PDA

View Full Version : KOD Kreskowy- bardzo ważne

chlebdzik
02-15-2008, 10:27
Zapyanie brzmi czy ktoś z was ma kod kreskowy jako Tatuaż bo chce zrobic sobie dokladnie w ten weekend no i musze wiedziec czy po 2 latach nie ebdzie on wygladal jak jedna wielka plama Tatuaz ma byc jak najbardzije na turalny czyli w skali 1:1 prawdziwego Tatuazu wiec Nasuwa sie pytanie czy bedzie on na tyle trwaly aby po 2 latach bylo widac odstepy od znaczkow na nim...??Prsze bardzo ale to bardzo o pilna odpowiedz...:)
Z gory dziekuje:]

Shtojer
02-15-2008, 14:47
Bez przesady ;) po 2 latach nie powinno byc wiekszych problemow :) tatuaze minimalnie sie "rozlewaja" po duuuuuuuuuugim czasie

chlebdzik
02-17-2008, 21:09
kod kreskowy - bardzo kiepski pomysł na tatuaż(ODRADZAM) - linie są tak
blisko siebie ,że po pół roku taki tatuaż bedzie wyglądał jak czarna plama
(chyba ,że zrobisz kod wielkości pół kartki A4 - ale chyba nie o to ci
chodzi)
oto jest odpowiedz jednego z gosciu ze studia tatuzy ktorego sie radzilem dlatego moje zapytanie do was czy ktos ma takie cacko:]

speedway1250862
02-17-2008, 21:58
U mnie w mieście gościu ma cos taiego na potylicy ;p Widziałem go w przeciągu około 2-3 lat z pare razy cały czas tak samo ten motyw wygląda. Tak przy okazji znajdz jakiegoś dobrego tatuatora bo tu bardzo widać czy kreska jest prosta czy minimalnie krzywa

Shtojer
02-17-2008, 22:47
To chyba tamten tatuator byl jakis przestrzelony :D Albo wypowiadal sie o swoich umiejetnosciach ;) Burak zrobi buraka :D

chlebdzik
02-18-2008, 13:37
Dzieki welkie za odpowiedz bo to bedzie moje rozdziewiczenie ide do dobrego studia tak jak mowicie w rudzie slaskiej ale terminy maja odlegle w kosmos dopiero na Maj wiec troche poczekam a tego nie lubie robic w swoim zyciu:|ale przynajmniej bede mial czas na dokonczenie projektu ktory chce sobie umiescic na szyi:] Pozdrawiam i dziekuje za szybką odpowiedz.

chlebdzik
06-17-2008, 17:19
slaba jakosc fotki sorki ale moze keidys bedzie cos lepiej:] ale ejstem dumny i jak by kto pytal to ten koles to wspinajacy sie gosc bo uprawiam wspinaczke:PP
http://www.tatuaze.biz/forum/attachment.php?attachmentid=57&stc=1&d=1213719506

golomb811
06-19-2008, 13:36
a wzór kodu kreskowego sam robiłeś czy w studiu bo ja też mam chęć na takiego

chlebdzik
10-25-2008, 11:28
sorki ze tak pozno odpowiadam ale zgubilem link do strony:PP sam robilem w photoshopie ale z tego c wiem to sa juz dostepne programy normalnie za free w necie do tworzenia barcode:]

Kruk
10-25-2008, 14:23
Tatutaż z kodem kreskowym kojarzy mi się tylko z Hitmanem ;-) Ale ogólnie całkiem fajny pomysł na tattoo :)

Wojtas
10-25-2008, 16:29
Jak dla mnie slaba phota lepsze zdjecie bylo by mile widziane co do tattoo kazdy ma swoja zajawke wiadomo.Co do 2 lat to na miekko nie masz czego sie obawiac bedzie zmiana ale nie az tak szokujaca dobry tatuator zapewni ci tatuaz na cale zycie i musi byc on piekny jesli to komus nie odpowiada to niech wy..... wazne ze on sie tobie podoba i chyba o to w tym chodzi he he he pozdrawiam i milego noszenia he he

halas
10-25-2008, 17:05
wazne ze on sie tobie podoba i chyba o to w tym chodzi he he he pozdrawiam i milego noszenia he he

święte słowa ziomuś !

każdy kto ma myślówę czy chce sobie zrobić niech weźmie sobie te słowa do głowy !

Pabiełek
10-25-2008, 17:41
Ja też chciałem kiedyś zrobić sobie kod kreskowy, ale na nadgarstku. Niestety wystraszyłem się, że nie będzie on po kilku latach zbyt piękny. Czy miałem rację to można by polemizować... Tatuaż zrobiłem - na nadgarstku - ale nie kod kreskowy:)

1grzesiu1
10-25-2008, 20:56
[QUOTE=Pabiełek;4392]Ja też chciałem kiedyś zrobić sobie kod kreskowy, ale na nadgarstku. Niestety wystraszyłem się, że nie będzie on po kilku latach zbyt piękny. Czy miałem rację to można by polemizować... Tatuaż zrobiłem - na nadgarstku - ale nie kod kreskowy:)[/QUOTE

mam pytanie slyszalem ze na nadgarstku to sie "sciera" nie mowie ze calkowicie:) ale z biegiem lat?? pozdrawiam