PDA

View Full Version : Mały a nawet duży problem :( Proszę o pomoc

muniekMLODY
11-11-2008, 21:42
Witam chce zrobić sobie tatuaż na ręce ale mam mały a nawet duży problem który dotyczy drobnych pryszczy (nie są one ropne) czy można na takiej ręce tatuować czy trzeba najpierw wyleczyć??
Proszę o szybką odpowiedz ponieważ jak to trzeba wyleczyć to muszę się zapisać do lekarza żeby mi coś na to przepisał a to wszystko trwa a ja chce zrobić tatuaż jak najszybciej

dropsikk
11-11-2008, 22:54
sluchaj to nie powinien byc wielki problem czasem nawet po wygojeniu wyskoczy pryszcz od zbyt duzego nawilzenia skory i nic sie z tatuazem nie dzieje wiec nie powinienes sie o nic obawiac.... oczywiscie tatuazysta powinien w tym miejscu bardziej zwrocic uwage czy pignemt dobrze wchodzi ale to juz jego sprawa:)

wyso
11-12-2008, 09:21
Niewidząca tego to ciężko określić co z tym z drobnych pryszczy może się zrobić niezła kupa najlepiej jak pogadasz ze swoim tatuatorem i lekażem niema co się spieszyć.

dropsikk
11-13-2008, 00:00
wyso juz nie przesadzajmy ja mam w genacz problemy ze skora i tez mialem czasami jakiegos pryszcza i co jakos zyje i tatuaze takze weic juz nie badzmy przesadnijezeli umiesz tatuowac to poradzisz sobgie z takimi niedogodnosciami:)

wyso
11-14-2008, 08:19
Gdyby to chodziło o pryszcza ale napisał pryszczy i jeżeli chodzi o tatuaż to tak bez problemu można sobie poradzić ale ani ja ani ty nieznany powodu ich występowania a już nie raz widziałem kolesi którym różne zmiany skórne się nasilały po tatuażach na szczęście nie po mnie. Tatuator obejrzy będzie wiedział co dalej. pozdrawiam

evachj
11-15-2008, 11:59
ja jestem kosmetyczką i już nie jednego pryszcza widziałam :) Jesli chodzi o robienie tatuazu na skorze z pryszczami to ja bym sie wstrzymala. Moze sie wdac jakies niepotrzebne zakazenie a po2 mozesz to jeszce bardziej rozniesc. poznej bedzie problem z gojeniem sie tatuazu. Lepiej idz do lekarza i do tatuazysty porozmawiaj na spokojnie. Nie ma co sie spueszyc. Poza tym tak jak wczesniej juz bylo napisane nie wiesz jaka jest przyczyna powstawania u Ciebie pryszczy. Pozdrawaim. PS. Podejdz do sprawy rozsadnie bo latwo sie nabawic jakiegos swinstwa a leczyc sie ppozniej nie jest tak latwo.