PDA

View Full Version : Kto do takiego wzoru?

matek2xls
04-14-2011, 18:53
Siema,przymierzam się do takiego tatuażu.Na pierwszym planie demon-rycerz na koniu a za nim armia,chorągwie,szalejąca bitwa,kto co tam widzi.Gostka mógłbym jeszcze wymienić ewentualnie na polskiego Husarza.Miejsce na dziare,to lewa strona pleców,pod łopatką lub po prawej stronie brzucha,na żebrach.Tu moje pytanie do zorientowanych,w którym studiu na Śląsku lub Dolnym Śląsku fajnie by to zrobili.Ogladałem dużo prac Prykasa,Tofiego,studia Sauron i Cleanfan,wszyscy trzymają bardzo dobry poziom i raczej nie umiałbym się sam na kogoś zdecydować.Może wy jesteście w stanie konkretnie kogoś wskazać do czegoś takiego.http://img151.imageshack.us/i/okladka600.jpg/

marcinjaworsky
04-15-2011, 14:18
wymieniłeś znamienitych artystów , ale godnym zwrócenia uwagi jest jeszcze Myśków. Może nie bezpośrednio w Twojej okolicy ,..ale on również odnajduje się w tych klimatach.

matek2xls
04-26-2011, 11:44
Witam,przejrzałem prace Myśkowa i też są zarąbiste.Wychodzi na to,że wszyscy przeze mnie wymienieni ogarną coś takiego.Potrzebny będzie chyba rzut monetą.

marcinjaworsky
04-26-2011, 19:48
No pozostaja tu jeszcze warunki cenowe u poszegolnych artystow. Moze to pomoze Ci ostatecznie wybrac autora Twojego tattoo. Ale osobiscie odradzam tego typu kryteria. Nie ma co oszczedzac.

matek2xls
04-26-2011, 21:33
Podzielam pogląd,że na tatuażu nie należy oszczędzać i kaske ciułam od jakiegoś czasu.Wydaje mi si,że okolice formatu A4 byłyby w sam raz(lub trochę większy).Teraz nie wiem czy zasuwać już do kogoś osobiście(Wrocław lub Rybnik)czy najpierw może powysyłać meile z tą okładką,określić wielkość i poczekać na wycenę i termin.Jak robiłem Aliena,to Fragles ze Skulla leciał bez żadnej kalki,wzoru,tak po prostu z pamięci.

marcinjaworsky
04-27-2011, 10:02
Nie ma to jak free hand , osobiście uważam że takie tatuaże maja największą wartość.
Najlepiej wyślij wstępny zamysł do zainteresowanych tatuażystów. Pewnie ostateczna cena raczej nie zostanie określona ale na początek dowiesz się kilku rzeczy , ewentualny termin, jakieś wskazówki i pomysły co do ostatecznego wyglądu. Mając tyle na początek będziesz wiedział co robić dalej.

matek2xls
04-30-2011, 19:45
Witam,zdecydowałem się na studio Nautilus z Wrocławia,na Sławka Myśkowa.Termin odległy,że hoho,ale się poczeka.Dzięki Marcin.Temat można zamknąć.

marcinjaworsky
05-01-2011, 09:19
Nie ma sprawy , pamiętaj tylko żeby potem się pochwalić swoim nabytkiem.
Napisz jedynie jak bardzo jest odległy ten termin ??

matek2xls
05-03-2011, 22:00
Dopiero wrzesień:)

marcinjaworsky
05-04-2011, 07:07
No to faktycznie termin dość odległy , ale dłużej wyczekiwany będzie bardziej cieszył :)
Poza tym akurat po słonecznym lecie więc i gojenie będzie bezpieczniejsze.