PDA

View Full Version : Kurs - Maszynka Cewkowa - ustawienia

ta2machine
07-28-2010, 07:08
Kurs sprzedawany za pośrednictwem allegro.pl skierowany jest w szczególności do osób które zamierzają zająć się tatuowaniem, a także dla osób które już posiadają maszynki cewkowe nie do końca wiedząc jak je prawidłowo ustawić. Jest to jedyny w swoim rodzaju kurs który skupia się tylko i wyłącznie na maszynie cewkowej - nie znajdziesz tu krótkich porad jak tatuować czy dbać o higienę. Celem tego kursu jest jasne przedstawienie zasad ustawiania maszyn i skupieniu się tylko i wyłącznie na tym. Za pomocą dokładnych opisów, wyraźnych zdjęć i schematów poznasz tajniki ustawiania podstawowego narzędzia tatuatora.

Zapraszam do zapoznania się z treścią i kupna.

http://allegro.pl/item1159200834_kurs_maszynka_cewkowa_ustawienia.ht ml

jeśli link wygaśnie wyszukaj aukcje na allegro za pomocą :

Kurs - Maszynka Cewkowa - ustawienia

mody_oi
08-16-2011, 11:28
ktos sie orientuje gdzie jeszcze moglbym znalezc ten kurs ????

Edi_88_88
08-16-2011, 12:43
mam dwie maszyny i wiem ze ustawienie kazdej jest inne....wiec kurs to lipa ,bo nie ma regul jedna bedzie chodzic na tych,a druga na innych....ustawieniach,no i zalezy do czego....

haliboy
08-17-2011, 11:35
zeby opanowac maszynke zaden kurs ci nie pomoze, musisz podziarac troche potem juz nawet na sam dzwiek bedziesz wiedzial czy maszyna dobrze pracuje to jest tyylko wymyslone dla laikow ktorzy nie znaja sie na niczym powiem szczerze ze ja na poczatku tez polowalem na taki kurs bo nie umialem ustawic maszyny ale teraz wiem ze tylko doswiadczenie moze tu cos poradzic pozdro :)

Edi_88_88
08-17-2011, 17:21
He,Hali ma racje!!!tylko doswiadczenie...rzadne kursy!!!

haliboy
08-18-2011, 08:23
ja np za chwilke wyprobuje na ziomku moja nowa black V power, widzisz nie ma zadnych instrukcji do maszynek czy tak ustawicz czy tak na dzwiek tez jej nie ustawie bo jest dla mnie nowa wiec obce mi jej brzmienia hehehe nie wiem jak to wytlumaczyc ale to sie poprostu czuje czy dobrze hula czy nie heh

mody_oi
08-18-2011, 15:19
wiem ze to nie temat na tego typu pytanie ale nie chce zakladac nowego. wiecie moze co moze byc przyczyna tego , ze maszynka traci moc ? sytuacja wyglada tak: podczas pracy z biegiem czasu maszynka stopniowo zwalnia, jakbym jej zmiejszal moc na zasilaczu. odzyskuje obroty gdy sie delikatnie sruba kontaktowa porusza. nie wiem czy to problem z elektryka czy poprostu zmienie srube kontaktowa na srebrna i to pomoze ?

haliboy
08-19-2011, 09:30
ja ci powiem ze tez tak mialem do czasu az nie kupilem nowej (czyli niedawno) to wina poprostu hujowego sprzetu, ja sie zdolalem przyzwyczaic do tego i ustawilem ja na bardz wysaka moc wtedy dluzej pracuje bez szwanku i co chwile musialem srobe kontaktowa przekrecac zeby sie odmulala wiec nic na to nie poradzisz chyba ze masz dobra i ci sie tak dzieje to wydaje mi sie ze to wina zasilacza

mody_oi
08-19-2011, 10:10
zasilacz jest ok , bo konturowka leci jak blyskawica , ziomek ze studia mowi ze moze to byc wina cewek , lub jakichs nieszczelnosci przez ktore mogla sie tam dostac rdza , jest to mozliwe ?

haliboy
08-19-2011, 15:01
tak to tez jest mozliwe ciezko pomoc w ten sposob jak sie jej nie widzi, nie slyszy itp he cos rozkminisz :)

kyleseo
10-13-2011, 08:36
Kurs sprzedawany za pośrednictwem allegro.pl
Zapraszam do zapoznania się z treścią i kupna.

http://allegro.pl/item1159200834_kurs_maszynka_cewkowa_htmlcheap tattoo kits (http://www.tmart.com/Tattoo-Kits/)

jeśli link wygaśnie wyszukaj aukcje na allegro za pomocą :

Kurs - Maszynka Cewkowa - ustawienia
Chcę wiedzieć więcej wiadomości o tej stronie:D

slangmark044
10-13-2011, 10:37
zeby opanowac maszynke zaden kurs ci nie pomoze, musisz podziarac troche potem juz nawet na sam dzwiek bedziesz wiedzial czy maszyna dobrze pracuje to jest tyylko wymyslone dla laikow ktorzy nie znaja sie na niczym powiem szczerze ze ja na poczatku tez polowalem na taki kurs bo nie umialem ustawic maszyny ale teraz wiem ze tylko doswiadczenie moze tu cos poradzic pozdro :)

Dokładnie po kilku tatuażach bedziesz ustawiał na słuch tak jak każdy :)