PDA

View Full Version : Jakich znanych ludzi podobają się wam tatuaże.

zolaozs
07-31-2007, 19:09
Mi się podobają osobiście tatuaże Łyskacza z Mor w.a., Elda i Juzka z Gramatika, Popka z Firmy, Juniora mającego studio tatuażu. Piszcie bo coś słabo wam to idzie do boju hehe.Elo

roten
07-31-2007, 19:22
ema,

Mi osobiscie podobaja sie tatuaze takich ludzi jak:

Falon - Psy wojny i wiele innych, za true live!

Tome Lipinski - wokalista Illusion za to ze jako jeden z pierwszych byl na polskiej scenie pojechny ostro :)

Wokalista Cypres Hill - Też szybko pojechal sobie po lapkach :)

Angelina Jolie - za mnogosc tatuażu i postawe.

Gitarzysta RATM - za niezle rekawki ;)

hmm to tylko nieliczne osoby, które otaczam szacunkiem i mi sie podobaja ich tatuaze...

hatecore
08-01-2007, 13:23
A Skawinski Z Kombii Za Miłoś Do Tatuazu I Za Dziare Na Głowie W Tym Kraju Pełnym Homofobów I Innych Wszechpolskich No I Za To Zę Wytrzymał Na łbie Bo To Ból Okrutny

Dawid18
09-05-2007, 22:51
Nie ma nic piękniejszego jak dziarki:
Eminema
G-unit
50 ceta
Tupac
T.I
Jakbym mial tyle floty to tez bym sie wydziargał tak,ale zyjemy w szarej rzeczywistości i raczej nikt nie zatrudni nas do pracy z łezkami czy motylkami w okolicach oczu ;P.A nawet idać po szkole patrzą sie na mnie jak na wariata :P,oby nauczyciele nic nie mówili bo jeszcze nie widzieli :P

zolaozs
09-06-2007, 10:11
Olej to że się patrzą może zazdroszczą ja olewam to wiesz u mnie w pracy np. się zachwycają tym a kierownik i dyrektor nawet ich to nieinteresuje ale 50 cent niema co nawet się porównywać dziarami np: do Łyskacza czy Juniora oni go przebijają w dziarach mają ładniejsze :) .Pozdro

tony2486
09-10-2007, 14:38
Mi straszliwie podobają się tatuaże 2paca. :) próbowałem wytatuować sobie czarną panterę która 2 pac ma na lewym ramieniu. Niestety wszyscy w salonach twierdzą że jest to nie wykonalne ponieważ jest tylko jedno zdjęcie na którym widać średnio tatuaż ale niestety za mało by móc go gdzieś wytauowac

jakby ktoś mi z tego zrobił wzór aby móc go nanieść na skórę jestem wdzięczny na całe życie.

Siwy
09-10-2007, 15:03
yo,

akurat 2pac mial moim zdaniem lipne dziary ze szkoda slow :) co do pantery to kazdy, szanujacy sie tatuator pojedzie taka pantere ze zdjecia, jak dobrze nie widac to pewnie bedzie improwizowl :D pozdro.

ps.

jak juz mowa o raperach, respekt i fajne wrzuty jak na tamte czasy mial wokalista Cypress Hill

tony2486
09-10-2007, 15:13
Siwy

O gustach się nie dyskutuję. Jednakże zaciekawiłeś mnie tym że jak to ująłeś każdy szanujący się tatuator pojedzie to z zdjęcia. Moja wielka prośba ponieważ znam ich troszkę i odwiedziłem kilkanaście salonów nikt niestety się tego nie podjął. Pewnie nie szanował się.:D

Załatw mi taki wzór gotowy do tatuowania. będę wielce wdzięczny.

tony2486
09-12-2007, 11:17
Podoba mi się jeszcze jeden tatuaż ale wyłącznie noszony przez kobietę. Mianowicie kocie łapki na piersiach EVE.

Tak szczerze mówiąc to kobieta z tatuażem jest bardziej atrakcyjna. W szczególności jeśli tatuaż jest w miejscu nie dostępnym dla każdego a po części jest widoczny. Czyli Bioderka dolna cześć brzuszka, Piersi. To kręci bardziej niż kobieta odziana w ładną bielizne.

