View Full Version : ile macie lat ?
1grzesiu1
10-06-2009, 19:45
siema tak z ciekawosci chcialbym wiedziec kto pisze na tym forum takze jesli nie macie nic przeciwko to kazdy po jednym poscie tylko wiek podac :D oczywiscie kobiety tez moga podawac i tak kazdy jest tu anonimowy ;)
animowany?:D:D:D
28
swoją drogą mógłbyś podać pierwszy
He he he dobre grzesiu podlapal i to mi sie podoba mala ankietka wiekowa :D mysle ze najpierw nowi powinni tu sie wykazac wiekiem czekamy na pierwszy post z wiekiem wiadomo podajemy realny wiek TAK :cool:
Babom w moim wieku nie zadaje się takich pytań...:D
1grzesiu1
10-07-2009, 16:12
to ile masz iwones ponad 50 ;)
ja mam 23
Czyli wygląda na to że tylko ja i Ywones przekroczyliśmy ćwierć wiecze:D:D:D
Ja bede wiecznie mlody i sexowny :D juz prawie 20 wybija...
ja w tym roku 21 skonczylem
pajak914
10-08-2009, 18:08
27 wiosen:D
Poczułam się jak eksponat muzealny w waszym towarzystwie, może już czas nicka zmienić na "babcię" ;) :D Jak na razie jestem najstarsza z was wszystkich, choć młoda z wygladu ;) i duchowo :p również.
ja mam 30,cale szczesce nikt mi tyle nie :Ddaje
uff są na szczęście starsi ode mnie:D:D:D
to ja i guru forum najmlodsi :)
26 poszlo czekam na 27 :D
a ja niedługo oczko:P czyli jeszcze 20;]
ja mam 30,cale szczesce nikt mi tyle nie :Ddaje
Mi tez nie a jestem strasza i teraz wiem dlaczego czasami się nie rozumiemy na forum.
Faktycznie dosyc młodzi ludzie tu sa.
Ja mam 23
[QUOTE=YvonneS;12869]Poczułam się jak eksponat muzealny w waszym towarzystwie, może już czas nicka zmienić na "babcię" ;) :D
To jak, zmieniamy Twojego Nicka???:D
No co ty?
Poza tym aż taka stara nie jestem. :D
Babom w moim wieku nie zadaje się takich pytań...:D
To jest nedzna wymowka kobiet w kazdym wieku:)
To ile wkoncu masz?
Za dużo ale z "szaleństwa" do końca nie wyrosłam. :D
Mogę jedynie zdradzić, ze mój wiek mieści się w przedziale pomiędzy 30 a 40. I na tym zakonczymy.
Ja z szalenstwa wyrosne jak umre. Jak już będe na emeryturze planuje zrobić sobie oba rękawy. Narazie niestety z powodu postrzegania spoleczenstwa ludzi wydziaranych nie moge sobie na to pozwolic.
To teraz ja naj mlodszy jestem mam ino 18:P
pitrek681
11-06-2009, 08:09
jeśli kogoś to interesuje to proszę:) 18 skończone znaczy z cale 25 wiosen
iskender
11-06-2009, 16:50
no to zaliczam sie do średniej wiekowej
24
northway26
11-14-2009, 16:33
27 ale duchem jak nastolatek:D
zawyrzę trochę średnią 74 rocznik jestem
Ja też z lat 70, to najlepsza dekada ;) :D
1grzesiu1
11-14-2009, 20:27
musimy wybrac najstarszego uzytkownika :)
pitrek681
11-14-2009, 21:11
musimy wybrac najstarszego uzytkownika :)
znaczy sie wybieramy starszyzne?chyba nikt sie nieobrazi:D
hehe ja sie pewnie bede zaliczal do tej mlodszej kadry ;)
22 latka stuknęły w październiku.
