View Full Version : jaką powierzchni waszego ciała jesteście w stanie poświęcić na pokrycie jej tatuażami
elviska18
09-10-2009, 20:14
a ja mam pytanie z innej beczki :) ile powierzchni waszego ciała jesteście w stanie poświęcić na ozdobienie jej tatuażami? a może ze względu na różne okoliczności nie macie możliwości wytatuowania sobie danego wzoru w widocznym miejscu? :)
od siebie powiem tyle: od zawsze podobały mi się tatuaże, ale dopiero nie dawno miałam okazję do odwiedzenia salonu tatuażu. wiem, że byłabym w stanie wytatuować znaczną część swojego ciała, ale martwi mnie to, że po studiach będę miała problemy ze znalezieniem pracy.
Hehe, kolejny temat z serii "pytanie o..." :P
Osobiście planuję tatuaż na obie ręce (bez dłoni) i plecy. Nie wykluczam jednak rozszerzenia go na klatkę piersiową i brzuch (ale do tego trzeba by schudnąć i trochę mięśnie wyrobić, a z tym będzie ciężko ^^)
A lekko odbiegając od tematu. Nie rób sobie tatuaży w widocznych miejscach dopóki na 99% nie będziesz pewna co do miejsca, w którym będziesz pracować, imo to taka uniwersalna zasada ;)
Szyja dlonie stopy i czesci intymne odpadaja a tak chyba poszlo by calosc :D:D:D
1grzesiu1
09-11-2009, 04:47
tak jak powyzej ale ja na pewno nie wydziaram sobie przedramion nigdy plus to co wojtas napisal
Gdybym mogła to pewnie cała bym się wytatuowała, tak jakoś mi się to podoba ale, że takiej możliwości nie mam to pewnie zrobię sobie jeszcze większy tatuaż na plecach i na tym się zakończy moje ozdabianie.
ja osobiscie chcialbym miec rekaw na jednej i druga w polowie , moze jeszcze jakis na klatce pod obojczykeim i that's all:D
babajaga82
09-11-2009, 13:55
Ja na praktykach studenckich w urzedzie,musialam cale lato chodzic w spodniach zeby zakryc stope:mad::mad::mad: Masakra, wiec nastepny zrobilam na plecach,marzą mi się w przyszlości całe plecy kolorowe,jak mnie poniesie to sobie zrobę, a co! :D
Miałem tą wątpliwą przyjemność kilka lat spędzić w Wlk Brytanii i muszę przyznać że zjawisko tatuażu jest tam tak powszechne jak farbowanie włosów. Nam trochę jeszcze brakuje, ale wszystko idzie w dobrym kierunku. Nie wydaje mi się aby wytatuowane rękawy były tematem taboo. nie dzisiaj:D
Ev3linCia
09-24-2009, 17:20
a ja mam pytanie ktore mozna podpiac pod ten watek. gdzie mozna zrobic sobie tatuaz w jakims ciekawym miejscu dosc widocznym, ale ktore mozna w sumie zakryc w razie potrzeby? mysle caly czas nad tym, zrobilam sobie juz na plecach ale mysle o czyms troch bardziej widocznym. :) jakies propozycje?;)))
na czole :D
akurat ja uważam żeś w zły wątek trafiła :D
Ev3linCia
09-24-2009, 17:36
proponowano mi juz czolo i tylek ;d
Czolo rozumiem ale tylek chyba malo widoczny?? zalezy tez od okazji :D:D proponuje mankiet ...
na czaszce? zawsze można zapuścić włosy:D:D:D
ja bym sobie wydziabal cale rece troche plecow troche brzucha i klaty oraz szyje gdybym mogl ale narazie nic nie robie dopuki nie znajde pracy i nie skoncze szkoly ;p
mam rękaw i myślę nad drugim, a następnie jakiś fajny oldschool na szyję:)
ja mam rekaw, fakt ze jeszcze nie skonczony ale sadze ze jeszcze dwie sesje i bedzie koniec, a mysle nad biomechanika na noge od kostki po posladek i cos na cale plecy
Kolczyk_20
11-30-2009, 15:44
Ja jestem w stanie oddać sztuce całe nogi włączając w to uda,plecy całe no i ręce.Szyje też bym dała,stopy w sumie też Może i nad piersiami :) Co do bólu to jestem Hardcore`m a jak już bym nie wytrzymała to jest jeszcze Emla-20 zł i po kłopocie :)
Ja jestem w stanie oddać sztuce całe nogi włączając w to uda,plecy całe no i ręce.Szyje też bym dała,stopy w sumie też Może i nad piersiami :) Co do bólu to jestem Hardcore`m a jak już bym nie wytrzymała to jest jeszcze Emla-20 zł i po kłopocie :)
Po skończonych sesjach czekam na fotki:D:D
Kolczyk_20
11-30-2009, 16:55
Po skończonych sesjach czekam na fotki:D:D
Spoko,tylko to zajmie troche czasu,a po za tym sama sobie nie zrobię :)
Spoko,tylko to zajmie troche czasu,a po za tym sama sobie nie zrobię :)
Czemu uda mozesz sobie sama zrobic ;D
ja mam wzorek na klatce robiony do lustra tak że i tak można.
Hmm... Ja tatuażu jeszcze nie mam więc zobaczę jak ten pierwszy wyjdzie i jakie w ogóle jest to uczucie. Jeśli wszystko będzie git to na tatuaż poświeciłbym plecy, ramiona oraz łydki. Reszta ciała musi pozostać czysta ponieważ nie wiem jeszcze co w życiu będę robił a nie wszyscy ten rodzaj sztuki rozumieją i akceptują.
bez wahania niemal cale cialo.rekawy juz praktycznie cale mam zrobione, plus 2 jaskolki w okolocach obojczykow. wiem,ze nigdy nie zdecyduje sie na zebra, bo nawet delikatne dotkniecie palcem powoduje ze skacze pod sufit a o iglach nawet wole nie myslec;)
wiem,ze nigdy nie zdecyduje sie na zebra, bo nawet delikatne dotkniecie palcem powoduje ze skacze pod sufit a o iglach nawet wole nie myslec;)
Przechodze to ostatnimy czasy:) Polecam jak najbardziej:)
Jeszcze lewa reke poswiece i to bedzie prawdopodobnie tyle nie liczac udo ktore juz mam.