Jak wy sądzicie i czy znacie jakieś fajne kobiety z tatuażem może linki do zdjęcia. Zrobimy mały konkurs na najładniejszy czy najbardziej seksowny kobiecy tatuaż:D

Siwy
09-12-2007, 11:34
Witam,

Nic dodać nic ujać:D jesli chlodzi o gwiazdy to mi sie podobaja Tatuaże Angeliny Jolie (http://www.tatuaze.org/content/view/35/47/)

Zobaczcie sami :)

tony2486
09-12-2007, 11:51
Tu się z Tobą zgodzę są niezłe

Najlepsze ma w dolnej części brzuszka i ten na dolnej części pleców :-)

choć jakby był to ranking to 1 miejsca bym jej nie dał.

Może do moderatora prośba by zrobić ranking zdjęć gwiazd z tatuażami gdzie można by było udawać na nie głosy. ranking zawierałby zdjęcia dodane w tym temacie na forum.

Co wy na to ??

Te tatuaże są też fajne

http://teen1993.bloog.pl/id,2389548,title,tatuaze-znanych-kobiet,.?ticaid=64733

Ja zwrócił bym uwagę na tatuaż DODY i EVE

tony2486
09-14-2007, 08:26
Składam apel do moderatora by wypowiedział się na temat wcześniej podany. I czy jest to możliwe by stworzyć taki ranking. Na stronie portalu. Chciałbym wiedzieć czy jest to możliwe z strony technicznej lub prawnej.

Na pewno taki ranking rozkręci trochę portal, Forum i zwiększy liczbę odwiedzin.:D

roten
09-14-2007, 09:16
witam,

Przyjalem do wiadomosci, rozwazymy ta propozycje :) oczywiscie kazda forma jest do przyjecia tylko trzeba sie nad tym zastanowic co i jak :) pozdrawiam

tony2486
09-14-2007, 15:12
:) To już coś :)

jak będą już jakieś konkrety to czekam na odpowiedz

tony2486
09-21-2007, 08:34
temat umarł:( widzę że słabo jest z zainteresowaniem ludzie pisać czytać i rozkręcać portal

hatecore
09-21-2007, 11:55
już sie skonczyły ale jeszcze pogoda sprzyja waleniu browarów z kolesiami na ławce wiec z postami słabo poczekaj do jesieni forum bedzie pękać w szwach ehhehe

tony2486
09-21-2007, 18:57
Mam nadzieje że powrócą.

Bo w sumie jeśli najbardziej chwytliwe tagi ( kobieta, ładny tatuaż, sex) nie pomagają to już nie wiem.

roten
09-22-2007, 18:29
witam,

narazie jest tak wszedzie, wrzesien to jest miesiac martwy tak juz jest odkad pamietam :) co do tematu glosowania to mysle nad tym, jaka to mialoby forme obrac.

Co do kobiet i tatuazu to w sewisie coraz wiecej sie ich udziela dodaja tatauze i to jest pocieszajace :D fajnie tak z ludzmi ktorzy maja tatuaze sobie przez neta pogadac jednak! zawsze to jest specyficzna grupa ludzi ktorzy sa inni niz pozostala reszta statystow

pozdrawiam i zapraszam kobiety do pisania jak i dodawania swoich tatuazy plec piekna i tatuaz to juz jest plec bardzooooooo piekna :)

:D

szyszka
09-23-2007, 11:47
ha! bo chwytliwy tag pt. 'kobieta' jest juz oklepany! proponuje zamiast tego podac 'mężczyzna', moze to zadziala :)

tony2486
09-24-2007, 19:33
Czuję cię urażony powyższą wypowiedzią. Ja jeszcze nie mam dziary choć planuje już ją od 4 lat ale sie zebrać nie mogę.

A co do udzielania sie na forurm to jestem dość aktywny.

