View Full Version : hej
temilade
01-20-2009, 10:23
witam wszystkich serdecznie. Jestem Ania. Zamierzam zająć sie robieniem tatuaży ale najpierw chce się dowiedzieć czegos poprzez forum. Mam nadzieje że miło będzie nam się pisało. Pozdrawiam wszystkich :D
1grzesiu1
01-20-2009, 11:56
hej anno:) zycze ci jak najlepiej marzy mi sie zeby mnie kiedys dziarala piekna kobieta;)
pozdrawiam
Jak chcesz pięknej to jedź do LA do salonu Kat.
BTW, fajnie, ze coraz więcej dziewczyn interesuje się wykonywaniem tatuażu.
dropsikk
01-20-2009, 12:27
no az milo cos takiego czytac:) powodzonka zyczymy i sluzymy pomoca;) ja moja dziewczyne chce nakrecic zeby tez zaczela ale ona ciagle mowi ze sie boi i ze nie ma takiej precyzji:)
ale ona ciagle mowi ze sie boi i ze nie ma takiej precyzji:)
Z czasem się nauczy.
Namawiaj, namawiaj ;)
temilade
01-20-2009, 13:58
ja się tylko boje początków ze coś nie wyjdzie i ktoś mógłby mieć jakieś pretensje ;P ale wiele osób którzy widzieli moje rysunki mówili że powinnam robić tatuaże i to mnie jeszcze bardziej zmobilizowało bo zawsze kręciły mnie tatuaże. No i teraz rozmyślam nad kupnem maszynki ;D
Wiec zakup maszynke swinska skore na poczatek oswuj sie ze sprzetem jak juz ci bedzie lezala maszynka w dloni zacznij dziargac ludzi co do Kat w La to spory kawal pozatym portrety robi ona kozackie he pozdrawiam i zycze milej nauki:)
dropsikk
01-20-2009, 17:25
jezeli chcesz to moge pomoc Ci wybrac maszynke w miare rozsadnej cenie jak na poczatek i objasnic mniej wiecej na ile sie da jak ja ustawic:) jezeli jestes zainteresowana to sluze pomoca moj numer gg 2087022 pzdr:)
to ze ktoś będzie miał pretensje i ci coś nie wyjdzie to wpisać musisz w ryzyko początki są trudne.
Niemniej jednak życzę powodzenia i wytrwałości w planach.
temilade
01-21-2009, 12:52
jacy tu wszyscy mili ;D hehe dziekuje ;)
dropsikk napewno się odezwe jak będziesz na gg ;)
dropsikk
01-21-2009, 19:53
mozesz sie nawet odezwac jak nie bede dostepny bo czesto tez na niewidoku siedze:)