PDA

View Full Version : Jak kopiować?

Mojrzesz
12-14-2007, 11:49
jak kopiować wzór na skóre?? bo odręczne przerysowywanie zabiera mi troche czasu

Nycz3k
12-15-2007, 20:32
Miec wzor na kartce jesli wymaga powiekszenia isc do ksero pozniej przylozyc do danego miejsca i popsikac plynem i jest odbite

Mojrzesz
12-17-2007, 16:49
jakim płynem?? jest jakiś specjalny do kopiowania wzorów ?

roten
12-17-2007, 18:33
witam

a wiec robisz tak, napierw musisz sie zaopatrzyc w takie skladniki:

- kalka taka przezroczysta
- sztyft antyperspirant
- cienkopis

i teraz kladzisz kalke na wzor, odrysowujesz kontury (bo tylko to przenosisz reszte robisz z glowy :) ) gdy juz masz to narysowane smarujesz miesce sztyftem na ciele przykladasz jednym ruchem odrywasz kalke kontur zostaje na ciele ewentualnie ja k cos sie nie przeniesie dorysowujesz sobie badz jedziesz z glowy, poprobuj sobie najpiew proste rzeczy na swoim ciele:)

mam nadzieje ze pomoglem, oczywsice wszystko nalezy przetestowac teraz nie napisze jaki sztyft czy cienkopis jest najlepszy- ja nie robie tatuazy :) poprostu widzialem jak to sie robi i tyle!

pozdro.

Shtojer
12-19-2007, 15:12
Jest tez bardzo prosty sposob ktory stosuje w domowym zaciszu jak sie okaze ze nie mam juz kalki hekto. to biore najprostrza folie sporzywcza (ta co dajemy na gotowy tat2) i zelopisem szkicuje i bez zadnego antyperspirantu odbijesz wzorek ale to jest slabej jakosci ;) nie polecam ale czasem potrzebne