PDA

View Full Version : kobieta opleciona wężem - łydka

=malutki=
03-03-2009, 19:19
Witam

W czwartek robie tatuaż

Miejsce tatoo: łydka, część zewnętrzna.

Decyzja przemyślana:) Wzór będzie zrobiony podobnie, ale nie dokładnie tak jak na linku powyżej. Chce aby był on wyraźniejszy i żeby wąż wychodził ze stopy. Co o ty myślicie? Macie jakieś pomysły żeby go dodatkowo przyozdobić? ;)
Ostatnie moje pytanie, jak myślicie warto go wypełniać czarnym tuszem, czy tylko cieniować?

Pozdrawiam !

moniqa
03-03-2009, 19:56
jak dla mnie całkiem niezłe:)...widziała bym to raczej wycieniowane dość mocno..

=malutki=
03-03-2009, 20:06
no tak może ciało i wąż wycieniowany a szata lekko przyciemniona.
Ogolnie to chce aby laska miała proste włosy, może rozwiane ? :) No i dupkę to jej trzeba stanowczo poprawić ;)

YvonneS
03-03-2009, 20:08
Sam motyw nawet fajny ale wzór mi się nie podoba ta dziewczyna to jakby z obozu dla anorektyczek wyszła i tyłek jej wisi i twarz nieładna. Osobiscie wolę dziewczyny trochę bardziej sexi, w stylu pin up ale jak komuś pasuje to już się nie czepiam.

=malutki=
03-03-2009, 20:10
Masz całkowitą rację, tatuażysta bedzie przy mnie owy wzor rysowac, ja z tego wzoru chce zachować tylko motyw, a sama laską też chce zeby była ładna :) Bo twarz ma słabiutką i talie do wymiany ;)

=malutki=
03-15-2009, 13:48
ZWRACAM sie do Was z kolejnym pytaniem.
Otóż tatuaż ponad tydzien temu został zrobiony i zastanawiam się nad jego "rozbudowaniem". Chciałbym żeby nie była to tylko baba z wężem na łydce :)
Myślałem nad zrobieniem tribala wokół tatuaży z zachowaniem odstępów pomiędzy kobietą a tribelm, żeby całość się nie zlała. Myśle żeby tribal był dookoła nogi.

Co Wy na to? Może jakiś inny pomysł rozbudowy tej dziarki ?

pozdro.

1grzesiu1
03-15-2009, 14:51
zajebisty :)

=malutki=
03-15-2009, 14:53
Grzesiu a może masz gdzies po ręką, a w zasadzie "pod myszką" jakis wzór tribala ktory by sie nadał?:) bo szukam i szukam ... ;)

1grzesiu1
03-15-2009, 15:15
nie nie mam nic na kompie

pozatym nie dodawal bym nic do tego sama dupe z wezem bym zrobil swietny motyw bardzo mi sie podoba tez bede robil cos takiego na nodze ale w kolorze i bez weza :)

pozdro

1grzesiu1
03-15-2009, 15:17
wzuc zdjecie dopiero teraz przeczytalem ze juz zrobiony:) jestem bardzo ciekawy jak wyszedl

=malutki=
03-15-2009, 16:18
tylko lewy półdupek do poprawy :)

iskender
03-15-2009, 17:18
nie żebym był wredny ale ogólnie do bani,posladek to już masakra ale i kontór jest gdzie niegdzie krzywy widać gdzie odrywał maszynke od skóry,wąż też nieciekawy jakos jego ciało jest nie naturalnie skręcone,ale może zabardzo się czepiam a robiłeś to w studiu jak tak to w jakim jestem tak troche ciekaw

1grzesiu1
03-15-2009, 17:21
spoko ale pupa dziwnie wyglada:) ogolnie to bym to inaczej widzial troche tak jakby dlugopisem to ktos namalowal chyba jakis kolega ci to robil:)

motyw zajebisty ale to jesli moge sie wypowiedziec to beznadziejnie wykonane nieobraz sie to moje zdanie tak na marginesie

pozdro

=malutki=
03-15-2009, 18:53
W sumie to pośladek był tak jak na rysunku i tak wyszedł na nodze, pewnie mi to poprawi.
Robiłem u znajomego, ale już spoooro czasu dziara. Na powiększeniu faktycznie widać że gdzienigdzie widać jak odrywa maszynke, jednak w realu to tego nie zobaczycie bo jest ta dziarka dosyć mała. Jeszcze bedzie poprawione to dam fotke ;)

Myśle że z tego tribala jednak zrezygnuje, a zrobie napis "Vivere militare est" nad głową laski. Napis wygięt w łuk do dołu. Jaką polecacie CZYTELNĄ czcionkę?

pozdro.

iskender
03-15-2009, 21:15
pewnie masz racje bo raczej nikt niebedzie sie z bliska przyglądal ale ja juz tki szczegołowy jestem co do napisuniewiem czy niechcesz zabardzo na siłe czegos dodac ale to juz twoj wybór moim zdaniem najlepsza był by pisany napis taki styl

YvonneS
03-17-2009, 10:16
A do czego pasuje ten napis?
Do tego motywu raczej nie.
Pisałam ci wczesniej, zebyś tą laskę zrobił na pin-up, została taka jak na tym rysunku, wcale nie jest ładna ani seksowna, tyłek jej wisi o twarzy nie wspominając.
Coś ten twój kolega nie ma umiejętnosci w rysowaniu.
Poza tym mogłeś trochę poczekać i zrobic sobie naprawdę ładny tatuaż. Przemyślany i staranniejszy.