PDA

View Full Version : najlepsi tatuazysci na Slasku/ceny

alexxx
01-17-2010, 12:49
Witam :) Szukam dobrego studia na Slasku. Zalezy mi na znalezieniu tatuazysty, ktory bedzie w stanie pomoc mi zaprojektowac tattoo, a nie tylko go wydziarac. Polecono mi oczywiscie Saurona, ale obecnie maja stronke w przebudowie i nie mam jak sie skontaktowac.. Podobaja mi sie prace Enzo z InkOgnito w Rybniku, ma ktos moze jakies opinie na ten temat?
Obecnie mieszkam w Irlandii,wiec nie mam okazji sama zrobic rekonesansu.. Dlatego tez pytam o ceny - musze wiedziec,ile kasy ze soba przywiezc. A co do wzoru - pedy bluszczu na lydce, to co w zalaczniku tylko przykladowe, mniej wiecej taka powierzchnia.
Jak myslicie,ile mnie to moze kosztowac?
Bede wdzieczna za wszelkie odpowiedzi,pozdrawiam :)

Shtojer
01-18-2010, 01:24
Bez zastanowienia pedz do Ink-ognito :D czlowiek rewelacja i terminy bardzo krotkie ;) a cena to juz roznie u niego bywa...

boro
01-18-2010, 11:30
Ink-ognito = pełna fachura!! polecam:D

dawidEf
01-18-2010, 14:41
incognito owszem fachura. nie wiem jak enzo ale slyszalem ze do tofiego terminy sa po 1,5 roku:eek:

alexxx
01-18-2010, 17:10
ha, za 1,5 to na tatuaz mnie juz stac nie bedzie :P No czekam na odp od Enzo, zobaczymy. Kusi mnie tez Kult!

Shtojer
01-18-2010, 21:50
Z tego co odstatnio rozmawialem ze znajomym co bedzie sie tam tatuowac to ma terminy 3 tygodnie??