A pro po to jakie są 1-wsze założenia co do rankingu najlepszego tatuażu wśród gwiazd ( Można podzielić taki ranking na kategorie np płci :-) bo tak to kobiety wygrają bez większego problemu)

szyszka
09-24-2007, 19:49
a jesli nie jestem gwiazda sama w sobie, ale moj tatuaz przedstawia motyw gwiazdy to zaliczam sie do rankingu? :)

tony2486
09-28-2007, 11:48
Najpierw musimy go zobaczyć wtedy chętnie ocenimy :-) czekam i mam nadzieje że go pokażesz:D

szyszka
09-29-2007, 12:55
prosze mnie poinstruowac jak to zrobic, bo chyba nie wiem :)

roten
09-29-2007, 13:22
witam

Najpierw musisz miec konto w serwisie powiedzmy ze juz je masz, wiec wchodzisz w swoj panel po lewo w menu masz "moje konto" potem klikasz na galerie duzy obrazek goscia w okularach slonecznych :D i tam bedzisz miala dodaj fotke do albumu i tak dodajesz, po lewno bedzisz miala w menu wszystko co trzeba,

jak cos to pytaj dalej mysle ze zrobimy faq obrazkowy jak to zrobic w niedlugim czasie.

pozdrawiam

tony2486
10-05-2007, 08:02
SZYSZUNIA

I jak tam nasza gwiazdka?? Wstawiłaś zdjęcie swojego tatuażu ??

ftl
02-27-2008, 16:47
A znacie rapera The Game? Ma dość sporą kolekcję tatuaży,
ich zdjęcia, niestety w średniej jakości znajdziecie tutaj:
http://therealbws.info/viewpage.php?page_id=6

piszę jednak dlatego, że w.w. strona jest nieaktualna i na prawym poliku miał dotychczas
wytatuowane LA (czyli Los Angeles), ostatnio jednak powiększył to o... sami zobaczcie...
http://www.cgm.pl/aktualnosci/wyswietl.php?O_NEWS=30819491

chaos79
02-27-2008, 18:30
Jak dla mnie to Marilyn Manson ma fajne dziarki. Moze nie sa tak bardzo wypasione i dobre technicznie ale sa ciekawie rozmieszczone i tematycznie pokrecone. Najbardziej podobaja mi sie jego rece od wewnetrznej strony. Oczy na zgieciach oplecione w ala tribal i dopiero po uniesieniu ich widac caly efekt, a z polskich to Falon z Psow Wojny.

eveline01
07-28-2008, 21:33
Angie Angie Angelina Jolie !!!

Wojtas
07-29-2008, 00:06
Mnie jakos nie kreca tatuaze gwiazd ale kazdy ma swoje upodobania pozdrawiam

YvonneS
07-29-2008, 12:32
Podobają mi się polinezyjskie tatuaże Dwayne Jonhsona oraz jednobarwne Katherine von Drachenberg oraz wszelkie japońskie smoki, ale nie wiem ktora ze sławnych osób je ma.
Jak coś mi się przypomni to dodam. ;)

xZofiax
12-07-2008, 10:52
[QUOTE=tony2486;475]Podoba mi się jeszcze jeden tatuaż ale wyłącznie noszony przez kobietę. Mianowicie kocie łapki na piersiach EVE.

Mam kocie łapki na biuście ;) Trochę inne niż Eve ;)
A co do tego czyje tatuaże mi się podobają Angelina Jolie ma śliczne oprócz tego napis po hebrajsku Dody (niech sobie ma tam napisane Radziu czy cokolwiek innego :) ) A z męskich wzorków Cypres Hill ma cudeńko ;)

dropsikk
12-09-2008, 02:41
a mi sie zadne tatuaze znanych ludzi nie podobaja nie wiem czmeu ale zawsze te ich motywy staja sie szybko przereklamowane kiedys spotkalem sie z chlopaczkiem co chcial sobie wytatuowac szacunek ludzi ulicy to go wysmialem i powiedzialem zeby przyszedl jak zmadrzeje:)

1grzesiu1
12-09-2008, 07:34
popek z firmy jest fajnie wyjebany :)

kotama
01-11-2009, 17:59
Oryginalna nie bedę, Angeliny Jolie mi sie podobają :)

