View Full Version : kiedy cd ?
hej!
No to mam już na sobie swój pierwszy tattoo - od wczoraj.
Są to 3 gwiazdki tatuaż prawie nie boli i w ogóle nie jest zaczerwieniony..
przemywam go i smaruję maścią "Tattoo Goo" wg zaleceń
Mam pytanko po jakim czasie można nanieść poprawki lub po prostu bardziej rozwinąć tatuaż??
Małe tatuaże tak mają.
Poprawki po całkowitym wygojeniu a rozbudowywać mozna wydaje mi się od razu (przecież nie robisz tego w tym samym miejscu), ale zaczekaj aż ci się zagoi.
Nie wiedziałam ,ze można w Polsce kupić te produkty.
Małe tatuaże tak mają.
Poprawki po całkowitym wygojeniu a rozbudowywać mozna wydaje mi się od razu (przecież nie robisz tego w tym samym miejscu), ale zaczekaj aż ci się zagoi.
Nie wiedziałam ,ze można w Polsce kupić te produkty.
W studio Stoneheads w Gdańsku pan mi go polecił powiedział że mam wybór maść z apteki lub specjalna maść do tattoo. stwierdziłam że wolę zapłacić trochę więcej za większy spokój :)
Chyba wybiorę się na samą konsultacje chodzi o niedosyt czuję że można by coś dodać ale może mi się tylko wydaje, więc podejdę..
Jezeli chcesz rozbudowac wzor, czyli domyslam sie ze czyms chcesz polaczyc i ciagnac dalej lub dolozyc obok, ale i tak musisz czekac minimum do pelnego wygojenia, choc zalecane jest poczekac tydzien/ dwa dluzej zeby sie skora i organizm zregenerowal.
Tattoo-goo juz jest od dluzszego czasu u Nas dostepny tak nawiasem mowiac :)
Tattoo-goo juz jest od dluzszego czasu u Nas dostepny tak nawiasem mowiac :)
No widzisz, a ja szukałam i jakoś nie mogłam znaleźć, ale cóż, takie zadupie to moze sie zdarzyć.
Chcialam sobie kupic COLOR GUARD ale nawet w sklepie internetowym nie mieli ani tez na allegro.
Hubson.com
07-30-2008, 22:01
Nawiązując do temtu to czy Bepanten to dobra maśc ????
:):):)
Moim zdaniem jest dobry i lepszy od alantanu.
YvonneS zobacz do ofery Workhouse tam znajdziesz rozne specyfiki :)
No i znalazłam, pewnie sobie zamówię.
Dzięki!`:)
maleństwo wygląda tak - lewe przed ramie tuż pod nadgarstkiem ok 3 na 4cm
a może zostawić w takiej formie, co sądzicie?
Ten motyw nie był przeze mnie wybrany przypadkowo zaznaczam ;)
http://hatsu.lp.pl/view_photo.php?set_albumName=album27&id=Bitmap_in_Graphic12
Zależy jak chciałabyś to rozbudować
Ja bym zostawiła, tak jest ładnie. Ostatecznie można coś tam dodać.
mój małż też mi poradził aby to zostawić.. myślałam o podobnym motywie na stopach ale muszę się zastanowić jak dokładnie miało by to wyglądać..tak czy inaczej czuję że na tym się nie skończy:D
zauważyłam że często tak bywa powstaje pierwszy tatuaż.. a później się myśli gdzie następny można by umieścić :)
oczywiście nie będę podejmować decyzji lekkomyslnie
Oszczednie i rozsadnie :D Nie mamy zbyt duzo materialu do dyspozycji ;) Ja bym tam dorzucil troszke turkusu i blekitu i zrobil takie wspolne ogony gwiazd takim cieniem i malymi przeblyskami bialego :)
Oszczednie i rozsadnie :D Nie mamy zbyt duzo materialu do dyspozycji ;) Ja bym tam dorzucil troszke turkusu i blekitu i zrobil takie wspolne ogony gwiazd takim cieniem i malymi przeblyskami bialego :)
warkocze- widzę to... w wolnej chwili zrobię jakieś projekty i wkleję :) bo warkocze muszą być rozmieszczone w bardzo przemyślany sposób aby całość fajnie działała
przedstawiam wersję BETA ;) dodałam jedynie troszkę koloru i tak już pozostanie. :)
http://hatsu.lp.pl/view_photo.php?set_albumName=album27&id=1b
http://hatsu.lp.pl/view_photo.php?set_albumName=album27&id=1_G
Aaa, dopiero zauważyłam, poprzednia wersja bardziej mi się podobała, jednak ja preferuję jednokolorowe tatuaże, moze dlatego. :)