PDA

View Full Version : Ksywa na przedramieniu... Macie pomysl?

lfanek
02-13-2008, 22:50
Jako ze jest to moj pierwszy post to witam ;)
Chce sobie zrobic moj pierwszy tatuaz. Ma to byc ksywa na przedramieniu. Nazywaja mnie FANEK. Macie moze jakis pomysl? Myslalem o czyms w stylu graffiti bo od 10 lat slucham tylko hip hopu i rap. Tylko jakos nie mam pomyslu... Moze Wy macie jakis pomysl ;) ?

piotras
02-14-2008, 07:39
witam,

odpal sobie photoshopa jesli nie masz to idz do kolegi, sciagnijcie duza ilosc fontow czcionek wpisz FANEK i jazda napewno ci sie cos spodoba.

pozdro

ps nie pytaj mnie skad wziac duza ilosc fontow ;) google twoj przyjaciel he

lfanek
02-14-2008, 14:27
Heh wiem tez o tym myslalem... Tylko ze tego jest naprawde w h** :rolleyes:... Mysle nad czyms nietypowym :D

Shtojer
02-14-2008, 15:15
Jesli Ci zalezy to pochodz po bibliotekach, tez szukalem nietypowej czciąki to moj Polonista mi polecił pare autorów :) Oryginalna gotycka czciąka jest bardzo skąplikowana ale boski efekt :) poszukaj jakis rękopisów zwiazanych z Aztekami itp :)

lfanek
02-14-2008, 15:32
Masz moze jakies nazwy tych czcionek albo namiar? Najchetniej jak mozesz to na meila mi przeslij LFANEK(malpa)o2.pl

Edit:
Na www.dafont.com jest wiele czcionek... Duzo przejrzalem i nie wiem... Interesuje mnie taka czcionka co peja ma dziary na rekach albo cos w stylu graffiti.

Shtojer
02-14-2008, 22:14
powiadasz w stylu graffiti... to poprzegladaj google z roznymi wrzutami, najbardziej pasujący Ci graff pokarz artyscie zeby na podstawie tego Ci zrobil szkic i włala :)