View Full Version : GULESTUS- Tarchomin-Wawa
SnowMadara
02-20-2011, 16:37
Witam.Mam zamiar zrobic sobie w koncu swó pierwszy tatuaż. I mialem moze nadzieje ze mozecie mi cos powiedziec,doradzic w sprawie tego studiaa. Czekam na jakies opinie. Pozdrawiam
dalbys odrazu jakiegos linka do galeri prac ziomow z tego studia tak bedzie wygodniej dla wszystkich b nikomu nie bedzie sie chcialo specjalnie szukac i patrzec i ci doradzac joł
marcinjaworsky
02-21-2011, 12:06
Pewnie się powtórzę ...ale było już na tym forum na temat tego studia.
Dla mnie numer 1 w Warszawie.
Z resztą kto widział na żywo Bartka Panasa lub Dawida RUDZIŃSKIEGO podczas pracy sam sobie może wyrobić opinię, dodatkowo wystarczy wejść na stronę ich studia i zobaczyć ilość nagród i wyróżnień jakie zdobyli. Praktycznie na którym z konwentów się nie pojawią , to z czymś wracają.
Wiem że ostatnio poszukiwali kogoś do pracy na miejsce tatuatora , ale nie wiem czy kogoś już zatrudnili???
No i jeszcze jedno ....NIE SĄ JESZCZE ZMANIERYZOWANI , jak co poniektórzy "artyści" w tym mieście.
Gorąco polecam.
P.S. to nie jest krypto reklama :D
SnowMadara
02-21-2011, 14:29
Daje link: http://www.gulestus.pl/ No bo wlasnie zastanawiam sie miedzy tym studiem a ART-em na Dereniowej lub Yakuza.Pozdrawiam
marcinjaworsky
02-22-2011, 08:55
W tym momencie porównujesz dwa różne poziomy , nie grające w tej samej lidze.
SnowMadara
02-22-2011, 20:22
Co masz na mysli?
marcinjaworsky
02-23-2011, 07:12
Tatuatorzy typu Major czy Maras to na prawdę dobrzy fachowcy i robią dobre prace na dobrym poziomie.
Ale czy to Bartek Panas czy Dawid Rudziński , MOIM SUBIEKTYWNYM I OSOBISTYM ZDANIEM są tatuatorami wybitnymi.
Z drugiej jednak strony , i tak wszystko zależy od Ciebie i od Twojej oceny prac danego tatuatora. Być może styl bądź klimat któregoś z nich przypasuje Ci bardziej i wybierzesz właśnie tego lub innego , nie patrząc na ewentualną ilość posiadanych przez niego nagród i wyróżnień.