View Full Version : moderator grzes:)
1grzesiu1
04-28-2010, 20:47
witam dziewczeta;)
poniewaz tak jak wielu z was (mysle o stalych uzytkownikach choc niekoniecznie) lubie to forum chociaz moze i momentami jest hujowe :) chcialbym wniesc cos wiecej tutaj tak samo jak i wy zakladam temat piszcie co powinno sie znalesc tutaj co chcesie zmienic wogole o wszystkim;)
1grzesiu1
04-28-2010, 20:50
pierwsza rzecz o jakiej myslalem mianowicie chcialbym w kategori wzory tatuazy zrobic cos na zasadzie ciekawych artykulow na temat roznych rodzai tatoo np. japonskie, maori, tribal, kolorowe ....etc mozna to przykleic napiszcie cos ciekawego
Witam,
Grześ dostał dostał dzisiaj range Administatora - Gratulacje, mamy nadzieje, ze będzie dbał o forum należycie.
1grzesiu1
05-27-2011, 20:56
siemanko z racji tego ze nie mam duzo czasu i wkurwia mnie na maksa te boty na forum a wlasciciel strony raczej nie poprawi tego bledu ........... wiec trzeba codziennie kasowac kilkanascie hujowych postow
z racji tego ze nie wiem czy wojtas i pinhead raczej tez zadko zagladaja na forum shtojer raczej wogole owieczka daje rade jak najbardziej:) mnie w kazdym razie tez w wakacje nie bedzie
oglaszam nabor na moderatora kto chetny pisac :)
Chyba najczęściej forum odwiedzają:
- YvonneS
- haretattoo
i to by było na tyle :p
Ja caly czas usowam spam. To ze sie nie udzielam to nie znaczy ze mnie nie ma:) Ale tego spamu jest w chuj i jeszcze troche.
1grzesiu1
05-29-2011, 23:36
przejebane te spamy wkurwia mnie to strasznie:)
Znowu jakis zmasowany atak. A byl przez chwile spokoj.