Patriota
12-21-2009, 10:08
Zaniżam wam średnią ;D. 18...
mad-clown
12-21-2009, 10:44
za 4 miechy trzaśnie ćwiara ale tak naprawdę to ja zawsze sumuję cyfry składające się na mój wiek i wtedy podaję, teraz mam 6 ;D
xxbastianxx
12-21-2009, 11:42
60...
nie no 22 ;)
Za 9 dni 48 strzeli,ale serce małolata i chyba już tak zostanie:) czas strasznie zapier.... ,a chciałoby się jeszcze tyle zrobić.
no laki wysunąłeś się na pierwsze miejsce na najstarszego zgreda :D
Eeetam ,jeszcze nie czuję się zgredem,a jak mi strzeli złotko ,czyli 50 ,to sobie zafunduję złotą maszynkę:D
Albo zloty tatuaz typu suit :D
To forum jest dla dorosłych ludzi a nie dla dzieci!!!!!!!!!!!
wydaje mi sie ze to jakas prowokacja jest.... ale jak nie to sorry ale spadaj stad.
jeszcze nam prokuratora na garba sprowadzi :D
pitrek681
01-13-2010, 22:06
przyjdzie z tata a za nim prokurator ale ja tu już widziałem młodsze dzieci z maszynka w ręce a później się pytają "co znowu mi nie wyszło :mad:"
wydaje mi sie ze to jakas prowokacja jest.... ale jak nie to sorry ale spadaj stad.
Raczej nie, wystarczy poczytać. Kolejne dziecko któremu znudziły się fora dla nastolatek i bravo girl, usiłujące być ekspertem.
Taki mały offtopic, dzisiaj na siłowni jeden 16 latek który chodzi tam od jakiegoś roku próbował "uczyć" gościa co już ze 15 lat uprawia ten sport zwracając mu uwagę, ze robi za mało powtórzeń. Gościu tylko się roześmiał i powiedział, "nie ucz mnie gówniarzu jak się ćwiczy, jak chcesz to pogadamy za 10 lat o ile jeszcze będziesz uprawiał ten sport". I tak to dzisiaj wygląda, że naczyta się gówniarstwo głupot które później powiela uważając się za znawców.
Ale ten zolty kolor moglas sobie odpuscic bo az w oczy szczypie hehe
No nie chciałam zasmiecać. :D a rózowy jakoś do mnie nie pasuje.
Jupiczek23
02-14-2010, 20:37
A Ja Mam 16 Lat :D:D
1grzesiu1
02-15-2010, 17:43
To forum jest dla dorosłych ludzi a nie dla dzieci!!!!!!!!!!!
mozna miec z 16 lat i cos ciekawego do powiedzenia czy napisania
di iwonki wiesz slonko to ze ktos jest mlodszy nie znaczy ze sie na czyms nie zna lub nie moze nauczyc kogos starszego czegos np.twojego ziomka z silki:) moze faktycznie zle cwiczyl:)
mozna miec z 16 lat i cos ciekawego do powiedzenia czy napisania
di iwonki wiesz slonko to ze ktos jest mlodszy nie znaczy ze sie na czyms nie zna lub nie moze nauczyc kogos starszego czegos np.twojego ziomka z silki:) moze faktycznie zle cwiczyl:)
"Ziomek" dobrze ćwiczył, natomiast ten młody wymyśla jakieś ćwiczenia które poza kontuzją w przyszłości niewiele mu dadzą, nawet trener go upominał, ze źle robi ale do niego to nie dociera.
W wieku lat 16 myśli się innymi kategoriami i ma inne priorytety.
owieczka33
04-27-2010, 01:15
33 i od razu odpowiadam na pytanie "Czy owieczka 33 to od wieku?" NIE! ;)
1grzesiu1
04-27-2010, 15:27
33 i od razu odpowiadam na pytanie "Czy owieczka 33 to od wieku?" NIE! ;)
MILF ;) :D
elviska18
06-18-2010, 13:20
ostatnio do dokumentów potrzebne mi było zaświadczenie lekarskie, więc normalną koleją rzeczy było to, że poszłam do lekarza. lekarka wypisując zaświadczenie w pewnym momencie zapytała: ile ma Pani lat? z przerażeniem uświadomiłam sobie, że 20. ;)
pitrek681
06-18-2010, 14:18
ostatnio do dokumentów potrzebne mi było zaświadczenie lekarskie, więc normalną koleją rzeczy było to, że poszłam do lekarza. lekarka wypisując zaświadczenie w pewnym momencie zapytała: ile ma Pani lat? z przerażeniem uświadomiłam sobie, że 20. ;)
kobieta zawsze ma 18-nascie:D
Jeżeli przeraża cię wiek 20 lat to nawet nie chcę myśleć co będzie jak skończysz 40. :D