Jupiczek23
01-12-2009, 11:33
Kat Van D , Visit Ami , Check Chris , Read Nuñez's , Check Darren

wyso
01-12-2009, 21:20
Paul Booth
Robert Hernandez
Shawn Barber

dawidEf
01-13-2009, 14:08
Siwy mam wrazenie ze bardziej od tatuazy angeliny podoba ci sie sama angelina:P
Mi osobiscie jej tattoos nie specjalnie podchodza bo nie jestem zwolennikiem robienia ze swojego ciala notatnika ani tez zjawiska ktore nazywam " farmer John naznaczyl swoja krowe" - czyli centkowanie swojego ciala w roznych miejscach roznymi tandetno - badziewnymi wzorkami typu jakies znaki rownowagi w plomieniach o rozmiarze 3cm x 3cm. dlatego tez nie ma wielu slawnych ludzi ktorych tatuaze bym pochwalil. Popre tutaj zolaozsa, bo owszem chlopaki z polskiej sceny hh daja rade. Lubie tez dziarki Bamma Margery (z tym ze ten kolo o pare razy za duzo upadl z deski na glowe :D)
http://i90.photobucket.com/albums/k244/white_girl_2006/jackass/bam/Bam-Margera.jpg

dropsikk
01-13-2009, 18:00
popek z firmy jest fajnie wyjebany :)

nom fajnie ale troche na akort:) to co ma na klatce taka mordke to zawsze mam problem czy to jest jezus czy 2pac:D bo od silki mu sie troche znieksztalcilo:D

YvonneS
01-13-2009, 18:06
Hmm, może załozyć oddzielny wątek na samych tatuujących artystów a nie na ich dzieła?
Swoją drogą których z nich uważacie za najlepszych na świecie?
Mi podobają się jeszcze dzieła Boba Tyrrella, portrety robi naprawdę świetne.

dymon
01-13-2009, 20:09
mi sie podobaja Polskiego hiphopowca "peji"
http://http://images21.fotosik.pl/9/841830dbfaf5a842med.jpg

dropsikk
01-14-2009, 00:09
mi sie podobaja Polskiego hiphopowca "peji"
http://http://images21.fotosik.pl/9/841830dbfaf5a842med.jpg

to chyba nie widziales jego wszystkich tatuazy hehe kicha jak nigdy

dymon
01-14-2009, 10:20
mi sie podobaja jego te dwa a nie wszystkie

pontonss
01-14-2009, 16:06
eh peja to ma sporo buraków nie wiem kto mu je dziabał

dropsikk
01-14-2009, 20:28
te 2 jeszcze ujda ale jak widze ta morde z wladcy pierscieni to placze ze smiechu albo ten celownik :D:D:D

1grzesiu1
01-14-2009, 20:53
mi podoba sie jeszcze ten motyw tatoo
http://www.ericberlin.com/hunter.jpg
film nie bardzo:) ale dziarka luz

dropsikk
01-14-2009, 21:01
hate and love:D hehe koles co go kiedys spotkalem mialem to wydziabane ale tak lipnie ze zrobil sobie kwadraty na cale palce hehehehheehhe:D

1grzesiu1
01-27-2009, 15:46
ogladalem filma wczoraj "wanted" z angelina jolie:) cala wydziabana byla w sumie to tylko dla niej ten film obejrzalem;)

dziarus
01-27-2009, 17:13
ja to jestem za klasyką.
Więc mój typ to powolniak z serialu "Ja wam pokarzę"

kristovs
02-03-2009, 00:55
mi sie ossobiscie podobaja tatuaze eminema... angelina oprocz plecow ma latwe lecz interesujace dziarki

Red
02-03-2009, 13:12
wedlug mnie pani Jolie te tatuaze baaardzo pasuja i ladnie wrecz smacznie sie prezentuja na zgrabnym ciele:)

YvonneS
02-03-2009, 13:17
No widzisz, wszystko jest kwesitą gustu - mnie się nie podobają, zresztą uważam, ze już nie jest taka zgrabna i ładna jak była kiedyś teraz jest koścista i żylasta i przypomina mi moją baaardzo chudą babcię.

Red
02-03-2009, 13:35
heheh, mi babcie jeszcze nie przypomina,kobitka jest chuda i cuz poradzic;)..kazdy ma inny gust, to fakt..mi sie podoba jej wyglad..no moze ostatnimi czasy rzeczywiscie jej sie schudlo ..i nie wyglada juz tak fajnie jak kiedys, ale jak dla mnie nie ma przeciez idealnego cialka na tym swiecie:)

YvonneS
02-03-2009, 13:39
Jasne, ze kazdemu co innego pasuje.
Ja ogólnie nie lubię chudych kobiet, jeżeli już to szczupłe ale umięsnione fitnesski a nie zasuszone szkapinki typu Angelina czy te suche modelki z wybiegów.

