PDA

View Full Version : Kompletny "Świeżak" P.S Dziękuje Za Pomoc

Mastering
05-14-2008, 21:08
Witam Wszystkich. jestem kompletnie "zielony" w "tym temacie" etc.posiadam minimalną wiedzę na TEN temat. Mam 21 lat mieszkam w Katowicach i o ile zdecyduje sie ostatecznie na "dzierganie" to biorę pod uwagę "Tylko" te studio "DRAGON" ~ http://www.piercing4you.pl/ m.in dlatego że mój znajomy poleca to miejsce gdyż Sam ma stamtąd "pamiątkę" tak jak pisałem mam 21 lat wzrost 188cm waga w ~ 85 wiem ze to nie istotne chodzi mi o "wydzierganie" Tri balem przedramienia oraz barku głownie chodzi o to ze jestem "suchy" szczupły chudy etc i np: przy przyroście "masy" 2.cm na w ~ barku przedramieniu etc będą widoczne ZNACZNE "rozstępy" etc ? wiem ze takich pytań jest multum ale polecono mi WAS tzn: WASZE Forum jako "porady z prawdziwego zdarzenia" czyli osób znających sie na rzeczy dowiadywałem sie w studiu itd ale wole zaczerpnąć opinii/zdania osób "zaawansowanych" w tym temacie w "realu"

P.S co Radzicie co Sądzicie Co Myślicie nie biorę pod uwagę żdanych programów typu Photoshop, Tribla Tatto maker etc. tylko profesjonalnie wykonany projekt. z GÓRY Dzięki szczególnie dla doświadczonych osób/userów za prawdziwe rzetelne odp/informacje :cool:

Shtojer
05-15-2008, 18:55
Hmm jezeli masz zamiar cwiczyc, to proponowal bym tatuowanie przelozyc na pozniejszy okres... Jezeli boisz sie samoczynnego przyrostu masy to nie powinnes miec wiekszych obaw, 2 cm na cale przedramie czy bark to nie jest jakas gigantyczna skala.
Rownierz Ci moge polecic studio "Dragon" rownierz znam pare osob co wyszly zadowolone i powiem ze doswiadczenie ma ladne :)
A tego PS niestety nie rozumie o co Ci chodzi :P