View Full Version : ktos pomoze???
czy ktos bylby w stanie przerobic mi ten wzór aby fajnie wyglądał na brzuchu?? a i jeszcze chcialbym zlikwidowac ten wzorek na jaszczurce zeby byl bardziej realistyczny a nie takie "coś" ;):p
z góry dziekuje:)
Wydaje ci się, ze na tym forum siedzą ludzie co nie mają nic do roboty tylko przerabianie jakichś wzorów?
Idź z tym do salonu tam na pewno pomogą.
nie chcesz pomóc to sie nie odzywaj... jakbym mogła isc do salonu to chyba bym poszla nie??!!
Na forum może pisać każdy i nie ty decydujesz kto, gdzie i w jaki sposób.
Tutaj raczej nikt ci nie pomoże bo takie rzeczy robi się albo samemu albo w salonie.
Na stronie nikt się takimi bzdurami zajmował nie będzie.
A w jaki sposób chcesz sobie ten tatuaż zrobić? Telepatycznie? Skoro nie masz mozliwosci a może szybciej chęci aby przejść do tatuażysty.
nie ty decydujesz czy mi ktos pomoze czy nie!! studio jest na tyle daleko od mojego domu ze nie mam mozliwości pojechac tam dwukrotnie..daltego musze miec wzór przygotowany wczesniej i jechac z gotowym... nie rozumiem, cie przeszkadza ci ze to napisalam??
nie ty decydujesz czy mi ktos pomoze czy nie!! studio jest na tyle daleko od mojego domu ze nie mam mozliwości pojechac tam dwukrotnie..daltego musze miec wzór przygotowany wczesniej i jechac z gotowym... nie rozumiem, cie przeszkadza ci ze to napisalam??
Oczywiscie ale z góry uprzedzam, ze nikt się tym tutaj nie zajmie, bo ludzie mają ważniejsze sprawy niż przerabianie wzorów i to za darmo.
Ale masz problem, smiechu warte.
Umawiałam się z tatuażystą przez net, przysyłajac mu zdjęcia na gadu i ani razu nie byłam w studiu a gotowy wzor widziałam na miejscu i jakoś nigdy nie było problemu.
Smieszą mnie takie posty. A może poszukaj na forum grafików?
gangbang
06-08-2009, 11:07
yvonnes heheh ale ty zadziora jestes:)
lenka a ja nie kumam w jaki sposob chcesz go przerobic na taki na brzuch??wpisz na google "jaszczurka" albo "lizard" to ci wyskoczy z pol miliona obrazkow i bedziesz miala taki wzor jaki sobie tam masz w myslach i od razu tez rozwiazesz problem realizmu.pozdrawiam i nie drapac sie na forum hehehe:cool:
smieszą mnie tacy ludzie jak ty... i nie wypowiadaj sie w imieinu wszytkich... jak nikt mi tego nie zrobi to nie trudno... ale chyba napisac sobie mogłam!!! a jak jestes na tyle ograniczona ze nie potrafisz tego zrozumiec to twoj problem...
yvonnes heheh ale ty zadziora jestes:)
lenka a ja nie kumam w jaki sposob chcesz go przerobic na taki na brzuch??wpisz na google "jaszczurka" albo "lizard" to ci wyskoczy z pol miliona obrazkow i bedziesz miala taki wzor jaki sobie tam masz w myslach i od razu tez rozwiazesz problem realizmu.pozdrawiam i nie drapac sie na forum hehehe:cool:
nie ma nic ciekawego w necie bo juz przejzalam chyba wszystko..
YvonneS ma rację, Lenka, nikt Ci tu nie będzie nic przerabiał, ile żyjesz na tym świecie, nie nauczyłaś się jeszcze, że nie ma nic za darmo? Jak pójdziesz do tatuażysty, który będzie miał Ci zrobić wzór, to on na pewno to Ci przerobi!
Jeszcze jedno, nie obrażaj innych użytkowników forum!!!
Nie rozumiem w czym problem skoro większość salonów tatuażu ma swoje strony gdzie można znaleźć kontakt czy to telefoniczny czy mailowy. Dzwoni się wówczas do gościa` i rozmawia, zaznaczajac, ze chce się to i to ale nie ma mozliwości czy tam czasu aby przyjechać. Wzór tez mozna w prosty sposób przesłać.