Red
02-03-2009, 13:45
wierz mi, ze my szczuple kobitki mamy troche przerabane, heheh, nie jest latwo ot tak przytyc:D a co do fitnesek to rzeczywiscie fajny tatuaz dobrze sie prezentuje na takim ciele:) ja osobiscie zaczelam niedawno chodzic na silownie bo wakacje w Grecji czekaja,heheh..

YvonneS
02-03-2009, 13:49
Co innego być szczupłą z uwarunkowaniami genetycznymi a co innego odchudzać się do przesady.
Siłownia na pewno ci pomoże nabrać masy mięsniowej a i odpowiednia dieta powinna sprawić, ze tu i owdzie pojawi się trochę ciała.

Red
02-03-2009, 13:55
niom,masz racje...mam fajnie, bo mam silownie i basenik za darmo w hotelu w ktorym pracuje;)

1grzesiu1
02-03-2009, 14:34
umiesnione kobiety - bleeee ochyda tragedia :)

pozdrawiam

YvonneS
02-03-2009, 14:43
umiesnione kobiety - bleeee ochyda tragedia :)

pozdrawiam

Sam jesteś tragedia. ;)

Nie mowie o kulturystkach ale o fitnesskach, które mają fajne figury i ładne mięsnie nie do przesady oczywiście.

Zarówno chudzi faceci jak i chude kobiety są nie do przyjęcia, po prostu wyglądają niezdrowo, szkieleciki obleczone skórą.

Red
02-03-2009, 14:54
mi tez sie nie podobaja mega umiesnione baby, tak 1-2 razy w tygodniu jakies cwiczonka na silowni to chyba nie zrobia ze mnie jakiegos potwora,heheh:D

YvonneS
02-03-2009, 14:58
Pewnie, przesada w każdą stronę jest niezdrowa.:D

Nie musisz się martwić, potworem się nie staniesz. :)

Red
02-03-2009, 15:04
no oby oby, bo jak ja sie rodzinie pokaze taka big monstro-baba;)...i to jeszcze w dodatku wytatuowana...heheh powiedza-corcia ty wracaj do kraju lepiej,bo kiepsko z Toba,heheh:D..eh, wesolo sie zrobilo..

mc85
02-18-2009, 12:12
ciekawe czy ktos mi cos doradzi. tatuaz chce od kilku lat. nawet wiedzialam jaki (ale nigdzie nie moge znalezc wzoru) chcialam czarna pantere na ramieniu a dokladniej tam gdzie jest ramiaczka stanika (na obojczyku) i ewentualnie ogon moglby wisiec na lopatce ;) z jednej strony nie chce zeby ona byla taka jak z obrazka... moze troche jak w kreskowce... no sami widzicie ze mam dziwne wymagania hihihi. i jeszcze jest cos co mnie dreczy. chcialam tez tatuaz na dole plecow ale z boku i niestety jak bylam rok temu w ciazy to mi sie boczki powiekszyly i mam tam rozstepy :( nie sa one wypukle ani wglebione i coraz jasniejsze ale jednak pod pewnym katem padania swiatla widoczne. czy tatuaz je zakryje? na biuscie tez mi sie zrobily (takie cieniutkie biale kreseczki zostaly) i czy dziarki podobne do EVE - takie panterkowe łapki moga ukryc mankamenty skory? doradzcie mi cos!!!!

i jeszcze cos. jaki kolor ma tatuaz? bo ciagle slysze ze czarny jest na poczatku a pozniej robi sie granatowy a nawet niebieski. mam znajomych ktrozy sobie sami robili i faktycznie po czasie wyglada jak robiony za kratami ale czy takie profesjonalne klucie rowniez daje efekt starego wyblaklego tatuazu?

YvonneS
02-18-2009, 13:01
Chyba pomyliłaś wątki. ;)

Na rozstępy najlepsze są kosmetyki i uprawianie sportu.

