PDA

View Full Version : Maly problem!! moze duzy??

Reszka84
12-29-2008, 15:16
Witam mam na rece tatuaz ,ktory musi by cpoprawiony, ale przy okazji tego mam zamiar jeszcze cos dorobic... tylko nie wiem co, moze ktos z was ma jakies pomysly

YvonneS
12-29-2008, 16:07
Wybacz, ale osobiście zakryłabym to w całości czymś innym o ile by się dało.

Reszka84
12-29-2008, 16:38
Wiesz, to raczej nie wchodzi w gre, zdjecie bylo zrobione zaraz jak byl skonczony...
Tatuaz jest Black & white, Ide z nim do reworku, beda poprawione wlosy ,cieniei wszytsko inne co sie da, z kostka nie da sie nic zrobic, ale ona na wzorze byla niesymetryczna, pochodzi zresza z bazy Tatuaze.biz. Myslalem nad tlem z cieni, albo jakies biomechanice naokolo.
EDIT: dodaje swieze zdjecia

YvonneS
12-29-2008, 16:48
Jeżeli chociaż trochę da się to zakryć to próbuj, biomechanika mogłaby być, najlepiej jak ci powiedzą w salonie co mozna z tym zrobić.

Reszka84
12-29-2008, 17:20
Chociaz troche?? Ale w ktorym miejscu?? Gdzie najbardziej kluje w oczy??
Druag sprawa o ktorej zapomnialem napisac, to ze ja jestem w UK. nie mam mozliwosci narazie jechac do Polski... Co polecacie?? Dziabac sie tutaj, czy wstrzymac sie i jechac do domu... Moze macie jakies ciekawe wzory, albo pomysly co z tym zrobic?

dziarus
12-29-2008, 18:15
YvonneS to się bardziej motyw niepodoba więc ci radzi go zadziabać.
Z wzorkiem niema większego problemu w poprawce,trochę się mu wyblakło to i dobrze łatwiej będzie go zcieniować. Problemik jest z kostką bo perspektywa jest skrzaniona a i oczka żle wrzucone ,jedynka jest po drugiej stronie szustki.z tego miejsca można by wyjść z nowym motywem np biomechanika i zrobić tło ręce są tyż do zrobienia i ja bym je zostawił.
Co do miejsca to nieważne gdzie zrobisz tylko jak Ci go wykonają i tym się kieruj.