PDA

View Full Version : Mauer mówi wam cześć!

Mauer
08-05-2008, 20:43
Siema, mam na imie Adam, pierwszy raz tatuaz zrobilem sobie dwa tygodnie temu.
oto on:http://img204.imageshack.us/img204/2261/obrazmn4.jpg
Chciałem podziękować studiu graff

Mieszkam niedaleko krakowa, interesuje sie muzyka oraz prozą.

Shtojer
08-05-2008, 21:56
"To" miales wykonane w studio ?! :O Nie chce Cie zmartwic... ale skora jest zaorana i przeswit juz jest, to nie wypowiadam sie po wygojeniu co bedzie... kontur nie stabilny i na szybko wykonany. Prosze Cie wroc do tego studia, niech Ci to naprawia albo zamknij im biznes...

Shtojer
08-05-2008, 22:00
"To" wykonali Ci w studio ?! :O Nie chce Cie martwic, ale skore masz zaorana, przeswit juz widac to nie chce sie wypowiadac co bedzie po wygojeniu oraz kontur jest nie stabily i nie staranny... Idz do tego "studia" niech Ci to poprawia, albo oddadza pieniadze i niech zamkna biznes bo to wyglada na wykonanie strunowka, albo kogos kto dopiero zaczyna :/

Mon
08-05-2008, 23:26
Faktycznie nie najlepiej to wygląda...

Mauer
08-06-2008, 19:20
"To" miales wykonane w studio ?! :O Nie chce Cie zmartwic... ale skora jest zaorana i przeswit juz jest, to nie wypowiadam sie po wygojeniu co bedzie... kontur nie stabilny i na szybko wykonany. Prosze Cie wroc do tego studia, niech Ci to naprawia albo zamknij im biznes...

Tatuażysta prześwity poprawi za darmo, przynajmniej tak mi mówił :rolleyes:
Osobiście mamz amiar "to" jeszcze rozwinąc :rolleyes:

Mon
08-06-2008, 19:46
To jego obowiazek poprawic to za free.Ciesze sie ze rozwazasz rozwinięcie ta2 bo jak narazie to to co masz nic nie przedstawia.Przynajmniej ja tak mysle;)

Mauer
08-06-2008, 22:40
To jego obowiazek poprawic to za free.Ciesze sie ze rozwazasz rozwinięcie ta2 bo jak narazie to to co masz nic nie przedstawia.Przynajmniej ja tak mysle;)

tak jak napisalem to jest moj pierwszy ta2 ;) wiec chciałem coś co bedzie mozna ew potem ukryć lub rozbudować.

Shtojer
08-07-2008, 00:01
Jezeli odgornie Ci powiedzial ze po wygojeniu masz wpasc zeby usunac przestwic to chyba cos nie tak z nim... Pozatym ja bym osobiscie olal ta poprawke za darmo i poszedl gdzie indziej... =/

pwk
08-07-2008, 20:16
zgadzam sie z przedmowcami... daruj sobie to studio... idz do innego i koniecznie rozbuduj :)

1grzesiu1
09-10-2008, 20:52
jezu chryste :) przepraszam ale co to jest strasznie mnie to ciekawi co to ku...wa przedstawia:) naprawde jestem ciekaw jestem
pozdrawiam

Shtojer
09-10-2008, 21:28
Miala to byc dziurka od klucza :P

1grzesiu1
09-10-2008, 22:20
powaznie :) to mnie rozsmieszyles teraz naprawde:)
pozdrawiam

SickD.
09-10-2008, 23:13
Ej sorry jezeli to jest zaraz po zrobieniu to sorry ale jak na moje to to sie nie wygoi i nie bedzie choco:D A co do poprawiania tego samego wzoru w tym samym studio....to osobiscie podziekowal bym. Pytanie czy gosc wogole pdlaczyl maszynke czy poprostu walil nia jak mlotkiem.Swoja droga cos slyszalem o tym studio i myslalem ze cos tam reprezentuje soba.Ale w tym momencie nie moge sobie ich przypomniec.Fakt faktem pielegnuj i do poprawki idz do kogos innego, nawet do zwyklego dziargacza domowego bo czasami lepiej im to wychodzi i pod wzgledem wykonania i higieny.Jesli wiesz oczym mowie oczywiscie...
A swoja droga to do ludzi dziargajacych pytanie:
Czy jezeli masz myjke ultradzwiekowa i sterylizator kulkowy to czy to wystarcza do higieny.Mowie teraz o samym zastapieniu autoklawu tymi dwoma przyrzadami.No i oczywiscie to tylko sterylizacja rur koncowek.Igly sa jednorazowe;)
Dzieki za odwet;p

SickD.
09-10-2008, 23:15
Acha sorki jeszcze jedno na zdjeciu widac ze to, ten wzor znaczy sie nie jest chyba na samym centrum twojego karku....tak mialo byc czy jak??

roten
09-12-2008, 18:47
Nie to ze sie czepiam ale to chyba jakas propaganda, a jesli nie to tatuatora 2 dziara w zyciu ;) ale jednak stawiam na propagande usmialem sie do lez :D:):mad:

Wojtas
09-12-2008, 23:09
OOOOO stary sory ale kto polecil ci to studio i co za ludzie tam pracuje chcialbym wiedziec tylko ile za to zaplaciles??? czy wiesz ze nie mozesz tego tak zostawic cover bankowka stwierdzam osobiscie tatuator nie ma fachu w rekach i powinien raczej potestowac na swinskiej skorze, albo zabrac mu maszynke