View Full Version : Hello
Hello
Witam wszystkich za tydzień startuję z pierwszym tatuażem ( właściwie dwoma)
Planuję niewielki motyw po wewnętrznych stronach rąk w okolicy nadgarstków - decyzja jest przemyślana.
Bardzo cieszę się że tu trafiłam i będę mogła pogłębiać swoją wiedzę również poprzez wymianę doświadczeń w tym moich pierwszych.
Witamy :) Widze ze bardzo racjonalnie podchodzisz do kwestii wykonania tatuazu. Mam nadzieje ze pochwalisz sie jak bedziesz miala gotowe pracki na skorze ? :D
oczywiście nie omieszkam się pochwalić, czyli mam nadzieje ok przyszłej środy lub czwartku, zdjęcia tatuażu poprzedzę inspiracjami i wywodem na temat "dlaczego tak" bo naturalnie nie każdemu musi się spodobać tematyka, liczę że przynajmniej wykonanie będzie godne pochwały ;)
zaznaczam że w porównaniu z tym co można zobaczyć w galerii to jest lajcik :D
zrobiłam małą wizualkę na mojej ręce- nie jest to nic skomplikowanego możliwe że w przyszłości rozbuduję ale na początek wystarczy.
pierwsze zdjęcie pojedyncza dłoń
http://hatsu.lp.pl/view_photo.php?set_albumName=album27&id=tattoo_copy_sized
drugie zestawienie dłoni
http://hatsu.lp.pl/view_photo.php?set_albumName=album27&id=Rysunek1
Eee tam lajcik, na początek wystarczy i pomimo, ze to jest chyba jeden z popularniejszych ostatnio wzorów, jako całość nawet może być. Gwiazdki nie są, przynajmniej dla mnie tak odpychajace jak niektóre "modne" wzory.
Delikatny wzorek :) YvonneS a zauwarzylas rownierz ze wielu grzebkow nie potrafi nawet zrobic prostej gwiazdy? :D Niby taki prosty wzor a robi tyle problemu :) Miejmy nadzieje ze bedziesz to miala idealnie symetryczne :)
Delikatny wzorek :) YvonneS a zauwarzylas rownierz ze wielu grzebkow nie potrafi nawet zrobic prostej gwiazdy? :D Niby taki prosty wzor a robi tyle problemu :) Miejmy nadzieje ze bedziesz to miala idealnie symetryczne :)
myślę że nie każdy kto potrafi tworzyć ciekawe motywy posiada zdolności manualne- chodzi mi o precyzje, dokładność, mam wrażenie że to jest jakby osobna umiejętność, będę pertraktować.. najwyżej zrobi to ktoś inny gdy powiem że bardzo ważna jest w tym wypadku dokładność.
A to nie jest tak, ze perfekcja wykonania zalezy od miejsca w jakim ma się znajdować tatuaż?
Tutaj powinno być ok.