PDA

View Full Version : kolorowe kwiaty - stopa

askim
05-21-2009, 16:33
I jak wam się podoba:)?

Ma dopiero 2 dni więc troszkę napuchnięte jeszcze

YvonneS
05-21-2009, 17:38
Podobnie mam od niedawna kwiatki na stopie, jednak to wykonanie niespecjalnie mi się podoba. Tatuażysta mógł się lepiej postarać.
Też miałam problemy z opuchlizną, po niecałym tygodniu zeszła.

wyso
05-21-2009, 21:26
według mnie jest żle zrobiony

xxkeiraxx
05-21-2009, 23:57
Kompletnie mi sie nie podoba :( Te kwiaty to w sumie jak nie kwiaty, przypuszczam ze mialy to byc chyba roze ?
YvonneS Ma zajefaje kwiatki na stopie !!! Az jej zazdroszcze hehehe :D

orygami
05-23-2009, 09:15
Może z tego ujęcia tak wygląda? pstryknij z przodu....

Madines
05-23-2009, 18:49
Witaj, uważam, że jest do poprawy (według mnie oczywiście):
- kwiaty w porówniniu do liści są za duże - zwiększyłabym liście i dorobiłabym ich parę, w różnej wilkości, aby wyglądały jak pnącze
- zrobiłabym czarne kontury całego tatuażu
- pociemniła bym kwiaty i zieleń
Tak jak napisał orygami, daj jeszcze zdjęcie z przodu :)
Pozdrawiam,

dawidEf
05-24-2009, 13:20
witam. powiem ci ze niezly ten tattoo jest. ma pare niedociagniec ale nie jest zawalony. ja bym osobiscie dodal kilka mozniejszych konturkow, glebszych cieni, poprawil kolor kwiatkow na troche intensywniejszy no i troche przerobil te lodyki i paki bo brakuje im roznych odcieni zieleni, cieni i gdzie niegdzie troszke konturu. ogolnie da sie z tego zrobic cos fajnego.

YvonneS
05-24-2009, 13:58
witam. powiem ci ze niezly ten tattoo jest. ma pare niedociagniec ale nie jest zawalony. ja bym osobiscie dodal kilka mozniejszych konturkow, glebszych cieni, poprawil kolor kwiatkow na troche intensywniejszy no i troche przerobil te lodyki i paki bo brakuje im roznych odcieni zieleni, cieni i gdzie niegdzie troszke konturu. ogolnie da sie z tego zrobic cos fajnego.

Podobno o gustach się nie dyskutuje ale jeżeli uważasz, ze to jest niezłe to chyba nie widziałeś naprawdę nieźle zrobionej róży.
Wykonanie jest bardzo nieprofesjonalne i zamiast ładnych rózyczek powstała jedna brzydka plama. Oby dziewczyna znalazła kogoś kto jej to poprawi.

http://www.postimage.org/image.php?v=PqzOGsA

Madines
05-24-2009, 18:20
YvonneS, to Twój tatuaż, jeśli tak, to gratuluję, super :)

YvonneS
05-24-2009, 18:34
Nie mój ale mi się podoba.

Ja mam taki http://www.tatuaze.biz/forum/showthread.php/m-j-w-1229p3.html

Madines
05-24-2009, 18:58
Tak, widziałam już ten tatuaż, nie skojarzyłam Twojego nicku, świetnie zrobiony, co widać też o opiniach :)
Pozdrawiam