PDA

View Full Version : kiedy, gdzie? - I-szy tatuaz

wroblica
02-09-2008, 12:38
Witam. Jako nowa osoba na forum i nieposiadająca jeszcze tatuażu (ale bardzo pragnaca go miec :P ) mam sporo pytan.

1) Czy na tatuaz na stopie jest teraz dobra pora, czy mozna chodzic w pelnych butach?
2) Jak bardzo boli tatuaz na stopie? (w skali 1 do 10) :P
3) Słyszałam, że KULT w Krakowie jest dobry, prawda to?
4) Jak ogólnie wyglądają te wszystkie "procedury", trzeba się umawiać, można zrobić tatuaż "na raz" ? lle może kosztować tatuaż nie większy niż 5 cm mniej wiecej? ;]

Czekam z niecierpliwościa na odpowiedzi :]

roten
02-09-2008, 12:44
witaj

1) Czy na tatuaz na stopie jest teraz dobra pora, czy mozna chodzic w pelnych butach?
2) Jak bardzo boli tatuaz na stopie? (w skali 1 do 10) :P
3) Słyszałam, że KULT w Krakowie jest dobry, prawda to?
4) Jak ogólnie wyglądają te wszystkie "procedury", trzeba się umawiać, można zrobić tatuaż "na raz" ? lle może kosztować tatuaż nie większy niż 5 cm mniej wiecej? ;]

ad1, lepiej lato klapki etc... ale dla chcacego nic trudnego :)

ad2 nie ma skali ani statystyki, bo statystycznie ty i twoj pies macie 3 nogi ;P kazdego boli inaczej, niektorych nie boli w cale. na stopie zalezy dokladnie o ktore miejsce chodzi zpewnoscia bardziej boli niz na ramieniu, ale da sie ten bol wytrzymac!!

ad 3 poszukaj bylo na forum.

ad4 bylo na forum, ale odpowiem jescze raz kosz zalezy od tego kto to wykonuje, idziesz do studia umawiasz sie i robia ci to na raz taki pikus to pewnie godzina max ;)

pozdro.

wroblica
02-09-2008, 13:17
dziękuje :)