View Full Version : lekcewaga ?
Witam
W piątek byłem w studiu zanieść wzór tatuażu (chodziło o złączenie dwuch w jeden)
Umuwiłem się nawet na termin wykonania go , koleś mówi ,że w poniedziałek będzie gotowy wzór a w czwartek mam termin tatuowania i tu sprawa się gmatwa :
poprosił o 50 zł zaliczki to mu je dałem , przychodzę w poniedziałek to mi powiedział ,że wzór w domu zostawił przychodzę we wtorek to bajke mi wciska ,że syn mu podarł i poprosił żebym jeszcze raz mu dał te wzory,
Koleś tatuje od 9 lat, robił dziary na moim bracie i wyszło całkiem spoko,
Ale to podejscie do klienta czyli do mnie jest dosyć odstraszające ! Żeby nie było tak że podczas dziargania będzie miał takie same podejscie
Co o tym myślicie? wziąść wzór za który zapłaciłem i podziękować i robić w innym studiu?
Sprawa jest dość pilna więc proszę o wasze sugestie
Sadchild
09-02-2008, 17:30
ja bym goscia olal. Jesli masz alternatywe i jestes pewien ze ktos inny wykona dobra robote to idz gdzie indziej.
Facet Cie jeszcze nie zaczal tatuowac, a juz cos nie idzie jak trzeba (fatum, hehe: ) )
A co jak w polowie powie Ci ze mu sie maszynka zepsula, albo zapomnial igle zmienic:eek:
Koles Cie niepowaznie potraktowal i tyle (ja obstawiam ze zgubil Twoj wzor)
Stary powiem ci tak jesli dales mu kase to ja odbierz jak najpredzej pozatym jesli on podchodzi do sprawy olewajaco to nie chce wiedziec nawet jak on dziarga nie wiem moze jest dobrym tatuatorem ale z tego co piszesz to kladzie laske na wszystko ja bym sie grubo zastanowim nad ta decyja ja bym raczej zmienil salon takie jest moje zdanie pozniej mozesz zalowac decyzji ktora podejmiesz zastanow sie nad tym dobrze pozdrawiam
Brak szacunku dla klienta!!!!
i koleś zrobił mi wzor , naprawdę bardzo mi sie podoba i niewiem czy zlecić mu go czy szukac kogoś innego , ale wzorek jest wyczesany na maksa :D
Sadchild
09-03-2008, 16:51
tak jak mowilem, zaufanie nadszarpniete...
Twoja decyzja, pamietaj ze przy tatuazu nie mozna ryzykowac czy to zdrowiem czy tez wykonaniem wzoru.
Musisz byc pewien ze wszystko pojdzie tak jak trzeba.
http://www.tattoopandemonium.com/
to jest strona tego studia , koleś ma na imię Paweł , jak możesz oceń jego prace
powiem ci szczerze, ze jak dla mnie to ten pawel tatuuje na dosc wysokim poziomie. czarno biale prace ma swietne, bardzo mi sie podobaja. kolorowe nie wszystkie ale tez nie sa zle. wiec mysle ze jezeli chodzi o jego umiejetnosci to nie masz sie co bac bo widzialem ze robi tam kawal dobrej roboty. kwestia zekcewazenia... mysle ze jest mocno zapracowany i zgubil twoj projekcik. p.s. chyba sam sobie cos u niego zrobie;]
własnie jego prace bardzo mi się podobają , ma koleś doświadczenie 9 lat już dziara, robił mojego brata to zajebiście wyszło i właśnie to mnie do niego ciągnie że ma fach w ręku tylko własnie ta lekcewaga ale wzorek to mi wyczesany zrobił :D
ja bym sie zdecydowal, ale to jest twoja decyzja. mozesz mu powiedziec ze lepiej zeby sie przylozyl bo jak cos zepsuje to mu palce przekalibrujesz czy cos:D moze zadziala...
oto wzorek który mi narysował (chce go na prawa łydkę):
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/059a6033d3537a6d.html , http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/1b2354a72f5b799f.html
Co sądzicie?
nie mam pytan... ptak narysowany swietnie, tribal jak to tribal ale jezeli ci to wykona tak jak inne swoje prace to pozostaje mi tylko zazdroscic:)
ale masz fure!!:D nie gasnie ci silnik jak te tuby odpalisz? hehe zarcik
hehe nie gaśnie ale czasem akumulator pada ale mina sąsiadów jak przyjezdzam .... bezcenna HEHEH
Ciekawe ma prace autorskie :) Co do Twojego wzoru to ladny orzelek ale jak zwykle mowie NIE do tribala :D
już jestem po ! tatuaż wygląda REWELACYJNIE , a jaki wielki , pozniej wrzuce fotki
Sadchild
09-04-2008, 14:02
no to super! wszytsko poszlo w porzadku? syn mu nie zabral igiel (sorry, musialem to napisac) ;)))
Ciesze sie ze dziarka Ci sie podoba.
Wrzuc fotke w wolnej chwili.
hehe koleś poprostu strasznie zabiegany , ale w tym co robi i jak to robi to pełna profesja ! :D
1grzesiu1
09-04-2008, 20:28
kolo dobrze dziara co do twojego tato to troche lipa ale to twoja sprawa juz za puzno:)
pozdrawiam
z całym szacunkiem do ciebie nie interesuje mnie twoja opinia, bo to ja go noszę nie ty
P.s.
potrenuj pisownie języka polskiego " późno "
linki do fotek , aparacik dosyć słabiutki :( a noga brudna od paprochów od spodni które się przykleiły do maści :P
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/7d76d6e2f180775e.html
http://img205.imageshack.us/my.php?image=im000995qs4.jpg
Faaajnie wygląda! Powodzenia w kąpieli ;-)
Sadchild
09-05-2008, 13:45
no spoko!
nie moj styl ale podoba mi sie.
A jednak sie zdecydowales he he no no spoko dziarka teraz trza poczekac do pelnego wygojenia i proponuje znow dodac fotke sie okarze jak sie ladnie przyjela pozdro
dzięki za komęty :D też chciał bym żeby już była zagojona :D
dbam o nią strasznie , obmywam zimną wodą , maśc to bephanten cały czas nałożona :D, i wogle nie dotykam rękoma , a powiedzcie mi taką rzecz bo nigdy się nad tym nie zastanawiałem jak z odrastaniem włosów ? rosną na dziarce ?
W wiekszosci przypadkow rosna i to bezproblemowo nie masz co sie obawiac tylko niektorym szybciej a niektorym wolniej he he
a powiedzcie mi taką rzecz bo nigdy się nad tym nie zastanawiałem jak z odrastaniem włosów ? rosną na dziarce ?
no raczej:p i mozesz jeszcze wrzucic jakas lepsza fote z cyfrowki bo slabo widac co tam masz:)
1grzesiu1
09-09-2008, 21:07
proponuje ci go wogole nie dotykac bo sie rozmaze nawet jak sie zagoi i smarowac codziennie przez rok to bedzie swiecil w ciemnosci wzuc zdjecie tego tatto na sympatie se jeszcze to bedziesz kozak jezu chryste:) ogolnie przepraszam mi sie nie podoba moze moje nie spodobaly by sie tobie kwestia gustu:) pozdrawiam
oj ziomuś nie zazdrość już , chcesz to dam ci na niego popatrzeć HEHEHEH