View Full Version : kolorowe kwiaty - stopa
I jak wam się podoba:)?
Ma dopiero 2 dni więc troszkę napuchnięte jeszcze
Podobnie mam od niedawna kwiatki na stopie, jednak to wykonanie niespecjalnie mi się podoba. Tatuażysta mógł się lepiej postarać.
Też miałam problemy z opuchlizną, po niecałym tygodniu zeszła.
według mnie jest żle zrobiony
xxkeiraxx
05-21-2009, 23:57
Kompletnie mi sie nie podoba :( Te kwiaty to w sumie jak nie kwiaty, przypuszczam ze mialy to byc chyba roze ?
YvonneS Ma zajefaje kwiatki na stopie !!! Az jej zazdroszcze hehehe :D
Może z tego ujęcia tak wygląda? pstryknij z przodu....
Witaj, uważam, że jest do poprawy (według mnie oczywiście):
- kwiaty w porówniniu do liści są za duże - zwiększyłabym liście i dorobiłabym ich parę, w różnej wilkości, aby wyglądały jak pnącze
- zrobiłabym czarne kontury całego tatuażu
- pociemniła bym kwiaty i zieleń
Tak jak napisał orygami, daj jeszcze zdjęcie z przodu :)
Pozdrawiam,
witam. powiem ci ze niezly ten tattoo jest. ma pare niedociagniec ale nie jest zawalony. ja bym osobiscie dodal kilka mozniejszych konturkow, glebszych cieni, poprawil kolor kwiatkow na troche intensywniejszy no i troche przerobil te lodyki i paki bo brakuje im roznych odcieni zieleni, cieni i gdzie niegdzie troszke konturu. ogolnie da sie z tego zrobic cos fajnego.
witam. powiem ci ze niezly ten tattoo jest. ma pare niedociagniec ale nie jest zawalony. ja bym osobiscie dodal kilka mozniejszych konturkow, glebszych cieni, poprawil kolor kwiatkow na troche intensywniejszy no i troche przerobil te lodyki i paki bo brakuje im roznych odcieni zieleni, cieni i gdzie niegdzie troszke konturu. ogolnie da sie z tego zrobic cos fajnego.
Podobno o gustach się nie dyskutuje ale jeżeli uważasz, ze to jest niezłe to chyba nie widziałeś naprawdę nieźle zrobionej róży.
Wykonanie jest bardzo nieprofesjonalne i zamiast ładnych rózyczek powstała jedna brzydka plama. Oby dziewczyna znalazła kogoś kto jej to poprawi.
http://www.postimage.org/image.php?v=PqzOGsA
YvonneS, to Twój tatuaż, jeśli tak, to gratuluję, super :)
Nie mój ale mi się podoba.
Ja mam taki http://www.tatuaze.biz/forum/showthread.php/m-j-w-1229p3.html
Tak, widziałam już ten tatuaż, nie skojarzyłam Twojego nicku, świetnie zrobiony, co widać też o opiniach :)
Pozdrawiam