View Full Version : Moje pierwsze dziala. Prosze o ocene.
Jak w temacie. Prosze o ocene. Dodam ze to sa moje pierwsze dziary. Zaopatrzylem sie w dosc dobry sprzet z worhousa i z cybertattoo.
Motylka zrobilem mojej dziewczynie, juz sie ladnie zagoil, strupki zeszly i wyglada nie zle (lekko poprawie detale), ten drugi zrobilem sobie sam i jeszcze jest swiezy wiec nie wiem jaki bedzie efekt koncowy, ale badzmy dobrej mysli ;)
Co o tym myslicie?
pozdrawiam
1grzesiu1
09-04-2009, 19:32
wygladaa elegancko :)
pozdro
niezle;)
a tak po za to zajebiscie musi byc samemu sobie dziary robic:D oczywscie pod wraunkiem ze sie cos umie, a nie buraki :P
dzieki. no troche dziwnie sie samemu robilo, ale gdzies musialem potrenowac :) Mam tatuaz na ramieniu i na nodze i w tym miejscu gdzie sobie zrobilem bolalo troche bardziej. Im nizej tym bardziej bolalo ;D Kupilem wczsniej taką sztuczną skóre z cybertattoo i jest do dupy, jakas taka twarda. Nie ma jak prawdziwa ludzka skóra.
elviska18
09-04-2009, 21:02
mnie się podobają ;)
Nie podobają mi się jednobarwne - czarno-szare motylki ale widac, ze będzie z ciebie tatuażysta.
Nie podobają mi się jednobarwne
To tez kwestia gustu. Kazdy woli coś innego. Kolory oczywiscie tez będą, najpierw naucze sie wypelniac i cieniować jednym kolorem. W najblizszym czasie zamowie jakieś kolorowe tusze. Ale wszystko pomalu i stopniowo, krok po kroku. Dzieki za pozytywne oceny. Motywacja rosnie ;)
Przecież napisałam.
Ucz się, ucz. Nauki nigdy za wiele.
Jak na pierwszy raz to ladniutko:) Przy mniejszych elementach nie masz problemu z prosta kreska ale przy dluzszych jest juz gorzej. Szkoda ze nie dales fotki juz wygojonego tatuazu swojej kobiety. U Ciebie raczej bedzie poprawka przeswitow w tym grubym napisie, a reszta w porzadku ;)
Podobnie chciałem napisać spoko dziarka ale widać obok motylka chwianie linii twojego nie oceniam jak na tat robiony samemu sobie to fajnie wyszło. Trochę ręce Ci się trzęsły pewnie? pamiętam mój pierwszy tatuaż to chodziłem jak na kacu ostre delirium. Ale to normalka. Ogólnie spoko dziarki.
Daja rade trenuj trenuj i wstawiaj swoje kolejne prace :D
Trochę ręce Ci się trzęsły pewnie?
Jak cholera, ale tylko na poczatku :) Tak, tak, ja widze nierównosci, w realu bardzo dokladnie nawet, oczywiscie wyrownam cos nie cos za jakis czas. Jak cos dziabne wrzuce.pozdro
Bablasty
09-09-2009, 20:19
Niezle samemu sobie zrobic dziare, szczerze mowiac to jak rzucac sie na gleboka wode, bo nie wiadomo czy Ci sie reka nie omsknie:p
jak na pierwsze twoje dziary to jestem pod wrazeniem :) tez mam caly zestawek i czekam narazie na sztuczne skóry no jak wkoncu zrobie pierwsza dziare to tez cos wrzuce :) pozdro
wrocilem po malej przerwie i znowu cos dziabnalem;) z konturem nie mam problemow (uzywam BrassPikAssLiner z cyber tattooo http://www.cybertattoo.eu/shop/brass-liner-maszyna-tatuazu-liner-p-61832.html jest rewelacja). Nie lubie wypelniac bo ciezko mi to idzie. Do cieni i wypelniania mam z workhousa ( http://www.tattoostuff.pl/produkt.php?id=8 ) i cieniuje mi sie nia zajebiscie, latwo mi sie przechodzi z czerni do cieni tylko ciezko mi sie nia wypelnia, nie wiem czy igly zle dobieram czy co. Jest niby uniwersala do wypelniania i cieni. Ja tylko napiecie reguluje bo nie wiem czy mozna i jak ja regulowac. Moze mial ktos do czynienia??
PS. wczesniej jak robilem dziare to wypelnialem RSką teraz tego motylka wypelnilem Magnumem i jestem sam pod wrazeniem, ladnie sie wygoiło i nie trzeba nic poprawiac, idealnie pokrylo w porownaniu jak robilem RS. tylko fakt ze troche dluzej mi sie parcowalo na tych iglach, ale efekt lepszy.
1grzesiu1
11-24-2009, 04:34
widac ze dajesz rade to jest to ;)
pozdro
messiah28
11-24-2009, 05:29
Spoko!!!! też kiedyś chciałem sobie zrobić w tym miejscu ale jakoś nie mogłem sie zabrać
Jak masz problem z wbiciem koloru pod skórę, spróbuj delikatnie podkręcić śrubę kontaktową bliżej sprężyny, tak by uzyskać twardsze bicie i daj delikatnie większe napięcie;) Milimetr robi różnicę
no fajne dziarki:) widac ze Ci to wychodzi:)
dzieki ludziska;) chociaz tak pewnie minie duuuzo czasu az "rysunki" na skorze bedzie mi sie tak latwo robilo jak na papierze ;P ale myslalem ze poczatki beda gorsze i jestem mile zaskoczony.
PS. reka juz mi sie nie trzesie :D:D:D mysle ze nabieram troche pewnosci do tego co robie. ABY DO PRZODU !!
Kolczyk_20
11-24-2009, 20:20
Powiem Ci,ze ładnie Ci wyszło jak na pierwszy raz :p
jest kolejny. Jak widac milosc ma rozne oblicza. Spytalem sie klienta co zrobi jak sie bron Boze z Pysia rozstnie kiedys. Odpowiedzial ze dorobi sobie slowa: "wez do... " :)
pitrek681
12-10-2009, 05:19
prosze jak rezolutny klient ci się znalazł a przy okazji masz ciekawy wzorek taki uniwersalny :)pozdrawiam
Cwicz jeszcze prosta kreske, i wrzuc zdjecie jak juz sie wygoi bo wydaje mi sie ze moga byc przeswity, albo to tylko zdjecie tak zrobione
ten "smok"mnie odrzuca ale reszta nawet daje rade:)i tak jak wyzej konturek do treningu:)
"smok" juz dawno poprawiony;) nie mam zdjecia niestety. Ten wzor sam w sobie jest do dupy, odradzalem, bez skutku... Co do konturu to rzeczywiscie musze sie bardzie skoncentrowac. Jutro bede poprawial cos co kiedys bylo tatuazem. Wrzuce zdjecia "przed" i "po". pozdro
oo czyli cover:) jestem ciekawy:)