View Full Version : mój wzór
-KaNoNieR#-
08-20-2008, 15:11
Witam chciałbym zrobić na przed ramieniu taki napis (patrz niżej) co o tym myślicie?, napis sam zaprojektowałem.
z góry mówię że nie jestem żadnym islamistą :p tylko podoba mi się taki wzór
http://images46.fotosik.pl/2/9f6de323300d15ed.jpg
Gdybym wiedzial co tam wogole pisze :D ale ladnie sie prezentuje... A jak uzyskales tak ladna jakosc na komputerze wraz z czernia ? ;> nie wyglada na wlasna prace :D
-KaNoNieR#-
08-20-2008, 18:25
znalazłem odpowiednia czcionkę i w odpowiednim programie przekształciłem ja w krzywe i trochę podrasowałem :cool:
coś tam się bawię graficzka komputerową :p
Pabiełek
08-20-2008, 22:03
Ale mam nadzieję, że wiesz co to oznacza?
-KaNoNieR#-
08-21-2008, 14:52
wiadome ;)
RoolAnd91
08-21-2008, 15:49
jak wiesz co to znaczy to nam napisz . bo jestem ciekaw co ten napis oznacza .
a napis na prawde sie prezentuje ladnie .
Pabiełek
08-23-2008, 23:51
Ładny, ładny;] Wg mnie najważniejsze jest wiedzieć co oznacza tatuaż, który mamy. Ale nikt inny nie musi wiedzieć co oznacza. Co oznacza mój wiedzą tylko 4 osoby:D
RoolAnd91
08-24-2008, 15:37
no tez prawda .
mnie również podoba się ten wzór. Jest ciekawy :)
ja ogolnie napisow nie lubie, a tym bardziej ze nawalamy na arabow, chinoli ze bieda itd a dziaramy sie ich jezykiem, ale ok kazdy woli co innego. wzor ladny tylko ta gwiazdka taka po huju, bez niej fajniej by bylo albo cos tam wstawic innego
Saintek ale ta gwiazdka raczej tam pasuje z racji ze araby czesto stosuja tego typu symboli :)
Wedlug mnie to tez ta gwiazdka dobrze tam wyglada ogolnie spoko motyw. Tylko ciekawe co to oznacza he he ...
ta gwiazdka dodaje uroku i oddaje klimat tego tatuazu
no spoko ja dalem swoja opinie mi gwiazdki pasuja na choince; tym bardzej (jak napisales Shtojer ) araby to stosuja he he he - nigdy
Jeden lubi tribale drugi napisy a trzeci portrety rzecz gustu a ty masz jakis tatuaz tak z ciekawosci pytam??
ja?? Mam!
........wiem ze kwestia gustu....ale czemu nie piszemy w naszym(pieknym )jezyku? a moze bardziej lacina lub grecja... oooo, po prostu jakos dziwia mnie napisy w tych jezykach