Motyw pantery jest dobrze znany i wiele osób robi sobie takie tatuaże.

http://www.postimage.org/gx18a1Vr.jpg (http://www.postimage.org/image.php?v=gx18a1Vr)

http://www.postimage.org/gx18avR9.jpg (http://www.postimage.org/image.php?v=gx18avR9)

Resztę odpowiedzi znajdziesz na forum, wystarczy poszukać.

mc85
02-18-2009, 15:29
ty albo masz 15 lat i nic nie wiesz o rozstepach albo nie bylas nigdy w ciazy. otoz na rostepy nie ma zadnego kremu - albo sie zrobia albo nie i to zalezy od skory. ja w przed ciaza bylam bardzo aktywna, od poczatku ciazy smarowalam sie oliwkami, olejkami i kremami z daxa, AA, eris, musteli, galenica, eveline i 2 tyg przed porodem sie posypalo. i jakbys chciala dziewczynko wiedziec to tego nic nie usunie (zabiegi laserowe itp moga je jedynie zmniejszyc) a co do tatuazu to pytalam jak on wyglada na rostepach!!!! (jesli w ogole zdajesz sobie sprawe ze to sa po prostu blizny. w moim przypadku pamiatki po 9 miesiacach noszenia szczescia pod moim serduchem)
i mylisz sie jesli chodzi o pantere. moze i wiele osob nosi ale ja nie mam zamiasru robic czegos co juz istnieje. jestem jedyna i niepowtarzalna. ten tatuaz ma odzwierciedlic moj charakter a nie jakis kaprysik panienki. chodze wlasnymi drogami i spadam na 4 lapy a do tego zestem czarna - i dziki kociak idealnie pasuje. nie widzialam nikog kto mialby w takim miejscu ta pantere a chcialabym zobaczyc jak wyglada taka odpoczywajaca w sloncu siersciucha ;)

YvonneS
02-18-2009, 15:56
ty albo masz 15 lat i nic nie wiesz o rozstepach albo nie bylas nigdy w ciazy. otoz na rostepy nie ma zadnego kremu - albo sie zrobia albo nie i to zalezy od skory. ja w przed ciaza bylam bardzo aktywna, od poczatku ciazy smarowalam sie oliwkami, olejkami i kremami z daxa, AA, eris, musteli, galenica, eveline i 2 tyg przed porodem sie posypalo. i jakbys chciala dziewczynko wiedziec to tego nic nie usunie (zabiegi laserowe itp moga je jedynie zmniejszyc) a co do tatuazu to pytalam jak on wyglada na rostepach!!!! (jesli w ogole zdajesz sobie sprawe ze to sa po prostu blizny. w moim przypadku pamiatki po 9 miesiacach noszenia szczescia pod moim serduchem)
i mylisz sie jesli chodzi o pantere. moze i wiele osob nosi ale ja nie mam zamiasru robic czegos co juz istnieje. jestem jedyna i niepowtarzalna. ten tatuaz ma odzwierciedlic moj charakter a nie jakis kaprysik panienki. chodze wlasnymi drogami i spadam na 4 lapy a do tego zestem czarna - i dziki kociak idealnie pasuje. nie widzialam nikog kto mialby w takim miejscu ta pantere a chcialabym zobaczyc jak wyglada taka odpoczywajaca w sloncu siersciucha ;)

Nie byłam i nie będę, a pisać to sobie możesz wszystko. Jakoś moim kolezankom rozstępy zminiejszały się po ciązy ale one o siebie dbały. Widocznie mocno przytyłaś albo masz mało elastyczną skórę lub niedostatecznie o nią dbałaś.
Poza tym masz rozstępy na plecach i ramionach? dziwne, bo chyba pisałaś coś o biodrach?
Tatuaż powinien nieco je zakryć ale nie wiem czy na takiej brzydkiej skórze będzie to ładnie wygladało, raczej niezbyt ale mozesz spróbować jak nie wyjdzie to usuniesz w końcu jeden zabieg.

Nie jesteś jedyna i niepowtarzalna, pantera to wzór dosyć popularny (może nie u nas ale na świecie owszem) ale też nie każdy potrafi ładnie go zrobić. Te dwa tatuaże są dziełami dosyć znanych artystów.

Nie ma wzoru którego ktoś by nie nosił jednak na kazdym wyglada to inaczej.
Zawsze też możesz zarojektować go sama oczywiscie jak masz talent lub poprosić o projekt tatuażystę za dodatkową opłatą. Takie wzory dobrze komponują się z motywami kwiatowymi lub innymi w japońskim stylu, dlatego tak łatwo jest zepsuć taki tatuaż, jak za bardzo nawalisz szczegółów, dodasz coś co nie pasuje to będzie brzydko.