View Full Version : jaki jest wasz stosunek do własnych tatuaży?
czy oznaczają cechy charakteru mają szokować szpanować czy też są dowodem na pewne ważne sprawy w waszym życiu?
U mnie to jest mieszane :) 1 to odzwierciedla cechy, trzy kolejne sa waznym punktem w moim zyciu, a 3 na dloni to czysta mlodziencza glupota :P Gwiazdka UV to byl test :D
jak na razie mam tylko jeden tatuaż, zrobiony został kilka miesięcy po 18tych urodzinach... Więc nowy etap w życiu rozpoczęty ;) Motyw kwiatowy niby nic nie znaczący, lecz ja się do niego przywiązałam kawałek czasu zanim na stałe zagościł na mojej skórze (sama pracowałam nad kolorystyką, opracowałam kilka wersji itp.). Mnie się będzie przypominał to, że jak naprawdę czegoś chcę i się uprę to jestem w stanie to osiągnąć :D
ja podobnie jak kolezanka wczesniej zrobilem sobie tatuaz miesiac po 18-stce, zeby podkreslic w pewien sposob swoja pelnoletnosc. Drugi planuje na sierpien i prawdopodobnie bedzie to napis na przed ramieniu (moje motto przewodnie).
czarnytattoo
02-28-2008, 17:31
ja zrobilem pierwszy tatuaz sporo przed 18-tka i to tez calkiem bez przemyslenia teraz kombinuje co by z nim zrobic dlatego warto przemyslec zanim sie zdecyduje sam jestem tego przykladem
Madox200
02-29-2008, 11:05
hey :) ja pierwszy jak 16 lat miałem zrobiłem , ale tak profesjonalnie w studiu a że zawsze wyglądałęm na starszego niz w rzeczywistości byłem więc nie było problemu z wiekiem :D następny jak 17 lat , później 19 i 20 lat no i w tym roku coś planuje wyszkrobac sobie :) i wcale nie załuje żadnego :)
spora kolekcja:D może wstawisz foto?
olencja8
03-01-2008, 21:52
moj tatuaz z zalozenia nie mial byc szkoujacy ani odzwierciedlac mojej osobowosci ja poprostu uwielbiam tatuaze na nadgrstkach bo sa dla mnie bardzo sexowne kolejny tatuaz planuje na drugim nadgarstku i on juz bedzie wyrazem milosci do kogos i tyle :)
Moje tatuaże są przemyślane i każdy ma swoje znaczenie jest zło, dobro, siła, ksywa itp:) tatuaże czasem pokazują naszą osbowość mówią coś o nas samych.Pozdro:)
mój pierwszy to mało orginalny motyw czyli znak zodiaku drugi obręcz z elementami zwierzęcymi a trzeci który dopiero jest w planach ma pełnić rolę motywatora czyli zmusić do pracy na własny rachunek bo mało kto by mnie z nim przyjął do pracy (w Polsce):D
heybabylover
05-30-2008, 19:48
May i have a personal question? counld u sent me your email address?My email is heybabylover@gmail.com, thx, man.
\\(*____*)//bamboo flooring (http://www.bambwood.com/)