View Full Version : Ksiazka godna polecenia Tattoo&Fantasy
Outsider
01-19-2012, 20:51
Rafal Bąk
Ab ovo
Zapraszam do lektury mojego debiutu literackiego. Książka jest powieścią z pogranicza fantasy
i średniowiecznej historii. Nie brakuje w niej też, wplecionych w fabułę elementów związanych z tatuażem, ale i głębszych przemyśleń natury religijnej i społecznej. Nie jest to absolutnie książka próbująca umoralniać To tylko przygodowa powieść z nutą auto biograficzną wplecioną w losy bohaterów
Ksiazka Kumplaaaaaaa:D
Zapowiada się interesująco, jeżeli kiedyś wpadnie mi w ręce to przeczytam.
Rafal Bąk
Ab ovo
Zapraszam do lektury mojego debiutu literackiego. Książka jest powieścią z pogranicza fantasy
i średniowiecznej historii. Nie brakuje w niej też, wplecionych w fabułę elementów związanych z tatuażem, ale i głębszych przemyśleń natury religijnej i społecznej. Nie jest to absolutnie książka próbująca umoralniać To tylko przygodowa powieść z nutą auto biograficzną wplecioną w losy bohaterów
Ksiazka Kumplaaaaaaa:D
czyli Twój debiut literacki, czy kumpla?
Outsider
01-20-2012, 00:31
A co masz na dole ??:confused:
A co masz na dole ??:confused:
a co masz na górze?
Outsider
01-20-2012, 00:40
Glowe Ktora czyta ze zrozumieniem....:cool:
czyli nie Twój debiut literacki... na dole mam pełny pęcherz od piwka, bo mam weekend:D
tez ostatnio wziolem sie za ksiazki wczoraj skonczylem czytac "sztuka perswazji i manipulacji" i tego samego dnia zaczolem czytac horror "15 bliz" narazie tylko 1 rozdzial ale juz nie moglem sie oderwac :D
tez ostatnio wziolem sie za ksiazki wczoraj skonczylem czytac "sztuka perswazji i manipulacji" :D
No proszę, przeczytaj sobie jeszcze "wiek propagandy" jak lubisz ksiązki z zakresu psychologii.
Od wakacji czytam "Cień wiatru" i ciągle brak czasu żeby skończyć.
A w ogóle to fajnie, ze jednak ktoś czyta książki, to takie niemodne dzisiaj.
Outsider
01-20-2012, 13:48
W koncu skoncyzlem cyztac cala sage Mario Puzo:cool:
1grzesiu1
01-20-2012, 20:42
szkoda ze ja nie umiem czytac tez bym se cos poczytal :D
Outsider
01-20-2012, 20:45
Audiobooki...:D