View Full Version : Mauer mówi wam cześć!
Siema, mam na imie Adam, pierwszy raz tatuaz zrobilem sobie dwa tygodnie temu.
oto on:http://img204.imageshack.us/img204/2261/obrazmn4.jpg
Chciałem podziękować studiu graff
Mieszkam niedaleko krakowa, interesuje sie muzyka oraz prozą.
"To" miales wykonane w studio ?! :O Nie chce Cie zmartwic... ale skora jest zaorana i przeswit juz jest, to nie wypowiadam sie po wygojeniu co bedzie... kontur nie stabilny i na szybko wykonany. Prosze Cie wroc do tego studia, niech Ci to naprawia albo zamknij im biznes...
"To" wykonali Ci w studio ?! :O Nie chce Cie martwic, ale skore masz zaorana, przeswit juz widac to nie chce sie wypowiadac co bedzie po wygojeniu oraz kontur jest nie stabily i nie staranny... Idz do tego "studia" niech Ci to poprawia, albo oddadza pieniadze i niech zamkna biznes bo to wyglada na wykonanie strunowka, albo kogos kto dopiero zaczyna :/
Faktycznie nie najlepiej to wygląda...
"To" miales wykonane w studio ?! :O Nie chce Cie zmartwic... ale skora jest zaorana i przeswit juz jest, to nie wypowiadam sie po wygojeniu co bedzie... kontur nie stabilny i na szybko wykonany. Prosze Cie wroc do tego studia, niech Ci to naprawia albo zamknij im biznes...
Tatuażysta prześwity poprawi za darmo, przynajmniej tak mi mówił :rolleyes:
Osobiście mamz amiar "to" jeszcze rozwinąc :rolleyes:
To jego obowiazek poprawic to za free.Ciesze sie ze rozwazasz rozwinięcie ta2 bo jak narazie to to co masz nic nie przedstawia.Przynajmniej ja tak mysle;)
To jego obowiazek poprawic to za free.Ciesze sie ze rozwazasz rozwinięcie ta2 bo jak narazie to to co masz nic nie przedstawia.Przynajmniej ja tak mysle;)
tak jak napisalem to jest moj pierwszy ta2 ;) wiec chciałem coś co bedzie mozna ew potem ukryć lub rozbudować.
Jezeli odgornie Ci powiedzial ze po wygojeniu masz wpasc zeby usunac przestwic to chyba cos nie tak z nim... Pozatym ja bym osobiscie olal ta poprawke za darmo i poszedl gdzie indziej... =/
zgadzam sie z przedmowcami... daruj sobie to studio... idz do innego i koniecznie rozbuduj :)
1grzesiu1
09-10-2008, 20:52
jezu chryste :) przepraszam ale co to jest strasznie mnie to ciekawi co to ku...wa przedstawia:) naprawde jestem ciekaw jestem
pozdrawiam
Miala to byc dziurka od klucza :P
1grzesiu1
09-10-2008, 22:20
powaznie :) to mnie rozsmieszyles teraz naprawde:)
pozdrawiam
Ej sorry jezeli to jest zaraz po zrobieniu to sorry ale jak na moje to to sie nie wygoi i nie bedzie choco:D A co do poprawiania tego samego wzoru w tym samym studio....to osobiscie podziekowal bym. Pytanie czy gosc wogole pdlaczyl maszynke czy poprostu walil nia jak mlotkiem.Swoja droga cos slyszalem o tym studio i myslalem ze cos tam reprezentuje soba.Ale w tym momencie nie moge sobie ich przypomniec.Fakt faktem pielegnuj i do poprawki idz do kogos innego, nawet do zwyklego dziargacza domowego bo czasami lepiej im to wychodzi i pod wzgledem wykonania i higieny.Jesli wiesz oczym mowie oczywiscie...
A swoja droga to do ludzi dziargajacych pytanie:
Czy jezeli masz myjke ultradzwiekowa i sterylizator kulkowy to czy to wystarcza do higieny.Mowie teraz o samym zastapieniu autoklawu tymi dwoma przyrzadami.No i oczywiscie to tylko sterylizacja rur koncowek.Igly sa jednorazowe;)
Dzieki za odwet;p
Acha sorki jeszcze jedno na zdjeciu widac ze to, ten wzor znaczy sie nie jest chyba na samym centrum twojego karku....tak mialo byc czy jak??
Nie to ze sie czepiam ale to chyba jakas propaganda, a jesli nie to tatuatora 2 dziara w zyciu ;) ale jednak stawiam na propagande usmialem sie do lez :D:):mad:
OOOOO stary sory ale kto polecil ci to studio i co za ludzie tam pracuje chcialbym wiedziec tylko ile za to zaplaciles??? czy wiesz ze nie mozesz tego tak zostawic cover bankowka stwierdzam osobiscie tatuator nie ma fachu w rekach i powinien raczej potestowac na swinskiej skorze, albo zabrac mu maszynke