View Full Version : Niektóre informacje o dhgate.com?
maggine123
04-15-2011, 10:07
http://dhgate.com Witam.
W swoich badaniach natknąłem www.dhgate.com (http://dhgate.com) i mają dobre ceny i ton produktów.
Czy ktoś z nimi związanych lub rozpatrywane? Jeśli tak, proszę dać mi jakieś info.
Spam.
A dostaliście moze pm od jakieś "magdaleny" co próbuje wyciągnąc adesy e-mail przy pomocy rzekomej ankiety wysyłanej na maila?
marcinjaworsky
04-15-2011, 12:33
takie czasy trzeba być czujnym.
ja dostałem ale olałem :D
pajak914
04-15-2011, 16:26
Też miałem, ale nie zagłębiałem sie w to, tylko won do kosza:]
owieczka33
04-16-2011, 09:19
Eeee tam... jesteście przewrażliwieni :p
Laska na prawde potrzebuje odpowiedzi do swojej ankiety.
Też nie dzielę się mailem, zatem poprosiłam o pytania tu na priva i dostałam.
Ludziom trzeba pomagac :)
, zatem poprosiłam o pytania tu na priva i dostałam.
Ludziom trzeba pomagac :)
Pfff....
Też jej zaproponowałam i niczego nie dostałam.
Edi_88_88
04-16-2011, 14:38
Ja tam dystans trzymam ......:)
No ja też jej Ankietę wypełniłem.
Jak laska pisze prace Ładnie się przedstawiła z imienia i nazwiska nie ma powodów żeby jej nie ufać.
to mogła posta strzelić tą ankietą i po problemie
1grzesiu1
04-18-2011, 19:06
tez zem ankiete wypelnil w sumie to nie wiem ocb :)
Powered by: vBulletin Version 3.6.7