View Full Version : Jak wam się podoba mój ta2?
j.w., mam bluze odwrotnie żeby ładnie się goiło. ;P
xxkeiraxx
06-24-2009, 19:20
To juz zalerzy od gustu :-) Mi osobiscie ten wzorek wogole sie nie podoba chodz jest ladnie wykonany, przynajmniej jak widac z daleka.
Mi wydaje sie ze jest troche krzywo na pleacach ale nie wiem czy to tak mialo byc czy poprostu tak wyszlo przez zdjecie.
xxkeiraxx
06-24-2009, 19:22
ps. chyba sama zaczne tak bluzy nosic hehe fajna sprawa jak ma sie pod broda kaptur idealna smietniczka na okruszki z jedzenia hihihi (zart)
gangbang
06-24-2009, 20:24
mi sie nie podoba dezajn .o wykonaniu malo moge powiedziec bo zwazeliniony jest i nie widac.a ni i jest nie na srodku ale moze tak chciales nie wiem.:cool:
A to jakiś smok jest?
Jeżeli chodzi o miejsce to chyba dobry wzór ale ogólnie to taki sobie, bez rewelacji.
No ja ciągle czekam na to, że ktoś wstawi tutaj fotkę naprawdę extra kolorowego tatuażu a większośc tylko te czarne i czarne. Echhh...
Jak dla mnie sredniawa ale to moje zdanie:) co do koloru to faktycznie jest malo a nawet wcale kiedys moze ja dodam kolorowego jak zrobie rekaw ale zbieram sie juz na niego pare lat moze kiedys to nastapi jak na razie to kryzys $$$$ pzdr
Ładna czerń, Wykonanie wygląda że ok. Co do wzoru to już Twoja sprawa czy się podoba, zastrzeżenie jedno mam - cieniej z tym smarowidłem - cieniej - bo kłopoty mogą być.
mi sie bardzo podoba :D
tylko za dużo wazelinki haha xD
Wzór to kwestia gustu, dla mnie średni <ja wolę kwiaty, elfki itp.> :) ale wykonanie bardzo dobre
A czemu tak grubo zasmarowany no i jak dla mnie zwykły trybal
Przede wszystkim Tobie ma sie podobac. Wykonanie dobre i napewno efekt jest duzy gdy wystaje spod koszulki ta czesc na karku:)
/ a z tego co widze to chyba cos a'la 'zawinieta' jaszczurka jesli sie nie myle;)
Jest centralnie na środku, to, że nie jest na foto, to złudzenie. :)
Kolorowych nie lubię, dlatego sobie czarny zrobiłem. Już jest zagojony, wszystko ok, jestem bardzo zadowolony. Pozdrawiam. :)
Aha, i ten tatoo to smok. :P
xxkeiraxx
06-26-2009, 14:40
achaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa SMOK to jest :D
Od razu mówiłam, ze to smok a raczej smoczek.
xxkeiraxx
06-26-2009, 18:56
Ty to masz oko nie powiem hehehe
Ty to masz oko nie powiem hehehe
no w koncu profesjonalista :D
a jak dla mnie całkiem fajny wzorek... właśnie w czymś podobnym gustuje zwłaszcza jeśli z tribala da się jakiś wzór odczytać :D fakt ze posmarowany masz za grubo ciut no ale ja przy pierwszym tez nie żałowałem maści.