniosles cos swojego?
Ja mu pokazalem fotkę co znalazłem w necie i powiedziałem ze chce biomechanike.On zrobił mi projekt od podstaw. Ja tez chciałem iść do tofiego ale jak słyszałem od kumpli z pracy co do niego się chodzą dziarac ze on ma zapisy do 2012 to powiedziałem dzięki .
Chyba skrobne teraz mejla do niego:D
A tutaj dla zainteresowanych jego galeria:
http://www.photoblog.pl/#kosatattoo/archiwum
owieczka33
09-16-2010, 08:39
Galeria ciekawa, już kiedyś na nią trafiłam....
Terminy za 2 tygodnie!?
To śmigaj Pinhead, za pólroku do kolesia beda zapisy za parę miechów. ;)
Napislalem wczoraj do niego. Tylko nie wiem jak to bedzie bo srednio sobie wyobrazam jak zrobic zebym nie mial zbytnich problemow z gojeniem, bo chce teraz sobie zrobic stope i kawlek lydki. Na zime to chyba tak srednio.
owieczka33
09-16-2010, 11:41
Z moich doświadczeń stopowo-łydkowych, stwierdzam, że lato duzo lepsze, bo jednak skarpety na niewygojonym tattoo, to nie jest szczyt moich marzeń :p
No tez tak mysle ale ciagnie mnie strasznie zeby cos sobie teraz zrobic.
A tu perspektywy dosyc kiepskie bo tak: mam termin u Tofiego na pazdziernik 2011. Anabi w Szczecinie robi zapisy na marzec 2011 a Kosa z tego co tutaj sie dowiaduje to terminy ma krótkie. A w zasadzie nikt inny poza nimi mnie nie interesuje. No i kapa:mad:
owieczka33
09-16-2010, 13:08
No i klapa, albo bedziesz po deszczu zasuwał w klapeczkach ;)
Lepiej w deszczu niz w sniegu:)
Wilqu tak wogole to sorry za oftopa.
No i faktycznie terminy 2-3 tygodni nawet jezeli ma zrobic projekt.
Mi policzyl za moj pomysl i przelanie go na kartke a pozniej na skore 1600 w dwoch sesjach.
owieczka33
09-21-2010, 14:38
No to git!
Pochwal sie Super Moderatorze, jak bedzie po wszystkim :)
Chyba sie nie pochwale bo poczekam na cieplejsze czasy:)
Wystarczy zobaczyc nazwe studia i juz wiadomo, ze bedzie dobry temat :)
Biomechy nie sa moim klimatem, ale bardzo fajna robota. Gratuluje.
515Bartek
02-04-2012, 09:49
podobnie jak niektorzy tutaj nie przepadam za tymi wzorami ale ogolnie robi wrazenie i ladnie zrobiony :)
heh to moj pierwszy post :) niedlugo wstawie swoj tatuaz bo zrobilem sobie okolo 2 tygodni temu i sie pochwale :)
a ja mam wlasnie klienta co che taki sam ale mu powiedzalem ze nie bede robil kopii tylko narysuje nowy projekt ale i tak pewnie w polsce juz troche ludzi ma ten wzorek :D