PDA

View Full Version : jaką powierzchni waszego ciała jesteście w stanie poświęcić na pokrycie jej tatuażami

elviska18
09-10-2009, 20:14
a ja mam pytanie z innej beczki :) ile powierzchni waszego ciała jesteście w stanie poświęcić na ozdobienie jej tatuażami? a może ze względu na różne okoliczności nie macie możliwości wytatuowania sobie danego wzoru w widocznym miejscu? :)

od siebie powiem tyle: od zawsze podobały mi się tatuaże, ale dopiero nie dawno miałam okazję do odwiedzenia salonu tatuażu. wiem, że byłabym w stanie wytatuować znaczną część swojego ciała, ale martwi mnie to, że po studiach będę miała problemy ze znalezieniem pracy.

Aramill
09-10-2009, 22:23
Hehe, kolejny temat z serii "pytanie o..." :P

Osobiście planuję tatuaż na obie ręce (bez dłoni) i plecy. Nie wykluczam jednak rozszerzenia go na klatkę piersiową i brzuch (ale do tego trzeba by schudnąć i trochę mięśnie wyrobić, a z tym będzie ciężko ^^)

A lekko odbiegając od tematu. Nie rób sobie tatuaży w widocznych miejscach dopóki na 99% nie będziesz pewna co do miejsca, w którym będziesz pracować, imo to taka uniwersalna zasada ;)

Wojtas
09-11-2009, 03:31
Szyja dlonie stopy i czesci intymne odpadaja a tak chyba poszlo by calosc :D:D:D

1grzesiu1
09-11-2009, 04:47
tak jak powyzej ale ja na pewno nie wydziaram sobie przedramion nigdy plus to co wojtas napisal

YvonneS
09-11-2009, 08:57
Gdybym mogła to pewnie cała bym się wytatuowała, tak jakoś mi się to podoba ale, że takiej możliwości nie mam to pewnie zrobię sobie jeszcze większy tatuaż na plecach i na tym się zakończy moje ozdabianie.

gore88
09-11-2009, 12:43
ja osobiscie chcialbym miec rekaw na jednej i druga w polowie , moze jeszcze jakis na klatce pod obojczykeim i that's all:D

babajaga82
09-11-2009, 13:55
Ja na praktykach studenckich w urzedzie,musialam cale lato chodzic w spodniach zeby zakryc stope:mad::mad::mad: Masakra, wiec nastepny zrobilam na plecach,marzą mi się w przyszlości całe plecy kolorowe,jak mnie poniesie to sobie zrobę, a co! :D

zgniłek
09-21-2009, 08:15
Miałem tą wątpliwą przyjemność kilka lat spędzić w Wlk Brytanii i muszę przyznać że zjawisko tatuażu jest tam tak powszechne jak farbowanie włosów. Nam trochę jeszcze brakuje, ale wszystko idzie w dobrym kierunku. Nie wydaje mi się aby wytatuowane rękawy były tematem taboo. nie dzisiaj:D

Ev3linCia
09-24-2009, 17:20
a ja mam pytanie ktore mozna podpiac pod ten watek. gdzie mozna zrobic sobie tatuaz w jakims ciekawym miejscu dosc widocznym, ale ktore mozna w sumie zakryc w razie potrzeby? mysle caly czas nad tym, zrobilam sobie juz na plecach ale mysle o czyms troch bardziej widocznym. :) jakies propozycje?;)))

kasik:)
09-24-2009, 17:24
na czole :D
akurat ja uważam żeś w zły wątek trafiła :D

Ev3linCia
09-24-2009, 17:36
proponowano mi juz czolo i tylek ;d

Wojtas
09-24-2009, 21:00
Czolo rozumiem ale tylek chyba malo widoczny?? zalezy tez od okazji :D:D proponuje mankiet ...

zgniłek
09-25-2009, 07:59
na czaszce? zawsze można zapuścić włosy:D:D:D

haliboy
10-07-2009, 14:28
ja bym sobie wydziabal cale rece troche plecow troche brzucha i klaty oraz szyje gdybym mogl ale narazie nic nie robie dopuki nie znajde pracy i nie skoncze szkoly ;p

zgniłek
10-08-2009, 08:07
mam rękaw i myślę nad drugim, a następnie jakiś fajny oldschool na szyję:)

suchyeu
10-08-2009, 10:55
ja mam rekaw, fakt ze jeszcze nie skonczony ale sadze ze jeszcze dwie sesje i bedzie koniec, a mysle nad biomechanika na noge od kostki po posladek i cos na cale plecy

Kolczyk_20
11-30-2009, 15:44
Ja jestem w stanie oddać sztuce całe nogi włączając w to uda,plecy całe no i ręce.Szyje też bym dała,stopy w sumie też Może i nad piersiami :) Co do bólu to jestem Hardcore`m a jak już bym nie wytrzymała to jest jeszcze Emla-20 zł i po kłopocie :)

zgniłek
11-30-2009, 16:38
Ja jestem w stanie oddać sztuce całe nogi włączając w to uda,plecy całe no i ręce.Szyje też bym dała,stopy w sumie też Może i nad piersiami :) Co do bólu to jestem Hardcore`m a jak już bym nie wytrzymała to jest jeszcze Emla-20 zł i po kłopocie :)

Po skończonych sesjach czekam na fotki:D:D

Kolczyk_20
11-30-2009, 16:55
Po skończonych sesjach czekam na fotki:D:D

Spoko,tylko to zajmie troche czasu,a po za tym sama sobie nie zrobię :)

suchyeu
11-30-2009, 17:23
Spoko,tylko to zajmie troche czasu,a po za tym sama sobie nie zrobię :)

Czemu uda mozesz sobie sama zrobic ;D

dziarus
11-30-2009, 17:43
ja mam wzorek na klatce robiony do lustra tak że i tak można.

pemyk
12-06-2009, 13:35
Hmm... Ja tatuażu jeszcze nie mam więc zobaczę jak ten pierwszy wyjdzie i jakie w ogóle jest to uczucie. Jeśli wszystko będzie git to na tatuaż poświeciłbym plecy, ramiona oraz łydki. Reszta ciała musi pozostać czysta ponieważ nie wiem jeszcze co w życiu będę robił a nie wszyscy ten rodzaj sztuki rozumieją i akceptują.

uldor
12-06-2009, 19:14
bez wahania niemal cale cialo.rekawy juz praktycznie cale mam zrobione, plus 2 jaskolki w okolocach obojczykow. wiem,ze nigdy nie zdecyduje sie na zebra, bo nawet delikatne dotkniecie palcem powoduje ze skacze pod sufit a o iglach nawet wole nie myslec;)

Pinhead
12-06-2009, 21:11
wiem,ze nigdy nie zdecyduje sie na zebra, bo nawet delikatne dotkniecie palcem powoduje ze skacze pod sufit a o iglach nawet wole nie myslec;)

Przechodze to ostatnimy czasy:) Polecam jak najbardziej:)
Jeszcze lewa reke poswiece i to bedzie prawdopodobnie tyle nie liczac udo ktore juz mam.