View Full Version : nowy ta2
damnuair
09-22-2010, 17:30
chyba nie za bardzo tatuażyście wyszedł,co? (ma 4 dni)
http://img197.imageshack.us/img197/7735/092210180252.jpg
W sumie to ciezko wyczuc bo teraz wyglada na krzywego itp. ale poczekaj az ci sie to wygoi bo moze pod ta poszarpana skora inaczej wyglada.
1grzesiu1
09-23-2010, 08:00
przykry w huj ten tatuaz ja pierdole:D
pozdro
przykry w huj ten tatuaz ja pierdole:D
pozdro
wiesz, sa gusta i gusciki...:p
Grzesiu sorry za oftopa ale pisz chuj przez "ch"
Gdybys nienaduzywal tego slowa to bym nic nie mowil a tak to razi w oczy:)
Jak ci się wygoi to wybierz się do kogoś innego kto ci te badziewie zakryje bo to wstyd takie coś nosić.
1grzesiu1
09-23-2010, 12:06
Grzesiu sorry za oftopa ale pisz chuj przez "ch"
Gdybys nienaduzywal tego slowa to bym nic nie mowil a tak to razi w oczy:)
ni huja ja pisze przez samo h:)
wez mnie zbanuj jak ci sie nie podoba:D
pajak914
09-23-2010, 16:48
Co przedstawia ten... tatuaż?
to jest chyba orzeł ? :D
trzeba sie dobrze przyjrzeć.. ogólnie to wygląda jak rozlana plama
pajak914
09-23-2010, 16:54
Orzeł? My na pewno oglądamy to samo zdjęcie?:D. Pierwsze z czym mi się to skojarzyło to banan:D:D. Ma nawet odstającą skórę jak podczas obierania:D.
ja stawiam na delfinka lub fokę :rolleyes:
Mi też wygląda to na banana ale nieważne, ciekawostką jest fakt oceniania tatuażu. Skoro robimy go dla siebie to czemu poddajemy go ocenie? Przecież wtedy trzeba liczyć się ze skrajnymi opiniami (choć wyżywania się i leczenia kompleksów nie rozumiem) - jednemu się spodoba innego nie zachwyci. Jeśli ktoś strzelił sobie tatuaż, który coś dla niego znaczy, albo porostu o nim marzył to co taka opinia zmienia? W końcu nosi go właściciel a nie my...
1grzesiu1
10-06-2010, 20:29
Mi też wygląda to na banana ale nieważne, ciekawostką jest fakt oceniania tatuażu. Skoro robimy go dla siebie to czemu poddajemy go ocenie? Przecież wtedy trzeba liczyć się ze skrajnymi opiniami (choć wyżywania się i leczenia kompleksów nie rozumiem) - jednemu się spodoba innego nie zachwyci. Jeśli ktoś strzelił sobie tatuaż, który coś dla niego znaczy, albo porostu o nim marzył to co taka opinia zmienia? W końcu nosi go właściciel a nie my...
autorowi postu moglo chodzic o ocene jakosci wykonania ktora i tak raczej jest kiepska
co do wzorow wiadomo cos sie komus podoba cos nie ale chyba kazdy ma w sobie odrobine dobrego gustu i taki tatuaz jak ten ktory przedstawia plame czy nie wiadomo w sumie co :) nie powinien byc wogole oceniany bo tak na prawde to jest gowno nie tat
pajak914
10-06-2010, 20:34
Zgadzam się. Gówno a nie tatuaż to to jest.
Zakryć to czym prędzej trzeba i nie oszpecać się więcej na przyszłość. Swoja drogą po co ktoś pyta o ocenę czegoś takiego? Nawet jakbym na jedno oko był ślepy a na drugie niedowidział to i tak stwierdziłbym, ze mamy do czynienia conajwyzej z wypadkiem przy pracy, ewentualnie jakimś ponurym dowcipem.