View Full Version : Śmieszny temat o tatuażach na katolickim forum
http://www.katolicki.net/forum/printview.php?t=2836&start=25&sid=b2da472fda78591efedefc8b60ac456a
zapraszam do lektury :D
Czy ja wiem czy smieszny...
Niech tam sobie zyja z poczuciem wyzszosci i wszech wiedzy. A i tak pierdykna kiedys z tej wysokosci:D
1grzesiu1
03-09-2010, 18:47
dobre stary :)
szczegolnie to ze "tatuaz jest od szatana" zawsze bylem zdania ze wszyscy ci jebani katolicy ksieza stare dewoty to jebane pojebusy :)
pomor2112
03-09-2010, 19:01
O ja pierdole ... :D Forum dla bydła :D
A ty Grzesiu zblizasz sie w swoich postach do liczby szatana. Na tamtym forum to pewnie wszystkich takich banuja:)
PS. Troszke jednak zrozumienia dla tych ludzi. Ponosi was troche z ta jazda po nich.
A ty Grzesiu zblizasz sie w swoich postach do liczby szatana. Na tamtym forum to pewnie wszystkich takich banuja:)
PS. Troszke jednak zrozumienia dla tych ludzi. Ponosi was troche z ta jazda po nich.
no wiesz... ludzie juz powoli traca cierpliwosc do tych spranych mozgow... robia afery, obrazaja innych bo nie robia to co ksiadz powiedzial... porazka
No ja rozumiem ale kultura tez wazna jest.
No ja rozumiem ale kultura tez wazna jest.
no masz racje, ale nie bede grzebal po forum ale cos mi swita ze ty pare razy tez komus pojechales na forum :p zimka bijesz? ziomka? hie hie
To nie ja to alkohol. Dzisiaj dopiero drugie pije:D
pajak914
03-09-2010, 19:55
Banda tępych katolasów. Już całkiem chyba nie mają się do czego dopieprzyć
ehh klapki na oczach i tyle, nie rozumieja bo nie chca... szkoda gadac
O kur... hehehehe, ale beton, zwłaszcza ta ola jakaś tam. Nie wiem jak można być takim tępakiem i pisać nie mając pojęcia o tatuażach ani o ich pochodzeniu. I jeszcze ten tekst o kolesiu co chciał usuwać tatuaże w kontekście tego, ze przez nie klepie biedę. No rozwaliło mnie totalnie.
Ciekawe co tam piszą o seksie? To dopiero "szatański" wynalazek zwłaszcza jak się go uprawia dla przyjemności a nie w celu prokreacji.
poprostu forum ludzi uposledzonych...