Po co sobie stwarzać problemy tam gdzie ich nie ma?
nie obrazam tylko wyrazam własna opinie... jka to ktoś na pisał :
"Na forum może pisać każdy i nie ty decydujesz kto, gdzie i w jaki sposób."
chciałam napisałam. koniec tematu.. bo chyba nie prosilam o az tak wspaniale rady
gangbang
06-08-2009, 11:41
lenka ale nie potrzebnie sie zapieniasz yvonnes ci wlasnie napisala co najlepiej zrobic .tosz po to wlasnie napisalac zeby uzyskac rade.ja nie wiem ale dziolchy to chyba maja we krwi takie akcje.
ps.wlasciwie to wydaje mi sie ze to wy tysiate lat temu chodzilyscie z innymi samicami na lowy a m,y siedzielismy w pieczarze i pilnowalismy potomstwa ;):cool:
ale nie o to chodzi... napislam bo pomyslam ze moze ktos ma jakis pomysl na ten wzór... a pierwsze co to przeczytalam ze przeciez ludzie maja co innego do roboty niz przerabienie jakis wzorów no i to jeszcze za darmo!!!!!!!!!! nie mam ochoty sie z nikim kłócić... a ona denerwuje! i juz!;)
chciałam napisałam. koniec tematu.. bo chyba nie prosilam o az tak wspaniale rady
A co myślałaś? Ze każdy od razu chwyci za ołowek?
Napisałam ci, ze nie ma sytuacji bez wyjscia ale skoro ty wolisz isć na łatwiznę to twoja sprawa.
Nie ty jedna nie masz czasu i nie ty jedna musisz szukać dobrych salonów poza miejscem zamieszkania. Pod tym względem nie jesteś jakimś wyjątkiem.
a ona denerwuje! i juz!
Bo ci prawdę napisała?
Nie interesuje mnie twoje samopoczucie ale robisz z siebie jakąś ofiarę ktora nie wie w jaki sposób się tego typu sprawy załatwia. Ile masz lat? Piętnaście?
nooo tak włsnie mysłam... hahhaha jestem 15letnia ofiarą.. dobre... a poza tym nie mam zamiaru wiecej zniżac sie do twego poziomu i wdawac sie w nastepne dyskusje.. a twoje wspaniale rady juz wizięlam sobie głeboko do serca... hahahaha
Dorośli tak się nie zachowują.
Pewnie, ze nie musisz stosować się do porad innych osób.
Szukaj sobie dalej kogoś kto ci na forum i za darmo naszkicuje ten wzór. Powodzenia. Buehehehehe
nie obrazam tylko wyrazam własna opinie... jka to ktoś na pisał :
"Na forum może pisać każdy i nie ty decydujesz kto, gdzie i w jaki sposób."
Zgadza się nie obraziłaś nikogo, bo Ci się to nie udało, ale próbowałaś pisząc, że ktoś jest ograniczony...
bardzo przepraszam wszystkich, iż skorzystałam z tego forum z myslą ze ktos mi pomoze... :mad:
Ja nie rozumiem jak ty chcesz przerobić ten wzór – fajnie - to za mało.
nie chce zeby miala ten wzorek na plecach...
no dokladnie. dla ciebie fajnie to dla mnie padaka ablo na odwrot. chcesz pomyslu? co powiesz na jaszczorce wygrzewajacej sie na kamieniu zamiast wspinajacej? a moze walczacej z inna jaszczurka? a moze maja kopulowac? a co powiesz na jaszczurke tanczaca brakea? albo spiewajacej do mikrofonu w stroju elvis'a? dla mnie bomba a ty jak myslisz??? ;):p
Wydrukuj wzorek wymaż korektorem to co ci się nie podoba i zeskanuj gotowe.:):):)
xxkeiraxx
06-09-2009, 18:27
Ja wybieram na prawej lydce jaszczure w stroju elvisa a na lewej tanczaca brakea :) WYPAS !!!!!!
haha.. nieźle ...
ja poprosze te kopulujące :D
no prosze jak takie mam dobre pomysly to moze podrzuce wam jeszcze troche:D dla kazdego cos dobrego hehe