View Full Version : Inne fora tatuażu ? Zna ktoś ?
Witam
Wiem ze to nie wypada troche... ale zna ktos moze jakies inne ciekawe fora o tatuazu ? takie ktore sa aktywne non stop ?:P bo tutaj to starzy bywalcy praktycznie tylko przesiadują :P i nie podawac tych pierwszych z googli bo sprawdzalem i nie podobaja mi sie :D
1grzesiu1
02-01-2011, 07:21
no nie wypada !!! mialem zamknac temat ale huj nie bede tego robil
1grzesiu1
02-01-2011, 08:41
jeszcze powiem ze to jest jedno chyba z wiekszych forum fakt ze raczej sami bywalcy sie wypowiadaja ale to niczyja wina do tego nie wydaje mi sie zeby bylo lepsze forum od tego miedzy innymi dlatego ze nie istnieje tu jaka kolwiek cenzura :) pozatym jest kilka nawet kilkanascie osob ktore naprawde wiedza o co chodzi konkretnie doradzaja w sprawach sprzetu itp.
forum tak jak piszesz jest aktywne non stop !!! inna sprawa jest to ze raczej powstaje malo tematow ale to tylko dlatego ze praktycznie wszystko juz jest napisane ilez mozna pisac o tych tatuazach :D jesli masz jakies ciekawe tematy dawaj pewnie powstanie ciekawa dyskusja
lub zmien forum
pozdro
mnie sie bardzo podoba to forum ... z tego co patrzylam nie ma ciekawszych od tego zawsze cos zjebanego jest